FUDBALSKA FEŠTA U MERIDIANU: Kladi se na Ligu šampiona i osvoji kartu za EURO!

Liga šampiona je pred nama!

Utorak i sreda – dani su rezervisani za Ligu šampiona i novi fudbalski spektakl! 

Koplja će ukrstiti večeras PSV i Borusija Dortmund, te Inter i Atletiko Madrid, dok nas u sredu čekaju i dueli Napolija i Barselone, odnosno Porta i Arsenala. 

Jasno je da nas čeka mnogo uzbuđenja, a da sve bude još zanimljivije – pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja sve novoregistrovane igrače i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu časti sa 4.000 dinara bonusa dobrodošlice! 

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog – i to je to! Nije potrebno da deponujete svoj novac – dovoljno je da se registrujet i na vaš račun stiže 4.000 dinara POTPUNO BESPLATNO! 

Naravno, možete istražiti ponudu slot igara, ali kao što smo rekli – ovo su dani rezervisani za Ligu šampiona i zato vam u nastavku donosimo nekoliko predloga za klađenje:

INTER – ATLETIKO MADRID, kec 1.80

Utorak, 21:00

Italijanima se mora odati priznanje za formu u kojoj se nalaze već neko vreme, računajući sva takmičenja – u poslednjih deset utakmica imaju čak devet pobeda. „Okliznuli“ su se jedino na gostovanju Đenovi u okviru Serije A, ali zaista imaju čemu da se nadaju u nastavku sezone. Na drugoj strani, Atletiko Madrid je zaista nepredvidljiv u poslednje vreme – porazi od Sevilje i Atletiko Bilbaa ne ulivaju preveliku nadu. Kada se radi o međusobnim susretima – ova dva tima već dugo nisu odmerila snagu, 2018. godine slavio je Inter (1:0), dok je davne 2010. godine slavio Atletiko (2:0). 

Shodno svemu, bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.80 na pobedu Intera, dok je kvota na trijumf Atletika čak 4.80.

PSV – BORUSIJA DORTMUND kec 2.17, 

Utorak, 21:00

Drugi večerašnji meč donosi nam susret PSV-a i Borusije Dortmund, a sudeći po trenutnim formama – mnogo toga možemo da očekujemo. U poslednjih pet mečeva, PSV ima tri pobede, remi i poraz, dok je Borusija upisala tri pobede i dva remija. Dugo nismo gledali ova dva tima u međusobnim duelima, a ako izuzmemo poslednju prijateljsku utakmicu, u Ligi šampiona videli smo jednu pobedu nemačkog tima (3:1), kao i jedan remi (1:1). Međutim, davno to beše. 

Bukmejkeri ovog puta donose kvotu 2.20 na trijumf PSV-a, dok je kvota na pobedu Dortmunda 3.15.

NAPOLI – BARSELONA, dvojka 2.65

Sreda, 21:00

Nastavljao sa Ligom šampiona i u sredu, a tada nas očekuje utakmica Napolija i Barselone. Oba tima su u promenljivoj formi, u poslednjih pet mečeva videli smo praktično sve rezultate – pobede, poraze, remije, a kome će Liga šampiona doneti podizanje forme? Kada se radi o međusobnim duelima, Barselona se može pohvaliti boljim učinkom – u poslednem duelu slavila je ubedljivo (4:2), a na to ima još dve pobede u poslednjih pet mečeva. 

Ipak, šanse su sada izjednačene – kvota na trijumf Katalonaca je 2.65, a identična je i na pobedu Napolija. 

PORTO – ARSENAL, dvojka 1.70

Sreda, 21:00

I za kraj ovonedeljnog šampionskog druženja stiže nam duel Porta i Arsenala. „Tobdžije“ su ovde apsolutni favoriti, što i ne čudi kada uzmemo u obzir to da su u seriji od pet pobeda i to sa svega dva primljena gola. Poslednje pobede nad Barnlijem (5:0= i Vest Hemom (6:0) govore da su fudbaleri Arsenala u sjajnoj formi, dok smo u režiji igrača Porta videli različita izdanja – pobede, poraze, remije… 

Bukmejkeri Meridiana zato donose kvotu 1.70 na „Tobdžije“, dok je kvota na pobedu Porta 5.20.

Dakle, sve je spremno da uživate u Ligi šampiona – registrujte se i iskoristite neviđene kvote! I to nije sve – pogodite najveću kvotu i osvojite kartu za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Nemačkoj! Meridian vodi najvatrenije pristalice i najveće srećnike na utakmicu Srbija – Danska, a sve što je potrebno da uradite jeste da se kladite u Meridianu i POGODITE NAJVEĆU KVOTU! 

Sve detalje promocije pogledajte na OVOM LINKU, a onda se upustite u novu ludu avanturu! 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.