TIP DANA: Inter – Đenova: Grifoni su već jednom ove sezone odoleli Interu, mogu li opet?

U ponedeljak je naravno nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Intera i Đenove.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Može li iko da ugrozi Inter?

Teško da je sezona za Inter mogla da bude bolja, makar za sada. Kada se sve sabere i oduzme, deluje da je jedina mrlja za sada eliminacija iz italijanskog Kupa od Bolonje, međutim, kako su Neroazuri u poslednjih nekoliko godina sa dosta uspeha igrali u ovom takmičenju, deluje da je ovog puta nešto drugo prioritet.
Krenimo redom. Od samog starta prvenstva Neroazuri su nametnuli svoj ritam i pokazali da su glavni favoriti za naslov prvaka Italije, a u ovom trenutku se izabranici Simonea Inzagija nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Juventus, a na sve to Stara dama ima i meč više, pošto je tim iz Torina sinoć doživeo novi poraz, ovog puta na gostovanju kod Napolija, kada je bilo 2:1, pa zaista čudo treba da se dogodi da tim iz Milana na kraju ne dođe do Skudeta.
U poslednjih pet mečeva u prvenstvu nekadašnji šampion Evrope je ostvario isto toliko trijumfa, a veoma zanimljivo je da je na tri poslednja meča ova ekipa postigla ukupno dvanaest pogodaka, a nije primila niti jedan, što možda i najbolje pokazuje kako Inter igra u poslednje vreme.
U prošlom kolu je demolirana Atalanta, a taj duel na Đuzepe Meaci je završen rezultatom 4:0, dok je i pre toga Inter uspeo da postigne četiri gola, ovog puta na gostovanju kod Lećea.
Podsećamo vas da je tim iz Milana ove sezone već stigao do jednog trofeja i to u italijanskom Superkupu, nakon trijumfa u velikom finalu nad ekipom Napolija, kada je čovek odluke, kao i dosta puta ove sezone bio Lautaro Martinez, koji igra nestvarno dobro ove sezone.
Najzad, iako je u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona Inter završio na drugom mestu u grupi, iza Sosijedada, ova ekipa je u prvom meču osmine finala odigrala sjajan meč na svom terenu protiv Atletiko Madrida, kada je bilo 1:0, uz konstataciju da je pravo čudo kako je milanski gigant postigao samo jedan pogodak na tom duelu, pošto su Neroazuri propustili nekoliko fenomenalnih prilika za postizanje gola.
Revanš je na programu sledeće nedelje, i svakako da će to biti ispit zrelosti za fudbalera Intera, ali i za Simonea Inzagija, koji ponavljamo ove sezone radi strašan posao u Interu.
Za kraj, na poslednja dva međusobna susreta u prvenstvu, Inter nije uspeo da pobedi Đenovu, pošto jednom nije bilo pogodaka, dok je u prvom delu sezone na Marasiju bilo 1:1, pa je sigurno da lider na tabeli ima ogroman motiv da konačno dobije neugodne Grifone.

Đenova: Sjajna sezona za Grifone!

Đenova je pre dve sezone ispala iz Serije A, međutim, popularni Grifoni su nakon blistavih partija u prošlosezonskom izdanju Serije B uspeli da se vrate u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naravno, svakako da će primarni cilj jednog od najstarijih italijanskih timova biti opstanak u društvu najboljih, i kako sada stvari stoje to ne bi smeo da bude preterano težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se popularni Grifoni nalaze na dvanaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa zaista dosta loših stvari treba da se poklopi u završnoj fazi šampionata, pa da Đenovljane sledeće sezone ne gledamo u elitnom rangu italijanskog fudbala, uz konstataciju da su fudbaleri ove ekipe dosadašnjim partijama pokazali da im je upravo tu i mesto.
Na poslednjih pet mečeva u Seriji A, Grifoni su ostvarili dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to na domaćem terenu od Atalante, kada je bilo 1:4, uz napomenu da je domaća ekipa na tom duelu imala dosta problema sa realizacijom, dok je tim iz Bergama iskoristio gotovo sve svoje šanse.
U prošlom kolu su izabranici Alberta Đilardina koji radi sjajan posao u Đenovi, ostvarili veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Udinezea, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Pre toga je tim sa Marasija remizirao na jednom od najtežih gostovanja u Seriji A kod aktuelnog šampiona Napoli, a taj duel na stadionu “Diego Armando Maradona” je završen rezultatom 1:1, uz konstataciju da je tim sa juga Italije do izjednačenja stigao u 90. minutu susreta, golom Ngonga.
Ono što je veoma interesantno je utisak da Đenovljani svoje najbolje mečeve igraju protiv najkvalitetnijih timova u Seriji A, pa je tako Đilardinova četa uspela da ove sezone savlada Lacio, Romu, da dva puta remizira protiv aktuelnog šampiona Napolija, a jednom protiv Intera, Juventusa i ove sezone odlične Bolonje, koja je usamljena na četvrtom mestu koje na kraju donosi plasman u Ligu šampiona.
Kada se radi o partijama na gostovanjima, do sada su Grifoni odigrali trinaest mečeva na strani i ostvarili tri trijumfa, četiri remija i šest poraza, uz napomenu da je ova ekipa poslednji poraz na strani doživela još početkom decembra kod Monce.
Sa druge strane, Đenova ove sezone zaista retko gubi na svom stadionu, pa je tako dvanaestoplasirana ekipa na tabeli do sada doživela samo tri neuspeha na Marasiju.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, u prvom delu sezone Inter nije uspeo da savlada Đenovu na Marasiju, a zanimljivo je da Neroazuri ni prošle sezone nisu pobedili ovu ekipu na svom terenu.
Ipak, kada se radi o partijama ova dva tima na Đuzepe Meaci, tu tim iz Milana dosta lako izlazi na kraj sa Grifonima, a deluje da bi to mogao da bude slučaj i večeras pa vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76.


Nakon četiri vezana meča u svim takmičenjima na kojima Inter nije primio niti jedan pogodak, deluje da je došlo vreme i da se mreža Neroazura zatrese, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.43.

Za kraj, idealno je da probate sa kombinacijom igara 1&GG, a sve to uz fenomenalnu kvotu 3.60 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.