Tiket za veče (subota, 24.02.2024)

tiket dana

Pred nama su mečevi subotnjeg programa koji počinju u nešto kasnijem terminu, a mi smo od tih utakmica za vas sastavili večernji tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Almerija – Atletiko Madrid – 2&2+ @ 2.15 u MeridianBet

Almerija je bez mnogo polemike tim koji je do sada ubjedljivo najmanje pokazao od svih timova u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a to nam najbolje pokazuje i tabela, koja nam govori da se ovaj tim trenutno nalazi na poslednjem mjestu uz samo osam osvojenih bodova, pa kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo Almeriju naredne sezone gledati u Segundi. U prošlom kolu je ovaj tim ruku na srce odigrao jedan dobar meč i uspio da odoli na gostovanju kod Granade, kada je bilo 1:1, a prije toga je Almerija remizirala i na svom stadionu protiv Bilbaa kada nije bilo pogodaka. Atletiko Madrid je sredinom nedelje poražen u prvom meču osmine finala Lige šampiona od Intera sa 1:0, a dijeluje da su Neroazuri na tom susretu mogli i do ubjedljivijeg trijumfa. Što se La Lige tiče, Atletiko trenutno drži četvrtu poziciju na tabeli, ali Bilbao ima samo dva boda manjka. U prošlom kolu je ova ekipa odigrala sjajan meč na svom terenu i demolirala Las Palmas sa 5:0. S toga ne sumnjamo u pobjedu tima iz Madrida i predlažemo vam igru 2&2+ po kvoti 2.15 u MeridianBet kladionici.

Magdeburg – Šalke – GG3+ @ 1.75 u MeridianBet

Cvajta sama po sebi predstavlja ligu u kojoj gledamo utakmice pune naboja i sa velikim brojem postignutih golova, a ništa ne govori da tako neće biti i večeras na meču između Magdeburga i Šalkea. Domaći tim je nakon 22 odigrana meča na 12. mjestu na tabeli, dok su gosti sa bodom manje na poziciji broj 14. Oba tima u poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa tamo Magdeburg u poslednja 3 meča ima skor od po jedne pobjede, remija i poraza. Dok sa druge strane Šalke u poslednja 3 kola ima 2 trijumfa i 1 poraz. Ni jedna ni druga ekipa ne može da se pohvali sjajnom odbranom, a domaćini su na 11 utakmica na svom terenu primili 16 golova, Šalke je na 11 mečeva van svog stadiona primio čak 27 golova. Večeras nas očekuje duel dvije kvalitetom veoma slične ekipe i mišljenja smo da efikasan meč ne bi trebao da izostane. Prema tome naš prijedlog za ovaj meč je igra GG3+ po kvoti 1.75 u MeridianBet kladionici.

Strazbur – Brest – PIK X @ 1.63 u MeridianBet

Nije ništa slutilo da bi ekipa Strazbura mogla da se nađe u konkurenciji timova koji će se do kraja sezone boriti za opstanak, međutim serija loših rezultata u poslednje vrijeme ih je ozbiljno ugrozila, pa su tako trenutno na 11. mjestu na tabeli sa 25 osvojenih bodva, svega 3 više od opasne zone. Na poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf, a u nizu su od čak 3 uzastopna poraza. Brest je sa druge strane neprikosnoven, ne namjeravaju da se zaustave i sada su već ozbiljan kandidat u borbi za mjesto koje vodi u Ligu šampiona. Sa 40 osvojenih bodova nalaze se na 2. mjestu na tabeli i svaki meč za njih je malo finale. Igraju veoma čvrste i trvde mečeve na gostujućim terenima i za očekivati je da i večeras gledamo jedan takav meč. Strazburg igra sasvim solidno na domaćem terenu i mišljenja smo da ćemo makar na kraju jednog poluvremena vidjeti neriješen ishod. Prema tome predlažemo igru PIK X po kvoti 1.63 u MeridianBet kladionici.

Đenova – Udineze – 1X&2-6 @ 2.05 u MeridianBet

Đilardinova Đenova izgleda zaista sasvim solidno ove sezone i po mnogima pružaju i više nego što se od njih očekivalo na početku nove sezone. Prošle sezone su dominantno osvojili Seriju B i čini se da će ove sezone bez problema izboriti opstanak u elitnom rangu. Sa 30 osvojenih bodova nalaze se na 12. mjestu na tabeli, sa 10 bodova više od opasne zone, a na domaćem terenu su ove sezone poraženi samo 3 puta. Udineze je jedan od timova koji će se itekako boriti do kraja za opstanak u Seriji A, mada to je ono na šta su oni navikli sezonama unazad. Sa 23 osvojena boda nalaze se na 15. mjestu na tabeli, 3 boda daleko od opasne zone. Udineze je podigao formu u poslednje vrijeme, pa su tako u poslednja 3 kola upisali 2 remija i 1 trijumf. Mišljenja smo da Đenova neće dozvoliti da bude poražena u ovom dvoboju na svom stadionu i prema tome vam predlažemo igru 1X&2-6 po kvoti 2.05 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u MeridianBet kladionici iznosi 12.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.