Tiket za veče (subota, 09.03.2023)

tiket dana

Iza nas je jedna veoma zanimljiva sportska subota, a pred nama su mečevi koji počinju u večernjem terminu. Za vas smo analizirali te mečeve i sastavili tradicionalni tiket za veče. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Đirona – Osasuna – 3+ @ 1.72 u SuperBet

Dijeluje da je bilo samo pitanje trenutka kada će Đirona ući u krizu, pošto je sasvim sigurno bilo neočekivano da Katalonci čitavim tokom šampionata igraju na veoma visokom nivou. Na pet poslednjih mečeva u elitnom rangu španskog fudbala, najprijatnije iznenađenje šampionata je ostvarilo samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, što je i dalje dovoljno za treće mjesto na tabeli uz meč manje u odnosu na drugoplasiranu Barselonu. I pored nešto slabijih rezultata u poslednje vrijeme, gotovo je izvjesno da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u Ligi šampiona, što je nestvaran uspijeh za tim koji je ne tako davno igrao u Segundi. Osasuna igra fenomenalno u poslednje vrijeme, pošto je tim iz Pamplone na četiri poslednja meča u prvenstvu ostvario tri trijumfa uz jedan remi. U prošlom kolu je prošlosezonski finalista španskog Kupa Kralja slavio na domaćem terenu protiv Alavesa, kada je bilo 1:0.
Djeluje da nas na ovom duelu u Kataloniji očekuje dosta pogodaka, pa je najbolje da probate sa igrom 3+ po kvoti 1.72 u SuperBet kladionici.

RWDM – Anderleht – 2&2+ @ 1.76 u SuperBet

Formirao je Anderleht vrlo respektabilan tim i čini se da bi ove sezone konačno, posle mnogo godina, mogli da se umiješaju u borbi za titulu. U poslednje vrijeme igraju zaista sjajno, a nakon serije veoma loših rezultata su upisali 5 uzastopnih trijumfa. Sa 60 osvojenih bodova nalaze se na drugom mjestu na tabeli, sa 8 bodova manje od vodećeg Rojala, ali plej of i najbitniji mečevi su tek pred nama. RWDM je sa druge strane po ulasku u Župiler ligu uspio da sakupi 23 boda iz 28 odigranih mečeva, što je trenutno dovoljno za 14. mjesto na tabeli. Trenutno su u zoni koja vodi u doigravanje za opstanak, a teško da će iz te zone uspijeti da se izvuku. U poslednje vrijeme igraju dosta slabo, te tako na poslednjih 5 mečeva imaju skor od 3 poraza i 2 remija. U poslednjem kolu su poraženi od poslednjeplasiranog Kortrajkta rezultatom 3:2. Mišljenja smo da gosti imaju dosta kvalitetniji sastav, te da će uz 2 postignuta gola na meču slaviti na ovom meču. Kvota na igru 2&2+ je 1.76 u SuperBet kladionici.

Sent Galen – Lugano – GG3+ @ 1.82 u SuperBet

Važio je Sent Galen godinama unazad za jednog od najneznogdnijih rivala kada se mečevi igraju na njihovom stadiona. Nisu lako bodove tamo osvajali ni oni najkvalitetniji timovi, a par puta smo prethodnih sezona mogli da ih ispratimo i u velikoj borbi za titulu, makar do proljećnog dijela sezone kada bi po običaju padali u formi. Početkom februara su počeli da nižu zaista loše rezultate, a slabosti su pokazali i u poslednjem kolu kada su poraženi na domaćem terenu od Servetea rezultatom 2:0. Sa 40 osvojenih bodova nalaze se na diobi između 4. i 5. mjesta, a upravo se sa Luganom bore za poziciju broj 4. Njihov današnji protivnik igra veoma dobar fudbal od početka seozne, sa velikim brojem postignutih golova. Lugano je u poslednjem kolu trijumfovao na gostovanju kod Lucerna rezultatom 0:1, čime su još jednom potvrdili dobru formu koja ih prati kroz čitavu sezonu. Mišljenja smo da ćemo danas gledati veoma efikasan meč dvije napadčki orijentisane ekipe, pa vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.82 u SuperBet kladionici.

Magdeburg – Ninberg – GG @ 1.60 u SuperBet

Poslednji meč subotnjeg programa u drugom po snazi rangu fudbala u Njemačkoj, odigraće Magdeburg i Ninberg. Domaći tim je trenutno na 12. mjestu na tabeli sa 31. osvojenim bodom i gol razlikom 38:33, dok je gostujući sastav na mjestu broj 10 sa 33 osvojena boda i gol razlikom 34:43. Oba tima igraju promjenljivo u poslednje vrijeme, te u poslednjih 5 mečeva imaju i slične rezultate. Magdeburg je u poslednjem meču remizirao protiv Paderborna u meč bez golova, dok je Ninberg prekinuo seriju loših rezultata i posle dugo vremena trijumfovao i to protiv Braunšvajga rezultatom 2:1. Oba tima igraju veoma efikasno tokom čitave sezone, a odbrana gostiju je jedna od lošijih u čitavom prvenstvu. Mišljenja smo da će večeras obje ekipe postići makar po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.60 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u SuperBet kladionici iznosi 8.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.