Tiket dana (ponedeljak, 11.03.2024)

Tiket dana

Naravno da se današnja ponuda ne može meriti sa jučerašnjom ali nekako je lakše sastaviti tiket kada utakmica ima taman toliko da proberete nekoliko. Kvote su bile aktuelne u vreme pisanja teksta.

Almerija – Sevilja – 0-2 @ 1.90 u SuperBet

Neverovatno je da Almerija još uvek nema pobedu ove sezone u La Ligi. Odigrali su 27 utakmica, izgubili čak 18 i 9 odigrali nerešeno. Zanimljivo je da su u prethodnom periodu uspevali da ostanu nepšoraženi protiv Atletiko Madrida, Bilbaoa, Đirone i mnogih drugih, ali i kad su gubili to je bilo sa po golom razlike, osim u meču sa Alavesom. Na gostovanjima kod Barse i Reala gubili su sa po 3:2, a u Madridu su lako mogli i da pobede jer su imali dva gola prednosti. Šta to vredi kada od trijumfa još uvek ništa. Sledeće sezone igrače u Segundi, to je jasno odavno, ali njih elan ne napušta. Verujemo da će sve učiniti da pobede najvećeg rivala Sevilju u andaluzijskom derbiju i makar malo obraduju svoje navijače. Gosti dolaze u odličnoj formi, pobedili su Atletiko i Sosijedad, dva učesnika osmine finala Lige šampiona a uzeli su bod u Valensiji i minimalno izgubili u Madridu od Reala. Na tabeli se Sevilja i dalje nalazi vrlo nisko i to ne priliči ovakvom klubu. Prethodni put je Sevilja izgubila u Almeriji a sada očekujemo tvrdu borbu i ali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Randers – Mitjiland – 2 @ 1.95 u SuperBet

Mitjiland je pobedom nad FC kopenhagenom u prošlom kolu preuzeo lidersku poziciju u Danskoj ali to nam je samo potvrdilo da ćemo imati neizvesniju završnicu nego ikad. Sada je drugi Brndbi sa bodom manje od ekipe iz Herninga a aktuelni šampion zaostaje tri. U trku se vratio i Nordsjeland i jedva čekamo da krene plej-of i obračuni najboljih danskih timova. Još naredne sedmice igraće se utakmice regularnog dela prvenstva a onda, posle pauze zbog obaveza reprezentacija, kreće ono pravo. U poslednjoj utakmici ovog kola, napominjemo da ne znamo rezultate Brondbija i Kopenhagena, Mitjiland gostuje kod Randersa i traži pobedu koja bi ga ostavila na vrhu. Domaćin je posle dve vezane pobede ubedljivo poražen u pretodnom kolu na gostovanju kod Viborga i svoje šanse da završi u gornjem delu sveo na domen terorije. Pre ovog kola imali su pet bodova manje od poslednjeg tima u zon i plej-ofa i neophodno je bilo da dobiju oba svoja preostala meča ali i da Silkeborg izgubio oba svoja. U to ne verujemo i zato smo ubeđeni da Mitjiland nosi bodove iz Randersa. Za dvojku se dobija koeficijent 1.95 u kladionici SuperBet.

Varta – LKS Lođ – 1 @ 2.00 u SuperBet

Obe ove poljske ekipe bore se za opstanak u eliti s tim da su šanse domaćina više nego realne dok gosti moraju da se nadaju čudu. Da bi se čudo dogodilo trebaju mu pomoći ali LKS je u seriji loših rezultata i sve nam se čini da polako odustaju. U elitu su ušli prošlog proleća, na početku se i nisu tako loše snašli imali su dve pobede u prvih par utakmica, ali su zato u sledećih dvadesetak mečeva samo jedno pobedili. A ta jedna pobeda stigla je u prošlom kolu kada su na svom terenu u Lođu pobedili Pušču, prošlofgodišnjeg rivala iz druge lige. Varta igra mnogo bolje, nije izgubila nijednom od nastavka sezone i uspela je da pobedi i aktuelnog šampiona Rakov na svom terenu. U tom meču su primili jedni gol ovog proleća, a na sledeće tri utakmice mreža im se nije tresla. Pobedom nad LKS-om napravili bi veliki korak ka ostvarenju cilja i opstanku i ne sumnjamo da će u tome uspeti. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 2.00.

Jong PSV – Groningen – 2 @ 1.57 u SuperBet

Groningen kao da se previše fokusirao na kup u prethodnom periodu i to ga je koštalo boljeg učinka u prvenstvu Erstedivizije. Sad igraju dosta bolje i čini se da ”zeleno-beli” nisu previše zakasnili u bici za povratak u prvu ligu, gde im je, po svemu, i mesto. U prethodnim pet kola uzeli su 13 bodova, u tom intervalu izgubili su samo u polufinalu Kupa Holandije i to od Fejnorda u Roterdamu sa 2:1. U petak su lako izašli na kraj sa MVV-om iz Mastrihta sa koga su dobili sa 3:0, a prošlog pobedeljka pobedili su i Den Boš na strani. Od drugoplasirane Rode imaju manje samo 4 boda ali i jedan meč manje odigran i evo šanse da tu razliku svedu na samo jedan poen. Jong PSV nema takmičarski motiv, oni uglavnom razigravaju igrače za novog šampiona Holandije, a sada su na 16. poziciji sa 28 osvojenih bodova. Dvojka bi morala da dođe i verujemo da hoće. Za pobedu Groningena dobija se kvota 1.57 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici SuperBet iznosi 11.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.