KVOTE KOJE OBARAJU REKORDE: Ovo su utakmice koje se moraju naći na tvom tiketu – kladi se na evropski fudbal i otputuj u Nemačku!

Evropski fudbal – svetske kvote!

Pred nama ja pravo fudbalsko veče i mnoštvo utakmica Lige Evrope i Lige konferencija. 

Prethodne dve večeri uživali smo u Ligi šampiona, a u istom ritmu nastavljamo i večeras – čak 15 utakmica je na programu i to samo kada se radi o evropskim takmičenjima. 

U to ime, sportska kladionica Meridian pripremila je pravo iznenađenja za sve one koji uživaju u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Naime, sve novoregistrovane korisnike ova kladionica časti sa neverovatnim bonusom dobrodošlice od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO! 

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog i – to je to. Nije neophodno da deponujete svoj novac, bonus stiže odmah nakon registracije. 

Kako ga iskoristiti? Pa, kao što smo rekli – pred nama je fudbalsko veče, tako da je odgovor jednostavan. U nastavku vam donosimo pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu:

Ren – Milan 2.70 2.60  , 

Marsej – Šahtjor 1.72 4.90, 

Ferencvaroš – Olimpijakos 2.23 3.20, 

Sporting – Jang Bojs 1.33 8.20, 

A, osim što vam ovaj tiket može doneti milione, takođe vas može odvesti i na EURO u Nemačkoj. Naime, Meridian je već spremio najveće takmičenje do sada koje vam, ukoliko pogodite najveću kvotu na tiketu, donosi kartu za Evropsko prvenstvo, tačnije utakmicu Srbija – Danska. Sve detalje promocije saznajte na OVOM LINKU, a onda se prepustite fudbalskoj magiji!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.