TIKET ZA VEČE (četvrtak, 07.03.2024)

tiket dana

Četvrtak veče nam donosi nekoliko fenomenalnih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas analizirali tri duela iz Liga Evrope, ali i jedan iz Lige konferencija.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Milan – Slavija Prag – 1&2+ @ 1.68 u Mozzartbet

Uprava Rosonera je pred Stefana Piolija postavila neku vrstu ultimatuma, pošto se od iskusnog italijanskog stručnjaka traži osvajanje Liga Evrope, a sve to kako bi čovek koji je Rosonere doveo do Skudeta posle deset godina posta, zadobio novo poverenje.
U prethodnoj rundi je italijanski predstavnik eliminisao nimalo naivnu ekipu Rena, a kako sada stvari stoje, barem na papiru, deluje da Milan očekuje dosta lakši posao.
Naravno, ne treba zaboraviti činjenicu da je Slavija iz Praga u šesnaestini finala eliminisala turski Galatasaraj, koji je u prethodna dva prelazna roka uložio ogromna finansijska sredstva, a isto tako moramo napomenuti podatak i da je tim iz Praga grupnu fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja završio na prvom mestu, uz dva boda viška u odnosu na Romu, što je naravno bilo veliko iznenađenje.
Naravno, Rosoneri su favoriti u ovom dvomeču, a pogotovu na ovom prvom susretu koji će biti odigran na San Siru, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.68.

Benfika – Rendžers – 1 @ 1.57 u Mozzartbet

Benfika se nakon ispadanja iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja u potpunosti fokusirala na Ligu Evrope, ali i nacionalni šampionat, a poražavajuće zvuči podatak da je ova ekipa u prošlom kolu Primeire doživela pravu katastrofu na gostovanju kod Porta, kada je bilo čak 5:0.
I pored toga se popularni Orlovi još uvek sa ekipom Sportinga ravnopravno bore za naslov prvaka, međutim, svakako da je taj poraz u prošlom kolu dobrano poremetio ovu ekipu.
Inače, u prošloj fazi Liga Evrope, portugalski predstavnik je eliminisao ekipu Tuluza, i to ukupnim rezultatom 2:1.
U goste im stiže Rendžers, koji je u prošlom kolu prvenstva doživeo poraz od Madervila, ali je na veliku sreću kiksnuo i Seltik, pa se i dalje popularni Policajci nalaze na prvom mestu na tabeli. Što se tiče Liga Evrope, naravno da tim sa Ajbroksa ima velike ambicije, međutim, makar u ovom prvom delu prednost dajemo Orlovima, koji sigurno žele da se iskupe navijačima za katastrofu protiv Porta, pa savetujemo da se fokusirate na jedinicu uz kvotu 1.57 u Mozzartu.

Rojal Union – Fenerbahče – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Treći duel iz večernjeg tiketa za četvrtak nam stiže iz Lige konferencija, gde će belgijski Rojal Union na svom terenu ugostiti Fenerbahče.
Sen Žilou igra sjajno ove sezone, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli belgijskog šampionata, uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Anderleht, pa se vrlo lako može desiti da ova ekipa na kraju dođe do šampionske titule, što bi svakako bio ogroman uspeh.
U šesnaestini Lige konferecija belgijski predstavnik je uspeo da eliminiše nimalo naivnu ekipu Ajntrahta iz Frankfurta, koja je ne tako davno došla do trofeja u Ligi Evrope.
Sa druge strane, Fenerbahče vodi veliku bitku za naslov prvaka Turske, pošto se tim iz Istanbula trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Galasaraj. U prošlom kolu šampionata je ova ekipa slavila na gostovanju kod Hataja, kada je bilo 0:2, pa se tako Fener na najbolji mogući način iskupio svojim navijačima za eliminaciju iz turskog Kupa, i to od Ankaragučua, što je bilo veliko iznenađenje.
Radi se o veoma teškom duelu za prognoziranje, međutim, sva je prilika da nas očekuje puno golova, pa savetujemo igru GG3+ uz kvotu 1.90 u Mozzartu.

Marsej – Viljareal – 1X&2+ @ 1.55 u Mozzartbet

Marsej je prodisao promenom trenera, a od kako je smenjen Gatuzo, tim sa Velodroma je ostvario tri trijumfa u svim takmičenjima, i tu računamo i eliminaciju Šahtjora u šesnaestini finala Liga Evrope, kada je francuska ekipa slavila na svom stadionu sa 3:1.
Odmah nakon toga je nekadašnji šampion Francuske vezao dva trijumfa u prvenstvu i to prvo protiv Monpeljea na svom terenu, ali i protiv Klermona na strani, a na ta dva duela je Marsej postigao ukupno devet pogodaka, što je jasan znak da bolji dani dolaze.
Što se tiče Viljareala, sigurno je da smo dosta više očekivali od popularne “žute podmornice” koja se trenutno nalazi tek na dvanaestom mestu na tabeli, i izvesno je da tim sa Keramike naredne sezone nećemo gledati u nekom od evropskih takmičenja.
Ruku na srce, Viljareal u poslednje vreme igra dosta dobro, ali je ipak utisak da španski predstavnik u ovom trenutku nema šta da traži na gostovanju kod raspucanog Marseja, koji igra na veoma visokom nivou nakon smene trenera, pa savetujemo kombinaciju igara 1X&2+, a sve to uz kvotu 1.55 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.