Tiket dana (ponedeljak, 26.02.2024)

Tiket dana

Bliži se kraj februara i polako ulazimo u završnicu aktuelne fudbalske sezone. Naravno, ostalo je još dosta da se igra ali se u mnogim ligama već naziru šampioni. Ponedeljkom je nešto slabija ponuda, a kvote iz tiketa bile su važeće u vreme pisanja predloga.

Roma – Torino – 1 @ 2.00 u Mozzartbet

Rimaljani su sigurno umorno nakon iscrpljujućeg duela sa Fejnordom u Ligi Evrope u četvrtak. Do plasmana u osminu finala stiglii su tek posle produžetaka i penala, s obzirom da su se oba meča sa Holanđanima okončala rezultatom 1:1. Junak trijumfa bio se srpski golman Mile Svilar koji je odbranio dva udarca sa bele tačke u penal seriji. Tako su Roma i Fejnord igrali već treću sezonu uzastopno a Rimljani su uvek na kraju izlazili kao pobednici, uključujući i finale Lige konferencija 2022. godine. Vremena za odmor fudbaleri Vučice nemaju, plan je da se izbori Liga šampiona za nerednu sezonu a trenutno četvrtoplasirana Bolonja ima 7 bodova više uz meč više odigran. Od dolaska Danijele De Rosija na klupu Roma igra drugačije, više napadaju i više golova postižu. Neće biti lako pobediti Torino koji je tek u prošlom kolu prekinuo niz od šest prvenstvenih mečeva bez poraza i to tako što ih je Romin najveći rival Laco pobedio u Torinu. Jesenas su Bikovi i Vučica podelili bodove u Torinu, bilo je 1:1, a sada dajemo malu prednost Romi. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.00.

Đirona – Rajo Valjekano – 3+ @ 1.73 u Mozzartbet

Čini nam se da se bajka Đirone polako gasi. Naravno da Katalonci i dalje važe za najprijatnije iznenađenje španske La Lige iako su trenutno prepustili i drugo mesto Barseloni. Za pad su zaslužna dva uzastopna poraza i samo jedan osvojen bod u tri prethodna kola. Od titule nema ništa i predstoji im borba za plasman u Ligu šampiona, što bi takođe bio sjajan rezultat. Real ih je deklasirao u Madridu a izgubilis u i u Bilbaou od domaćeg Atletika. Pored toga Đirona je ispala i iz Kupa Kralja od Majorke. Zato se ne sme potceniti ni Rajo Valjekano koji stiže u ovaj katalonski grad. Pčelice su u prošlom kolu odolele Realu u svom Valjehasu ali to za Đironu više nema veliku važnost. Rajo je osvojio 25 bodova, još uvek nisu obezbedili opastanak i svaki poen za njih je veoma bitan. U prethodnih šest kola Pčelice su osvojile samo dva boda i remi sa Realom mogao bi da bude nagoveštaj boljih dana. Naš predlog za ovaj meč su golovi, a verujemo da će ih biti barem tri. Za 3+ kvota je 1.73 u kladionici Mozzartbet.

FC Kopenhagen – Nordsjeland – GG3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Prošle sedmice nastavila se Super liga Danske a FC Kopenhagen i Nordsjeland postigli su po tri gola i osvojili po tri boda. Lakše je bilo aktuelnom šampion, na gostovanju Silkeborgu Lavovi su slavili sa 3:0, dok je Nordsjeland sa 3:2 dobio Lingbi u svom Farumu. Obe ekipe su bile predstavnici Danske u Evrope, FC Kopenhagen još nije završio evropski put u Ligi šampiona ali će to uraditi nakon revanša sa Mančester Sitijem na Etihadu. Siti je slavio na Parkenu sa 3:1 u prvom meču i nema sumnje da mu ostaje samo rutinski posao u Mančesteru. Ipak, i sam plasman u nokaut fazu veliki je uspeh za Kopenhagen. Nordsjeland nije izborio igranje u nkaut fazi Lige konferencija i sada će se u potpunosti posvetiti domaćem takmičenju. Pred ovo kolo ekipa iz Faruma imala je 7 bodova manje od vodećeg Brondbija i po 6 od FC Kopenhagena i Mitjilanda. Moraće da smanje tu razliku do plej-ofa a onda da pokušaju da sustignu ove tri ekipe. U prvom delu sezone bilo je 2:2 u Farumu, a kada se sastaju ova dva tima pogodaka je na sve strane. I sada ih očekujemo a za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.00.

Dižon – Nansi – x2 @ 1.63 u Mozzartbet

Gosti su tim koji je u najboljoj formi u francuskoj Nacionalnoj ligi. Nansi je na poslednjih osam utakmica pobedio sedam puta i samo jednom je doživeo poraz. Još uvek nisu tamo gde bi želeli da budu, makar na drugom mestu, obzirom da dve prve pozicije vode u Ligu 2. Devet bodova imaju manje od trenutno drugoplasiranog Niora, inače jedinog tima koji ih je dobio u ovom intervalu. IMaju i ovaj meč manje i u slučaju pobede u Dižonu smanjili bi zaostatak na 6 bodova. Dižon igra promenjivo, prošle sedmice su izgubili ubedljivo od Vilefranša, ali su pre toga četiri meča bili bez neuspeha. U jesenjem delu sezone Nansi je ubedljivo dobio Dižon sa 3:0 a prethodni duel ove dve ekipe u Dižonu odigran je u Ligi 2 pre dve godine a i njega je dobio Nansi sa 3:2. Možda sad neće pobediti ali ne verujemo ni da će izgubiti u Dižonu pa predlažemo duplu šansu na goste. Za x2 kvota je 1.63 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.