TIKET ZA VEČE (nedelja, 03.03.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz francuskog i španskog šampionata, ali i jedan meč iz argentinskog Liga Kupa.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Lion – Lans – 1 @ 2.65 u Mozzartbet

Prvi duel iz večernjeg tiketa za nedelju nam stiže iz francuskog šampionata gde će snage odmeriti ekipe Liona i Lansa.
Nakon katastrofalnih partija u prvom delu sezone, Lion u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, a to nam najbolje pokazuje podatak da je nekadašnji šampion Francuske u četiri poslednja kola ostvario isto toliko trijumfa i sada se nalazi na desetoj poziciji, pa kako sada stvari stoje, Lakazeta i drugare ćemo i naredne godine gledati u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova ekipa uspela da slavi na veoma teškom gostovanju kod Meca, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Lans je prošle sezone stigao do vicešampionske titule, i zaista je ova ekipa bila najprijatnije iznenađenje prošlog šampionata, mada se ni ovog puta nema šta preterano zameriti. U ovom trenutku je Lans stacioniran na sedmom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Marsej, pa deluje da ovu ekipu do kraja očekuje velika borba za plasman u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je aktuelni vicešampion Francuske poražen na svom terenu od Monaka, a mišljenja smo da Lansu sledi novi poraz, najviše zbog činjenice da Lion igra fantastično u poslednje vreme, pa savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.65.

Bilbao – Barselona – 1X&3+ @ 3.50 u Mozzartbet

Bilbao u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, a nedavno je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u finale španskog Kupa Kralja, pošto je ponos Baskije na svom stadionu u revanš meču demolirao Atletiko Madrid, pošto je taj duel završen rezultatom 3:0.
Protivnik u velikom finalu biće ekipa Majorke, pa je izvesno da su izabranici Ernesta Valverdea veliki favoriti na tom susretu i kako sada stvari stoje, biće iznenađenje ako treći najtrofejniji klub u Španiji ne dođe do novog trofeja u španskom Kupu Kralja.
Što se tiče La Lige, trenutno se tim iz Baskije nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Atletiko Madrid, pa deluje da ovom timu predstoji velika borba za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, što je primarni cilj godinama unazad.
Barselona se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Đironu, ali i devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid, koji je sinoć remizirao na gostovanju kod Valensije, pa će ovo biti lepa prilika da se tim iz Katalonije ponovo uključi u borbu za naslov prvaka.
Ipak, dobro poznato je koliko problema Barsa ima u međusobnim mečevima protiv Bilbaa, a najvežiji primer za to je četvrtfinale Kupa Kralja, gde je tim iz Baskije na svom terenu slavio sa 4:2 i eliminisao Katalonce iz daljeg toga.
Ubeđeni smo da nas i ovog puta očekuje dosta pogodaka, ali i da domaćin neće izgubiti pa je idealno da probate sa kombinacijom igara 1X&3+ uz kvotu 3.50 u Mozzartbet.

Boka Juniors – Belgrano – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji meč koji smo za vas analizirali nam stiže iz argentinskog Liga Kupa, gde će Boka Juniors na legendarnoj Bombonjeri ugostiti Belgrano.
Boka Juniors je u prošlom kolu Liga Kupa remizirala u Superklasiku, a taj duel na Monumentalu je završen rezultatom 1:1, što je svakako dobra stvar ako uzmemo u obzir da nekadašnji šampion Argentine, ali i Južne Amerike i ovog puta ima dosta problema.
U ovom trenutku se Kavani i drugari nalaze tek na osmom mestu na tabeli grupe B, i deluje da timu sa Bombonjere do kraja regularnog toka predstoji velika borba za plasman u doigravanje, što je naravno i primarni cilj u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa.
U goste im ovog puta stiže Belgrano koji je trenutno stacioniran na jedanestom mestu na tabeli grupe B, a nakon dosta poteškoća na startu Liga Kupa, ovaj tim u poslednje vreme igra dosta dobro, pošto je Belgrano na tri poslednja duela bez trijumfa, a u tom periodu je ova simpatična ekipa ostvarila jedan trijumf, uz dva remija. U prošlom kolu je jedanaestoplasirani tim na tabeli u jednom sjajnom meču remizirao na svom terenu protiv Taljeresa, kada je bilo 2:2.
Deluje zaista da je došlo vreme za jednu dobru partiju Boke na svom stadionu i naravno trijumf, pa savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 1.60 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 14.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.