Tiket za veče (četvrtak, 22.02.2024)

tiket dana

Pred nama su utakmice nokaut faze Lige Evrope i Lige konferencija koje počinju u terminu od 21 čas. Za vas smo izdvojili i analizirali četiri meča, a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Sparta Prag – Galatasaraj – I1-3&II1-3 @ 1.80 u PrimoBet

Prvo meč koji je odigran u Istanbulu nam je donio zaista dosta uzbuđenja, a trebalo da i večeras bude isto tako. Riječ je o dvije ekipe koje su trenutno vodeće u nacionalnim šampionatima i tokom čitave sezone igraju u zaista sjajnoj formi. Takođe oba tima su za vikend ostvarila pobjede u prvenstvima, Sparta je slavila protiv Libereca rezultatom 2:1, dok je Galatasaraj slavio na gostovanju kod Ankaragučua rezultatom 0:3. U prvoj utakmici smo vidjeli čak 2 crvena kartona, a konačnih 3:2 za domaćina je postavio Mauro Ikarde u sudijskoj nadoknadi, što je proizvelo erupciju na prepunom Rams Parku. Sigurno je da ćemo gledati veliku borbu dvije kvalitetne ekipe, a naš prijedlog je igra I1-3&II1-3 po kvoti 1.80 u PrimoBet kladionici.

Ajntraht Frankfurt – Rojal Union – 1X&2-5 @ 1.75 u PrimoBet

Imao je tim iz Frankfurta sve u svojim rukama prije sedam dana na gostovanju u Belgiji, poveli su sa 0:2 i to čak u 10. minuti meča, međutim domaći tim je uspio da prvo umanji zaostatak u prvom poluvremenu, a potom i izjednači i postavi konačnih 2:2. I ove dvije ekipe igraju veoma kvalitetan fudbal tokom čitave sezone, te je sigurno da će nijanse odlučiti pobjednika ovog duela. Ajntraht je za vikend remizirao na gostovanju kod Frajburga u veoma efikasnom meču (3:3), dok je Rojal Union slavio na gostovanju u Kortrajku rezultatom 1:3. Tim iz Frankfurta je ove sezone odigrao 14 mečeva na domaćem terenu u svim takmičenjima i samo su 2 puta poraženi, dok je gostujući tim na 19 mečeva van svog stadiona samo 4 puta položio koplja. Efikasan meč je nešto što očekujemo i ovog puta, a mišljenja smo da domaćin neće izaći kao poražen makar u regularnih 90 minuta. Prema tome naš prijedlog je igra 1X&2-5 po kvoti 1.75 u PrimoBet kladionici.

Legija – Molde – GG @ 1.63 u PrimoBet

Ličilo je na katastrofu i brodolom Legije u prvom poluvremenu prošlog četvrta u Norveškoj, pošto su nakon samo 25 minuta igre imali zaostatak od 3 gola. Samo najveći optimisti su mogli vjerovati da će se Legija vratiti u Poljsku sa rezultatom koji joj koliko toliko daje nade da mogu proći u narednu rundu takmičenja. Međutim u drugom poluvremenu se tim iz glavnog grada Poljske razbudio i uspio da postigne 2 gola, a malo je falilo da Legija uhvati i potpuni priljučak i vrati se kući bez poraza. Molde svakako nije u punom pogonu pošto je prvenstvo u Norveškoj odavno završeno, te je Legija sa te strane u prednosti. Fanatičnost domaćih navijača će biti sigurno nešto na šta će domaći tim večeras moći da računa, a da li će im to biti dovoljno za prolaza ostaje da vidimo. Efikasan meč je nešto što se nameće, pošto će Legija morati napasti od prvog minuta susreta. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.63 u PrimoBet kladionici.

Ferencvaroš – Olimpijakos – GG3+ @ 2.10 u PrimoBet

Vrlo tvrd meč smo gledali prethodnog četvrta u Pireju, a sve je vrlo lako moglo drugačije da se razvija, samo da gol Ferencvaroša u drugoj minuti nije poništen radi ofsajda. Nakon tog spornog momenta obje ekipe su zaigrale veoma oprezno i na jedini gol na meču se čekalo do 83. minute, kada je El Kabi na asistenciju Rodineija postigao pobjednonosni gol i radost 30 hiljada domaćih navijača. Ferencvaroš će večeras pokušati da sustigne zaostatak od jednog gola, a njihove partije na domaćem terenu ove sezone im daju za pravo da se nadaju prolasku u narednu fazu takmičenja. Olimpijakos je za vikend odigrao i veliki derbi protiv PAOK-a i to u Solunu, gdje su uspijeli da slave sa ubjedljivih 1:4 i sa ogromnom dozom samopouzdanja dođu na megdan prvaku Mađarske. Po nama realno je da će obje ekipe postići makar po jedan gol, a još jedan gol pored ta 2 u mreži bilo kog tima će donijeti prolaz ovom tipu. Prema tome naš prijedlog za ovaj meč je igra GG3+ po kvoti 2.10 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u PrimoBet kladionici iznosi 10.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.