Tiket dana (četvrtak, 22.02.2024)

Tiket dana

Danas će se kompletirati učesnici osmine finala Lige Evrope i Lige konferencija. Na programu su revanš meševi baraža u ova dva slabija evropska takmičenja. Predložene kvote su bile aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Ren – Milan – GG @ 1.77 u Primobet

Milanezi su pitanje prolaska u osminu finala završili na svom San Siru. Rosoneri su slavili sa 3:0 i moralo bi da se dogodi pravo čudo pa da Ren uspe da nadoknadi tri gola minusa. Međutim, gledajući rezultate ova dva tima iz prošlog vikenda čini se da je svašta moguće. Ren je ostvario još jedan siguran trijumf u Ligi 1, pesti u nizu a ako računamo i Kup Francuske, onda osmi. Za to vreme Milan je doživeo neprijatan poraz u Monci od 4:2. Gubili su Milanezi sa 2:0 i imali igrača manje posle isključenja Jovića, ali su uspeli da u finišu dođu do 2:2. Ipak, kada se možda očekivao i potpuni preokret reagovao je domaćin i sa dva brza gola stavio tčku na meč. Skudeto je izgubljen, u Ligi šampiona nisu uspeli da uđu u nokaut fazu, pa je za Milan Liga Evrope ključno takmičenje do kraja sezone. Što se Rena tiče oni imaju priliku da napadnu i treće mesto u Ligi 1, poslednje koje vodi u elitno evropsko takmičenje. Za ovu utakmicu predlažemo golove, nema razloga da se nešto čeka, pa pokušajte sa igrom gol-gol za koju je kvota 1.77 u kladionici Primobet.

Karabag – Braga – T22+ @ 2.06 u Primobet

Možda se najveće iznenađenje u prvim utakmicama Lige Evrope i Lige konferencija dogodilo na Kamenolomu u Bragi. Tamo je gostovao azerbejdžanski Karabag i slavio pobedu sa 4:2. Karabag je skoro obezbedio titulu u svojoj ligi, mada je samo par dana pre meča u Portugaliji igrao 3:3 na svom terenu sa Sabahom. Braga je pre poraza od Azera izgubila i od Sportinga, i to sa 5:0, pa je jasno da je i momentum bio loš za portugalski tim. Nekako imamo osečaj da nije sve rešeno u ovom dvomeču, Braga će učiniti sve da nadoknadi dva gola minusa u Bakuu, a na ruku im ide i to što golovi u gostima ne donose prednost, već im je dovoljno i 2:0 za produžetke. Da su krenuli da izlaze iz mini krize pokazje pobeda nad Farenseom za vikend, ali ih na ovom gostovanju na, za njih, dalekom istoku, čeka teži posao. Braga mora ofanzivno od starta a verujemo da su kadri da postignu dva gola u dalekom Bakuu. Pitanje je samo mogu li da odbrane svoju mrežu. Za T22+ koeficijent u kladionici Primobet iznosi 2.06.

Tuluz – Benfika – T22+ @ 1.86 u Primobet

Zahvaljujući Anhelu di Mariji Benfika je uspela da ostvari prednost posle prvih 90 minuta duela sa francuskim Tuluzom. Dva puta je dosuđivan penal za Orlove i oba je Argentinac uspešno realizovao, drugi u šestom minutu sudijske nadoknade. Ipak, Francuzi imaju aktivan rezultat, potreban im je trijumf od jednog gola razlike da uđu u produžetke ali moraju da znaju da s druge strane terena imaju slavni portugalski tim. Benfika je igrala Ligu šampiona, uspela je da do trećeg mesta u grupi stigne tek pobedom u poslednjem kolu u Salcburgu i to sa potrebna dva gola razlike. Ispred njih su bili Sosijedad i Inter, a ta pobeda Mocartovom gradu donela im je nastup u Ligi Evrope. Tuluz je u grupi Lige Evrope igrao sa Liverpulom, iza koga je završio takmičenje, ali su zato bili uspešniji od belgijskog Rojal Uniona i austrijskog LASK-a. U Ligi 1 Tuluz je ostvario veliku pobedu u nedelju u Kneževini, savladali su Monako sa 2:1 i nisu dozvolili da odu u zonu ispadanja. Benfika je kvalitetnija i pored činjenice da se igra u Tuluzu, pa očekujemo otvorenu igru i bar dve lopte u mreži domaćina. Za T22+ kvota u kladionici Primobet iznosi 1.86.

Ludogorec – Servet – T12+ @ 1.98 u Primobet

Tvrda borba se vodila u Đenevi pre sedam dana, Servet i Ludogorec su igrali meč bez golova ali je domaćin imao pet puta više udaraca ka golu bugarskog šampiona, čak 25 puta su Švajcarci pokušavali ali mrežu nisu zatresli. Šanse za prolazak u osminu finala sada su malo veće za Ludogorec, ali to ništa ne mora da znači. Bugari su u grupi Lige konferencija imali isti broj bodova kao i Fenerbahče ali su Turci bili bolji u međusobnom skoru. Iza sebe su ostavili danski Nordsjeland i slovačku Trnavu. Za to vreme Servet je igrao u Ligi Evrope, kao vicešampion Švajcarske, tu su zauzeli treće mesto u grupi iza češke Slavije i italijanske Rome, a ispred moldavskog Šerifa. Švajcarske liga je nastavljena pre bugarske i to može da bude mala prednost za Servet, ali igra se u Razgradu i Ludogorec ima mnogo više evrospkog iskustva, mada više ni ”luda šuma” nije kvalitetna kao nekag. Naš predlog je igra domaćin daje dva gola za koju se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Primobet iznosi 13.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.