TIKET ZA VEČE (nedelja, 18.02.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko sjajnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz italijanske Serije A, španske La Lige, ali i argentinskog Liga Kupa.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Monca – Milan – 2 @ 1.70 u Mozzartbet

Monca će po svemu sudeći i ove godine bez većih problema opstati u društvu najboljih, a trenutno se ekipa koja je u vlasništvu legendarnog Adrijana Galijanija, nekada prvog operativca Milana, nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, što bi svakako trebala da bude dovoljna bodovna zaliha za miran nastavak šampionata.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Verone, a taj duel je završen bez pogodaka.
Milan igra sjajno u poslednje vreme, a to smo možda i najbolje videli u prvom meču šesnaestine finala Liga Evrope koji je ovaj tim dobio protiv Rena sa ubedljivih 3:0. Inače, u prošlom kolu Serije A Rosoneri su slavili na svom stadionu protiv Napolija sa 1:0, i ukoliko pobede i Moncu doći će do druge pozicije, pošto je Juve u međuvremenu doživeo novi kiks, ovog puta na gostovanju kod Verone, u jednom sjajnom duelu koji je na kraju završen rezultatom 2:2.
Smatramo da će to i desiti pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.70.

Betis – Alaves – 1 @ 2.30 u Mozzartbet

Betis igra promenljivo čitavim tokom šampionata, a deluje da u poslednje vreme Andalužani imaju veće probleme na svom terenu nego na strani. Naime, u prvom meču šesnaestine finala Liga Evrope ova ekipa je poražena na svom stadionu od Dinamo Zagreba rezultatom 1:0, i sigurno je da Zelenima predstoji pakleno težak posao na revanšu u Zagrebu, pošto je poznato da Dinamo u evropskim takmičenjima retko gubi na svom terenu. I u prvenstvu je u poslednjem duelu na Benito Viljamarinu četa Manuela Pelegrinija remizirala protiv Hetafea, ali je zato u prošlom kolu u gostima savladan Kadiz na strani sa 0:2, pa se Betis trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli.
Alaves je trenutno stacioniran na dvanaestom mestu na tabeli i ima čak deset bodova viška od najugroženijih timova, pa je tim iz Baskije na pravom putu da dosta lakše nego što se to očekuje obezbedi opstanak u elitnom rangu španskog fudbala. U prošlom kolu je nekadašnji finalista Liga Evrope remizirao na svom stadionu protiv Viljareala, kada je bilo 1:1.
Vreme je zaista konačno za jedan dobar meč Betisa na svom terenu pa hrabro preporučujemo jedinicu uz kvotu 2.30 u Mozzartu.

River Plejt – Banfild – 4+ @ 4.00 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji susret koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za nedelju nam stiže iz argentinskog Liga Kupa.
River Plejt na startu takmičenja igra sjajno o čemu najbolje svedoči prvo mesto na tabeli grupe A sa jedanaest osvojenih bodova. Do sada je aktuelni šampion Argentine odigrao pet mečeva i ostvario tri trijumfa uz dva remija. U prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na gostovanju kod Tukumana, a taj duel je završen bez pogodaka, uz konstataciju da je sredinom prvog poluvremena argentinski velikan promašio jedanaesterac. Bilo kako bilo, River je uglavnom dosta efikasan od starta šampionata, pošto je ovaj tim do sada postigao jedanaest pogodaka, nešto više od dva po meču.
Banfild je sa druge strane na pet odigranih mečeva bez trijumfa i to pošto je ova ekipa u tom periodu dva puta remizirala uz tri poraza, pa se trenutno ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli grupe A uz samo dva osvojena boda.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Argentine odigrao nerešeno na svom stadionu protiv Barakasa, a taj duel je završen bez golova.
Ovde će ih ipak biti, i to još kako, pošto domaćin želi da se iskupi svojim navijačima za lošu partiju na gostovanju kod Tukumana, a govorili smo već da je River Plejt i te kako raspucan na startu sezone, pa hrabro preporučujemo igru 4+ uz fantastičnu kvotu 4.00 u Mozzartu.

Ukupna kvota na noćnom tikeu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 15.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.