Tiket za veče (subota, 02.03.2024)

tiket dana

Pred nama su mečevima koji počinju u nešto kasnijem terminu, a upravo smo te mečeve analizirali u našem večernjem tiketu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Karlsrue – Grojter Firt – GG3+ @ 1.95 u PrimoBet

Ekipa Karlsruea je nakon 23 odigrane utakmice na skoru od 8 pobjeda, 8 remija i 7 poraza, te sa 32 osvojena boda zauzimaju 10. mjesto na tabeli. Veoma promjenljivo igraju u poslednje vrijeme, što povrđuje i poslednjih 5 mečeva u kojima su upisali po 2 remija, 1 remi i 2 trijumfa. U prethodnom kolu su slavili protiv Kajzeslauterna ubjedljivim rezultatom 0:4, čime su još jednom potvrdili da igraju na gol više na svakom meču. Grojter je sa 38 osvojenih bodova na poziciji broj 5 i trenutno zaostaje samo 3 boda u odnosu na trećeplasirani HSV i mjesto koje vodi u dogiravanje za Bundesligu. Seriju od 3 uzastopna poraza su prekinuli u prethodnom kolu, pošto su trijumfovali protiv Ninberga rezultatom 2:1. Obje ekipe u poslednje vrijeme igraju mečeve na kojima padaju golovi na obje strane a vrlo često i dolazi igra 3+. Mišljenja smo da će tako biti i večeras, te vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.95 u PrimoBet kladionici.

Klermon – Marsej – 2&2+ @ 2.15 u PrimoBet

Otpustio je Marsej Đenara Gatuze i odmah nakon toga uspijeli su da upišu 2 uzastopna trijumfa. Prvi je bio u okviru šesnaestine finala Lige Evrope, kada su slavili protiv Šahtjora rezultatom 3:1, da bi potom u poslednjem kolu Lige 1 prije 7 dana savladali Monpelje na domaćem terenu rezultatom 3:1. To je bila njihova prva pobjeda u nacionalnom šampionatu nakon puna 3 mjeseca i zaista je nevjerovatno da jedan takav tim tako dugo čeka na trijumf. Trenutno se nalaze na 9. mjestu na tabeli sa 33 osvojena boda, dok njihov protivnik Klermon ima svega 17 osvojenih bodova i trenutno se nalaze na poslednjem mjestu na tabeli. Klermon je samo 3 puta slavio ove sezone, a na poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf pošto su u tom periodu upisali 3 remija i 2 poraza. U poslednjem kolu su remizirali protiv Nice u meču bez golova, što bi moglo da nagovijesti neke njihove bolje partije u nastavku. Ipak mišljenja smo da će Marsej večeras slaviti uz makar 2 postignuta gola, pa vam prema tome predlažemo igru 2&2+ po kvoti 2.15 u PrimoBet kladionici.

Braga – Estrelja – 1&2+ @ 1.51 u PrimoBet

Šokanto je eliminisana Braga iz Evrope u dalekom Azerbejdžanu i sada im je preostalo da do kraja nacionalnog šampionata sakupe što više bodova i tako pojure treću poziciju koja vodi u Ligu Evrope. Neće im biti nimalo lako pošto su trenutno na 4. mjestu sa 46 osvojenih bodova, 3 manje od Porta koji drži tu treću poziciju. U poslednjem kolu su ubjedljivo slavili na teškom gostovanju kod Boavište rezultatom 0:4, a mišljenja smo da će i danas nastaviti sa dobrim partijama. Estrelja je na 14. mjestu na tabeli sa 22 osvojena boda i predstoji im žestoka borba za opstanak. U poslednjem kolu su remizirali na domaćem terenu protiv ekipe Čavesa rezultatom 1:1. Estrelja je trenutno u nizu od čak 3 uzastopna poraza na gostujućim terenima, a samo jedan trijumf su ove sezone ostvarili van svog stadiona. Naš prijedlog za večerašnji meč je igra 1&2+ po kvoti 1.51 u PrimoBet kladionici.

Torino – Fiorentina – GG @ 2.05 u PrimoBet

Susret dvije veoma kvalitetne ekipe zatvoriće subotnji program Serije A. Torino će seriju od 2 uzastopna poraza pokušati da prekine protiv veoma dobre Fiorentine koja u poslednje vrijeme igra dosta dobar fudbal. Torino je nakon poraza od Lacija, u poslednjem kolu poražen i od Roma na Olimpiku rezultatom 3:2, što je značajno udaljilo “Bikove” od mjesta koje vodi u Evropu. Ekipa Ivana Jurića ima kvalitet i sigurno je da će večeras dati sve od sebe da upišu bodove na svom stadionu. Fiorentina je nakon remija sa Frozinoneom uspijela da slavi u prethodnom kolu protiv Lacija, iako su na tom meču imali rezultatski zaostatak od jednog gola. To je bio ukupno 12 trijumf Fiole ove sezone i trenutno se nalaze na 7. mjestu na tabeli sa 41. osvojenim bodom. Mišljenja smo da će želja obje ekipe za pobjedom doprinijeti da gledamo jedan efikasan meč, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 2.05 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu iznosi 12.98 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.