Tiket dana tenis (ponedeljak, 11.03.2024)

Odmiče prvi masters u sezoni i, po očekivanju, puno je iznenađenja. Ipak, evo našeg predloga tiketa za danas, pa šta bude. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja predloga.

Kameron Nori – Gael Monfis – 2 @ 1.79 u Primobet

Za Monfisa je ovo, ako ne poslednja, ono jedna od poslednjih sezona u karijeri. Imao je mnogo problema sa povredama u dve, tri prethodne i zato njegova rešeno da sada, dok ga zdravlje služi, uradi još nešto značajno. Napredovao je dvadesetak mesta od početka godine, uglavnom zbog dobrog rezultata u Dohi gde je zaustavljen tek u polufinalu od mladog Menšika. Odigrao je već dva kola u Indijen Velsu, pobedio Pursela i Hurkača, a protiv Poljaka je pokazao da može i protiv tenisera iz Top 10 da bude konkurentan. U meču sa Norijem je čak blagi favorit iako je Britanac i mlađi i bolje plasiran. Kameron Nori je pobedio Sonega u drugom kolu, ove sezone nije mnogo igrao, došao je do osmine finala u Melburnu i do polufinala u Riju, mada je to turnir na šljaci. Biće neizvestan duel a mi dajemo prednost iskusnom Francuzu. Za dvojku se dobija kvota 1.79 u kladionici Primobet.

Lorenco Muzeti – Holger Rune – 2,UG – (granica 22,5) @ 2.19 u Primobet

Italijan je u velikoj krizi i tek je ovde u Indijen Velsu zabeležio prvu pobedu još od prvog kola Marseja. Od tada je vezao četiri uzastopna neuspeha, te je gubio u prvim mečevima u Roterdamu, Dohi i Dubaiju. Još uvek je visoko na ATP listi zahvaljujući odličnoj 2022. godini koju je završio sa tri titule. Na prvom mestersu u sezoni pobedio je rekovalescenta Šapovalova u tri seta, a sad ga čeka mnogo teži posao i duel sa Holgerom Runeom, sedmim teniserom sveta. Mladi Danac je bez trofeja u 2024. godini ali je igrao finale u Brizbejnu i polufinale nedavno u Akapulku. Imao je vremena da se osveži jer mu je ovo prvi meč na turniru pošto je u prvom kolu bio slobodan a u drugom mu je Raonić predao meč bez borbe. Jedini okršaj ove dvojice dogodio se u Kvinsu, na travi, prošle godine i slavio je Rune u dva seta. Pobediće i sada, verujemo čak i ubedljvo. Predlog je dvojka uz manje gemova od granice a ona je na 22,5 u kladionici Primobet. Za 2,UG- kvota je 2.19.

Tomi Pol – Igo Imber – 2 @ 1.86 u Primobet

Još jedan neizvstan meč očekuje nas u trećem kolu Indijen Velsa. Francuz stiže sa dve titule ove godine, prvo u Marseju a onda i u Dubaiju, što mu je najveći uspeh u karijeri. Već je stigao do 14. pozicije na ATP listi i bliži se, polako ali sigurno, mestu u Top 10. U Marseju je u final dobio Dimitrova a u Dubaiju Bublika. Slobodan je bio u prvom kolu a u drugom nije imao mnogo problema sa domaćim teniserom Kipsonom. Taman je stigao da se odmori pre prvog ozbiljnijeg iskušenja i duela sa još jednim ”jenkijem”, Tomijem Polom. Američki teniser je beležio odlične rezultate u prošloj godini, ali je i ovu počeo sasvim dobro osvojivši turnir u Dalasu i igrajući u finalu Delrej Biča. Brija mu igranje na domaćem terenu i eto šanse da i u Indijen Velsu napravi nepto veliko. Smatramo da ga žreb nije mazio dodelivši mu Imbera u trećem kolu, pa je naš predlog trijumf Francuza sa kvotom 1.86 u kladionici Primobet.

Adrijan Manarino – Grigor Dimitrov – TR 0:2 @ 1.68 u Primobet

Smatrali smo da Manarino privodi karijeru kraju a on je prošle godine osvojio tri titule na ATP turnirima, što mu ranije nikad nije pošlo za rukom. Bio je najbolji u Sofiji, Astani i Njuportu, i mada su to turniri iz Serije 250, za jednog 35-godišnjaka to je sjajan rezultat. U ovoj godini nije još ostvario ni približan uspeh a najbolji je bio na Australijen openu kada je ”počišćen” od Đokovića u 4. kolu. Pre dolaska u Indijen Vels imao je tri vezana poraza, dva od Đirona i jedan od Van Zandšulpa. Ovde je u prvom meču bio ubedljiv protiv Mahača ali protiv Dimitrova neće moći kao protiv Čeha kome je prepustio samo tri gema. Dimitrov je takođe u ozbiljnim teniskim godinama, ali svakako je mlađi od riivala. Na startu sezone osvojio je turnir u Brizbejnu, igrao finale u Marseju i polufinale u Roterdamu. Posle toga je imao pauzu zbog povrede i sada se vratio na prvom mastersu u sezoni. U drugom kolu je pobedio Francuza Milera u dva seta. Naš predlog za duel ove dvojice tenisera je pobeda Dimitrova u dva seta a za tačan rezultat 0:2 kvota je 1.68 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Primobet iznosi 12.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.