Tiket dana (utorak, 27.02.2024)

Tiket dana

Nema evropskih kupova ove sedmice ali to ne znači da će ponuda biti slaba. Kvote iz tiketa bile su važeće u vreme pisanja predloga.

Blekburn – Njukasl – 2,2+ @ 1.64 u Primobet

Za Svrake je FA kup ostao jedina šansa da urade nešto po čemu će se pamtiti ova sezona. Mnogo više smo očekivali od ekipe Edija Haua koja je u sezon u ušla kao jedan od favorita i za titulu a sada, posle 26 odigranih kola, nalazi se tek na 9. mestu, dalkeo i od plasmana u Ligu konferencija. U Ligi šampiona su takođe razočarali, na kraju su bili poslednji u grupi, a završili su i takmičen je u EFL kupu mnogo pre planiranog. U osmini finala FS kupu gostuju u Blekburnu, kod bivšeg šampiona Premijer lige Roversa, ali tima koji tavori u Čempionšipu već punih 12 godina. Ni ove sezone Blekburn neće uspeti da izbori povratak u leitu, postoji minimalna šansa da se nađu u plej-ofu ali ni ona nije tako relana, s obzirom da su samo na 4 boda od zone ispadanja u ovom momentu. Blekburn je pre osmine finala izbacio Kembridž i Reksam, dok je Njukasl imao teže rivale, na strani je pobedio komšijski Sanderlend i slavio u Londonu protiv Fulama. Uz dvojku verujemo i u dva gola gostiju, a kvota za 2,2+ iznosi 1.64 u kladionici Primobet.

Lion – Strazbur – 1 @ 1.76 u Primobet

Da je Lion ovako igrao od početka sezone sada bi se borio za titulu u Ligi 1 a ne još uvek za opstanak. Realno, mada su samo na 6 bodova od zone ispadanja teško je poverovati da će se Lavovi naći u problemu. Ono što se dešavalo jesenas neće se ponoviti u skorije vreme, a da podsetimo da je Lion jedno vreme proveo i na samom začelju tabele. Sada su u seriji od pet uzastopnih pobeda, četiri u prvenstvu i jedbne u Kupu Francuske, a čini se da im je najmasovnije takmičenje u centru šažnje. Ne samo da bi na taj način mogli do trofeja, već bi tako obezbedili i igranje u Evropi, što će im teško poći za rukom preko šampionata. Stigli su do četvrtfinala eliminacijom Lila u pšrošloj rundi i svakako su favoriti i protiv Strazbura. Ovaj tim zna kako se se osvaja ovo takmičenje ali ove sezone Strazbur će prevashodo brinuti o opstanku u eliti. Sa 25 osvojenih bodova mirna luka je još daleko, a na ruku im ne ide ni to da su u seriji od četiri uzastopna poraza u prvenstvu. Pobeda Liona trebalo bi da bude jedan od fikseva, a za jedinicu se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.76.

Kambur – NEC – 2,2+ @ 2.02 u Primobet

I Kambur i NEC su ostvarili veliki uspeh plasmanom u polufinale holandskog kupa. Za domaćina je ovo i veći uspeh s obzirm da se takmiče u drugoj igi, dok su gosti ipak prvoligaši i to trenutno na visokom 7. mestu. U drugom polufinalu igraju takođe jedan drugoligaš, ekipa Groningena, ali protiv Fejnorda, koji je svakako najveći favorit među ove četiri ekipe. Ipak, u Kupu Holandije svakojaka iznenađenja su moguća, što vidimo i po sastavu polufinalnih parova. Kambur je ove sezone tek 8. u Erstediviziji, bore se za plasman u plej-of, ali i čak da uspeju u tome sumnjamo da mogu do elite. NEC bi mogao do plasmana u Evropu, pogotovo ako nastavi sa odličnim igrama, ali nam se čini da im je izlazak u Evropu lakši preko kupa jer im trebaju još samo dva trijumfa. Kambur je u četvrtfinalu izbacio Vitese a ekipa iz Nijmegena je ugavnom igrala protiv drugoligaša do polufinala, a evo i u polufinalu NEC igra protiv tima iz nižeg ranga. Verujemo u pobedu gostiju i to sa bar dva postignuta gola. Za 2,2+ kvota je 2.02 u kladionici Primobet.

Ocelul – Kluž – 2 @ 1.64 u Primobet

Rumuni igraju vanredno prvenstveno kolo, a drugoplasirani Kluž gostuje kod Ocelula u Galatiju. Gosti su izgubili dominaciju u rumunskom fudbalu prošle sezone kada su krunu predali Farulu, a pitanje je mogu li je vratiti ove. Trenutno imaju 10 bodova manje od vodećeg FCSB-a, ali je povoljna okolnost to što će se posle 30 redovnih kola igrati i plej-of, pa će imati priliku da ugroze lidera iz prestonice. Kluž je u dobroj formi, imaju četiri pobede u poslednjih 5 mečeva, dok je njihov protivnik, ekipa Ocelula, pobedila samo jednom u drugom delu sezone. Domaćin je tek 11. ali ima šansu da u preostala tri kola dođe do osme pozicije, poslednje koja vodi u doigravanje za titulu. Ne verujemo da su fudbaleri Ocelula kadri da u naredna tri kola nadoknade sve što su ranije propustitli, a u slučaju poraza od Kluža neće imati ni tu matematičku šansu. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.64.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Primobet iznosi 9.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.