Tiket dana (nedelja, 03.03.2024)

Tiket dana

Svaša nas očekuje danas na fudbalskim terenima širom sveta. Ovako smo mi sastavili tiket. Kvote koje su predložene bile su aktuelne u vreme pisanja teksta.

Frozinone – Leće – T12+ @ 2.20 u Meridianbet

Novajlija u Seriji A je u velikoj krizi rezultata ali to ne možemo izjednačiti sa krizom igre, pogotovo ako fgledamo sve šta se dešavalo u meču sa Juventusom prošle sedmice. Mogao je Frozinone makar do bod, imao ga je u džepu sve do poslednjih sekundi nadoknade i ostao na kraju praznih šaka. Ni dva postignuta gola u Torinu nisu bila dovoljna Frozinoneu da osvoji makar bod. To je bio četvrti uzastopni prvenstveni poraz za ovaj tim, ali i kraj neverovatno teške serije mečeva. Gubili su od Milana, Fiorentine, Rome i Juventusa. I dalje su van zone ispadanja ali sada imaju samo tri boda više od Sasuola i Kaljarija koji su u njoj. Sada je za Frozonenone svaki meč kvalifikacioni, sledi grčevita bitka za opstanak iako to u jednom trenutku nije tako izgledalo. Stiže im u goste Leće, ekipa koja je takođe igrala mnogo bolje na početku sezone nego sada. Tim s krajnjeg juga zemlje ima 6 poreze u poslednjih sedam kola ali i njihov raspored bio je pkalen. U poslednje tri utakmice su bez osvojenog boda sa gol razlikom 0:10. Jedino opravdanje je da su sva tri puta gostovali. I na četvrtom uzastopnom gostovanju verujemo da će Leće primiti barem dva gola, a za T12+ kvota je 2.20 u kladionici Meridianbet.

OFI Krit – Panatinaikos – 2,2+ @ 1.80 u Meridianbet

Zeleni su se plasirali u finale Kupa Grčke posle neverovatne drame u revanšu sa polufinala sa PAOK-om. Do finala sa gradskim rivalom AEK-om ima vremena a do tada će Panatinaikos pokušati da ponovo dođe na vrh tabele u prvenstvu. Trenutno su treći, a posle ovog kola liga se deli na dva dela. Prvih šest timova igraće u plej-ofu dok će preostalih osam igrati plej-aut. Tri boda manje od AEK-a i dva od PAOK-a ima Panatinaikos u ovom momentu. Očekuje nas uzbudljivo doigravanje za titulu, posebno jer je tu i Olimpijakos koji zaostaje samo bod za Panatinaikosom. Gostovanje na Kritu Zeleni moraju da dobiju, domaći OFI je na 9. mestu i sigurno će igrati u plej-autu, mada ne bi smeo da ima većih problema oko obezbeđivanja opstanka. U prvom delu sezone Panatinaikos je lako pobedio OFI sa 4:0 a verujemo da će to uraditi i na Kritu. Uz dvojku dodajemo i dva gola na goste i za 2,2+ dobijamo koeficijent 1.80 u kladionici Meridianbet.

Vintertur – Iverdon – T12+ @ 1.75 u Meridianbet

Mada im je ovo tek druga sezona u eliti švajcarskog fudbala fudbaleri Vintertura igraju vrlo sigurno i ozbiljni su kandidati za plasman u plej-of, koji se prvi put igra u ovoj zemlji. Vintertur je pred ovo kolo na 7. mestu, samo jedna pozicija ih deli od mesta koje vodi u doigravanje za titulu, a pored odličnih partija u Super ligi ova ekipa se plasirala i u polufinale kupa. U sredu su pobedili Cirih na Lecigrundu u četvrtfinalu i njihov rival u meču za plasman u finale biće ekipe Serveta. Taj meč igraće se u Vinterturu i eto šanse da gledamo ovu ekipu i u velikom finalu najmasovnijeg takmičenja, a pošto je drugi polufinalni par Sion – Lugano, možda stignu i do svog prvog trofeja u istoriji. Njihov rival u ovom kolu je Ivredon, prošlogodišnji pobednik Čelendž lige koji je dobro otvorio sezonu u Super ligi ali u poslednje vreme igra nešto slabije. Još uvek Iverdon ima šansu da se plasira u plej-of, na 9. mestu su pred ovo kolo ali sa sedam bodova manje od poslednjeg tima u zoni plej-ofa. Naš predlog za ovaj meč je domaćin daje dva gola a za T12+ kvota je 1.75 u kladionici Meridianbet.

Šturm – Volfsberger – T12+ @ 1.80 u Meridianbet

Ekipa iz Graca ne odustaje od trke sa Salcburgom za osvajanje titule u austrijskoj Bundesligi. Zaostaju za timom iz Mocartovog grada dva boda, ali su opterećeni i nastupima u Evropu. Šturm je eliminisao Slovan iz Bratislave i u osmini finala Lige konferencija čeka ih dvomeč sa francuskim Lilom. Verujemo da bi im osvajanje titule uvek bilo važnije od dobrog rezultata u Evropi pa smo zato ubeđeni da će biti maksimalno posvećeni, pre svega, meču sa Volfsbergerom dva kola pre kraja regularnog dela prvenstva. Gosti veruju da mogu u plej-of. Trenutno su na poziciji koja je odmah ispod crte koja deli ligu na dva dela, ali ukoliko bi izgubili u Gracu njihove šanse bile bi jako male za igranje u plej-ofu. Zato je ovo meč koji obema ekipama mnogo znači, Šturm je u prošlom kolu pobedio Tirol u gostima dok je Volfsberger iznenadio LASK u Lincu. Naš predlog je domaćin postiže dva gola a za igru T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 12.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.