TIKET ZA VEČE (nedelja, 10.03.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva širom Evrope, ali i američkog MLS-a. Naravno, podsećamo vas da su kvote podložne promenama i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Marsej – Nant – 1 @ 1.43 u Mozzartbet

Od kako je Đenaro Gatuzo otpušten, ekipa Marseja igra fenomenalno, i to pošto je tim sa Velodroma vezao četiri trijumfa u svim takmičenjima, a poslednji u nizu desio se u prvom duelu osmine finala Liga Evrope, kada je ova ekipa na svom stadionu demolirala Viljareal sa 4:0.
U prvenstvu je Marsej u prošlom kolu ostvario trijumf protiv Klermona na strani (1:5) i sada se nekadašnji šampion Francuske nalazi na sedmom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Nicu koja ima i meč viška.
U goste im ovog puta stiže Nant koji je trenutno stacioniran na petnaestom mestu na tabeli i ima isti broj bodova kao i timovi koji se nalaze u zoni ispadanja. Ono što je veoma zanimljivo je da Nant u poslednje vreme igra sjajno na strani, ali ne baš najbolje na svom terenu. U prošlom kolu su popularni Kanarinci poraženi na svom stadionu od Meca, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Deluje da će Marsej bez većih problema upisati novi trijumf, pa savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.43.

Fiorentina – Roma – X2&2+ @ 1.80 u Mozzartbet

U ova četiri duela koja smo za vas ovog puta pripremili, sigurno da se najzanimljiviji igra u Firenci gde će snage odmeriti Fiorentina i Roma. Viola čitavim tokom šampionata igra po sistemu toplo-hladno i možda baš to bude glavni razlog zbog kog ovaj tim naredne sezone možda i ne gledamo u nekom od evropskih takmičenja. Trenutno su Ljubičasti stacionirani na osmom mestu na tabeli uz dva boda manjka od sedmoplasiranog Napolija, koji ima i meč više.
U prošlom kolu je Fiorentina samo remizirala na gostovanju kod Torina, a taj duel je završen bez pogodaka, ali je u međuvremenu italijanski predstavnik slavio u prvom meču osmine finala Lige konferencija, u gostima kod Makabija iz Haife, i to rezultatom 3:4.
Roma deluje preporođeno od kako je na klupu ovog tima seo Danijele De Rosi, a u prošlom kolu su Rimljani ubedljivo savladali Moncu na gostovanju, dok je nakon toga i Roma zablistala u Ligi Evrope, pošto je savladana nimalo naivna ekipa Brajtona sa 4:0.
Smatramo da bi ovde moglo da bude dosta pogodaka, ali smo isto tako i ubeđeni da gosti neće doživeti poraz pa je idealno da probate sa igrom X2&2+ uz kvotu 1.80 u Mozzartu.

Benfika – Eštoril – 1&3+ @ 1.47 u Mozzartbet

Portugalska Primeira odavno nije bila ovako interesantna kao što je to slučaj ove sezone, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Benfike i Eštorila.
Benfika se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Sporting, koji ruku na srce ima i meč manjka. Inače, moramo pomenuti da su popularni Orlovi u prošlom kolu doživeli pravi debakl na gostovanju kod ljutog rivala Porta, a taj susret na Dragau je završen rezultatom 5:0, i nema nikakve sumnje da će tim iz Lisabona dati sve od sebe da se iskupi svojim navijačima za tu katastrofu u prošlom kolu.
Eštoril se trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva znači i baraž meč za opstanak sa trećeplasiranim timom iz Segunde, i sigurno je da bi svi to želeli da izbegnu.
Nekadašnji učesnik grupne faze Liga Evrope je u prošlom kolu poražen na svom stadionu od Gimaraiša, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Kao što smo već konstatovali, domaćin će dati sve od sebe da se iskupi svojim navijačima za blamažu u prošlom kolu pa prognoziramo igru 1&3+ uz kvotu 1.47 u Mozzartu.

Inter Majami – Montreal – 1&2+ @ 1.93

Poslednji meč nam ovom puta stiže iz sve popularnije MLS lige, gde će prvi favorit za naslov prvaka, ekipa Intera iz Majamija ugostiti Montreal.
Do sada su Lionel Mesi i drugari odigrali tri meča i ostvarili dva sigurna trijumfa na domaćem terenu, ali i jedan remi na strani, i to kod LA Galaksija. U prošlom kolu je tim iz Majamija odigrao svoju najbolju partiju od početka prvenstva i bez većih problema na svom terenu savladao ekipu Orlanda, a taj duel je završen sa ubedljivih 5:0, nakon čega se Inter nalazi na prvom mestu na tabeli istočne konferencije.
Montreal je sa druge strane do sada odigrao dva meča i u prvom kolu remizirao na gostovanju kod Orlanda kada nije bilo pogodaka, da bi nakon toga tim iz Kanade savladao Dalas na gostovanju, rezultatom 1:2, pa se trenutno ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli istočne konferencije.
Imali smo već prilikeda vidimo kako Mesi i drugari igraju na svom stadionu, pa smatramo da se pobeda Intera niti jedne sekunde neće dovesti u pitanje, a na sve to bi i ovde trebalo da bude dosta pogodaka, pa savetujemo igru 1&2+, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila zaista fantastičnu kvotu 1.93.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.