DOŽIVI VIP ISKUSTVO U NEMAČKOJ: Evo kako možeš da obezbediš kartu za EURO!

“Orlovi” čekaju na tvoju podršku – pogodi najveću kvotu i obezbedi kartu za Nemačku!

„Odvešću Srbiju na Evropsko prvenstvo, nema dileme”, ne tako davno je izjavio selektor srpske reprezentacije Dragan Stojković i – obećanje je ispunio!

Prvi put posle više od dve decenije i zapravo prvi put od osamostaljenja 2006. godine, fudbalska reprezentacija Srbije igraće na završnom turniru Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Prethodni put, Srbija, odnosno SR Jugoslavija, koju su tada činile Srbija i Crna Gora, igrala je na Evropskom prvenstvu 2000. godine u Belgiji i Holandiji.

Od tada – san svih ljubitelja fudbala u našoj zemlji jeste da “Orlove” bodri na evropskoj smotri. I sad konačno postaje java!

A, novo obećanje stiže nam od sportske kladionice Meridian – koja najvećim fudbalskim fanaticima i najiskusnijim igračima svečano obećava SPEKTAKL I VIP DOŽIVLJAJ U NEMAČKOJ!

Naime, nakon sjajnog iskustva iz Katara, Meridian i ove godine časti odlaskom na utakmicu Srbije, ali ne bilo kakvim! Ukoliko se nađeš među srećnim putnicima – ono što možeš da očekuješ jeste nezaboravno VIP ISKUSTVO u Nemačkoj!

Šta je potrebno da uradiš da se nađeš među srećnim putnicima? Uplati i iskoristi depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, odigraj tiket – neka bude dobitan i sa najvećom ponuđenom kvotom i – možeš da pakuješ kofere!

Budi deo najvećeg fudbalskog spektakla ove godine – navijaj za “Orlove” uživo!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.