Tiket za veče (sreda, 28.02.2024)

tiket dana

Veoma uzbudljiv dan sa dosta zanimljivih mečeva je prilika za večernji tiket koji smo analizirali i sastavili od mečeva koji počinju u nešto kasnijem terminu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Rojal Union – Klub Briž – PIK 1 @ 1.98 u MozzartBet

Ekipa Rojal Uniona je prethodne sezone u poslednjem kolu ostala bez šampionskog pehara, iako su vjerovatno igrali najbolji fudbal u Belgiji. Međutim čini se da ove sezone imaju još bolju ekipu i da će ih teško neko skinuti sa prve pozicije gdje se sada nalaze, sa 8 bodova više od drugoplasiranog Anderlehta. Na sve to uspijeli su da eliminišu Ajntraht iz Frankfurta i plasiraju se u osminu finala Lige konferencija. Ove sezone su samo jednom poraženi na domaćem terenu, a poslednji poraz doživjeli su upravo u prvom meču polufinala protiv Klub Briža kada je bilo 2:1 za domaćina. Ekipa Briža je trenutno u krizi, pa su tako nakon jedva izvojevanog remija u gradskom derbiju sa ekipom Serkla (1:1), upisali i nevjerovatan poraz protiv velikog rivala Anderlehta u prethodnom kolu i to na domaćem terenu (1:2). Mišljenja smo da je domaći tim trenutno u boljem momentumu i da će makar na kraju jednog poluvremena imati prednost, te vam prema tome predlažemo igru PIK 1 po kvoti 1.98 u MozzartBet kladionici.

Liverpul – Sautempton – 1&3-6 @ 2.35 u MozzartBet

Iako oslabljen mnogobrojnim povredama veoma bitnih igrača, Liverpul je u nedelju uspio da porazi Čelsi u finalu Liga kupa i tako obezbijedi prvi trofej za ovu sezonu. Zaista herojska ekipa Klopove ekipe je na kraju krunisana golom pred kraj drugog podružetka, kada je Van Dajk postigao pobjedonosni gol. Sada je pred njima još jedan važan, eliminacioni meč, u okviru osmine finala FA kupa. Na Enfild stiže drugoligaš Sautempton i sigurno je da dobre partije u Čempionšipu pružaju gostima nadu u mogući prolaz. S obzirom da je ovo Klopova poslednja sezona na klupi Redsa, sigurno je da će se potruditi da iza sebe ostavi što više trofeja, pa će ovaj meč sigurno biti veoma značajan za njega. Sautempton je u poslednje vrijeme u nešto lošijoj formi, te su na poslednja 2 meča u Čempionšipu upisali 2 vezana poraza. Jasno je da je Liverpul mnogo kvalitetnija ekipa, a mi smo mišljenja da će huk sa Enfilda dati dodatnu snagu igračima i da će lako izaći na kraj sa drugoligašem. Naš prijedlog za ovaj meč je igra 1&3-6 golova po kvoti 2.35 u MozzartBet kladionici.

Seltik – Dandi – 1-1&2-6 @ 2.00 u MozzartBet

U nevjerovatno turbulentan period je upao Seltik a da prethodno ništa nije naslućivalo na tako nešto. Imali su 7 bodova više od najvećeg rivala Rendžersa, slavili su u velikom derbiju upravo protiv njih i čini se da su upravo nakon tog meča počeli da pružaju blijede partije. Pobjede koje su ostvarivali su bile veoma teško izvojevane, a potom su uslijedili neriješeni ishodi sa Aberdinom i Kilmanrokom, što ih je koštako prve pozicije na tabeli. U prethodnom kolu su u sudijskoj nadoknadi uspijeli da postignu drugi i treći gol i upišu trijumf protiv Modervela. Trenutno zaostaju 2 boda za vodećim Rendžersom i svaki naredni meč je za njih veoma bitan. Dandi je pružio sasvim solidne partije ove sezone, a to potvrđuje i njihova pozicija na tabeli. Trenutno su na 6. mjestu sa 32 osvojena boda, ali sa 41. primljenih golom imaju jednu od najgorih odbrana u čitavoj ligi, iako su visoko pozicionirani. Mišljenja smo da će Seltik na ovoj utakmici krenuti jako od prvog minuta utakmice, te da će voditi na poluvremenu i trijumfovati na kraju. Pored toga predlažemo vam i kombinaciju golova, a kvota na predloženu igru 1-1&2-6 iznosi 2.00 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MozzartBet kladionici iznosi 9.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.