Tiket dana (sreda, 28.02.2024)

Tiket dana

Danas je baš zanimljiva ponuda. Svega ima, od kupova preko šampionata, do nekih zaostalih mečeva. Kvote su bile važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Sasuolo – Napoli – 1x,2+ @ 2.50 u SuperBet

Poraz od Empolija prošlog vikenda došao je glave treneru Alesiju Dionisiju i Sasuolo je objavio da je novi šef struke dosadašnji trener omladinske ekipe Emilijano Bigiku. Tim iz Ređo Emilije pobedio je samo jednom u prethodnih 13 kola i opstanak u Seriji A im je doveden u pitanje. Da su igrali samo protiv onih najjačih ekipa za Sasuolo ne bi bilo zime, već su uspeli da slave protiv Intera i Juventusa, i to u dva vezana kola. Pored te dve pobede slavili su još i u meču sa Fiorentinom, te Veronom i Empolijem, kada su gostovali. U zaostaloj utakmici 21. kola u goste im dolazi aktuelni šampiona Napoli, tim koji se već oprostio od Skudeta i pokušava da se nekako barem ugura u neki od evropskih kupova. Za Napoli je najznačajniji revanš sa Barselonom, a do njega igraće još tri meča u Seriji A, posle Sasuola čeka ih meč sa Juventusom i Torinom. U nedelju je Napoli sotao bez pobede na Sardiniji iako je vodio protiv Kaljarija do 96. minuta. Povratak Osimena mnogo znači i on je pogodio i protiv Barse i protiv Kaljarija. Ovde očekujemo da upali šok terapija i smatramo da Sasuolo neće izgubiti. Za 1x,2+ kvota je 2.50 u kladionici Superbet.

Slavija – Sparta – GG @ 1.72 u SuperBet

Već u četvrtfinalu češkog kupa sastaju se najveći favoriti za osvajanje pehara. Žreb je spojio praške velikane i tako pomogao ostalim timovima koji su se plasirali u završnicu najmasovnijeg takmičenja. Na tabeli su ove dve ekipe na vrhu, Sparta trenutno ima četiri boda više od Slavije, dok je trećeplasirana Viktorija iz Pleznja na dvocifrenom zaostatku u odnosu na lidera. Pored prvog mesta u prvenstvu Sparta je uspešnija i u Evropi, pobedom u dvomeču sa Galatasarajem plasirali su se u osminu finala Lige Evrope i uskoro ih očekuje dvomeč sa vodećim timom engeske Premijer lige Liverpulom. Biće to pravi spektakl za navijače Sparte i nema sunmnje da će Letna biti tesna da primi sve oni koji bi đeleli da vide tim Jirgena Klopa. Slaviji je kup verovatno važniji u ovom momentu, ali Sparta ima devet uzastopnih pobeda u prvenstvu. U prvom odmeravanju snaga ove sezone, takođe na stadionu Slavije, meč je okončan rezultatom 1:1. Po gol na obe strane očekujemo i sada, a za GG kvota je 1.72 u kladionici SuperBet.

Panseraikos – PAOK – 2,3+ @ 1.95 u SuperBet

Solunci su doživeli veliki šok prošle sedmice u revašu polufinala Kupa Grčke na gostovanju kod Panatinaikosa. Ne samo da su nadoknadili gol minusa iz prve utakmice na svojoj Tum bi, već su vodili sa 2:0 i od plasmana u finale delilo ih je par sekundi. Primili su gol iz poslednjeg pokušaja domaćina, pa su se izvodili penali. I tada je PAOK morao da slavii, tri puta su šutirali penal za prolaz i tri puta nisu uspeli da daju gol. Na kraju su Zeleni otišli u finale, a PAOK se okreće prvenstvu i Ligi Evrope. Brzo su se oporavili, sudeći po rezultatu utakmice prošlog vikenda u kojoj su pobedili Panetolikos na strani sa 3:1 i ostali na drugom mestu sa samo bodom manje od AEK-a. Sada im sledi još jedno gostovanje, treće uzastopno, a idu na noge ekipe Panseraikosa, trenutno devetoplasiranom timu Super lige Grčke. Teško će domaćin do plej-ofa ali ne bi trebalo ni da ima problema oko opstanka. U januaru su se ova dva tima dva puta sastajala u kupu i ukupan rezultat bio je 9:0 za PAOK. I sada očekujemo pobedu tima iz Soluna uz bar tri gola ukupno na meču. za 2,3+ kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Bešiktaš – Konjaspor – 1 @ 1.60 u SuperBet

Retko pogađamo tursku ligu, ali je ovo utakmica polufinala Kupa Turske i ne bi trebalo da bude većih iznenađenja. U četvrtfinalu Bešiktaš dočekuje Konjaspor, a pošto crno-beli nemaju šanse da stignu do titule, smatramo da će sve učiniti da podignu pehar u najmasovnijem takmičenju. Bešiktaš je sada 4. do Evrope bi mogao i kroz prvenstvo, ali bi osvajanje Kupa sigurno učinilo sezonu znatno uspešnijom pošto se nisu proslavili u Ligi konferencija i ostali su bez plasmana u nokaut fazu. Što se njihovog rivala tiče, ekipa Konjaspora je u zoni ispadanja i naredni period proći će u pokušajima da se što pre nađu van nje. U nešto boljoj formi je Konja u poslednje vreme i jedni poraz doživeli su baš od Bešiktaša u Istanbulu pre desetak dana. Kup im nije prioritet ali bi plasman u polufinale bio lepš uspeh za ovaj tim koji je do skoro predvodo Aleksandar Stanojević sa klupe. Očekujemo pobedu Bešiktaša i napad ovog tima na trofej. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 13.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.