TIKET ZA VEČE: (četvrtak, 14.03.2024)

tiket dana

Četvrtak veče nam donosi nekoliko veoma dobrih mečeva u okviru osmine finala Liga Evrope i Lige konferencija.
Naravno, podsećamo vas da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Brajton – Roma – X2&2+ @ 2.30 u Mozzartbet

Brajton je u prvom duelu osmine finala Liga Evrope doživeo pravi debakl na gostovanju kod Rome, pošto je taj duel na Olimpiku završen pobedom Vučice od 4:0, pa je jasno da engleski predstavnik nema prevelike šanse da dođe do plasmana u četvtfinale drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Ipak, u prošlom kolu Premijer lige izabranici trenera De Zerbija su slavili na svom stadionu protiv Notingema, a taj meč je završen rezultatom 1:0, pa se trenutno Brajton nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Vest Hem, uz konstataciju da ta pozicija na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Roma je praktično već sve prebrinula oko plasmana u četvrtfinale Liga Evrope, iako Brajton ume da postigne dosta dosta pogodaka na svom terenu. De Rosi je za kratko vreme preporodio Rimljane, koji su u prošlom kolu Serije A remizirali na gostovanju kod Fiorentine, i to nakon gola Ljorentea u petom minutu sudijske nadoknade, a da nije bilo onog poraza od Intera na domaćem terenu, sada bi pričali o maksimalnom učinku od kako je De Rosi seo na klupu italijanskog velkana.
Smatramo da gosti neće izgubiti ni na ovom gostovanju kod Brajtona, pa vam toplo preporučujemo da probate sa kombinacijom igara X2&2+ uz kvotu 2.30 u Mozzartu.

Aston Vila – Ajaks – 4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Aston Vila generalno igra dosta dobro ove sezone i vrlo lako bi ovu ekipu mogli naredne sezone da gledamo u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju. Naime, trenutno se izabranici Unai Emerija nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na petoplasirani Totenhem, a nažalost u prošlom kolu je ova ekipa upravo doživela težak poraz na svom stadionu od Pevaca, kada je bilo 0:4.
U Ligi konferecija je engleski predstavnik u prvom duelu osmine finala remizirao na gostovanju Ajaksa, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.
Sa druge strane, svakako da će svi u Ajaksu ovu sezonu želeti što pre da zaborave, a u ovom trenutku se Kopljanici nalaze na petom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na petoplasirani AZ Alkmar pa je izvesno da ovu ekipu naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona, što je malo ko mogao da pretpostavi. U prošlom kolu holandskog šampiona, nekadašnji šampion Holandije je samo remizirao na svom terenu protiv Fortunde Sitard a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Neće se ovde ni jedna ni druga ekipa sasvim sigurno braniti a to nam potencijalno može doneti duel sa dosta pogodaka pa savetujemo igru 4+ uz kvotu 2.25 u Mozzartu.

Liverpul – Sparta Prag – G1+ @ 1.60 u Mozzartbet

Liverpul igra atomski fudbal ove sezone, ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno za naslov prvaka, pošto se trenutno Redsi nalaze na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Arsenal, ali i bod viška od trećeplasiranog Sitija, sa kojim je ova ekipa u prošlom kolu na Enfildu odigrala 1:1, uz konstataciju da je Liverpul bio bolji tim na terenu.
Pre toga je engleski predstavnik demolirao Spartu iz Praga na gostovanju u okviru prvog meča osmine finala Liga Evrope, a taj duel je završen rezultatom 1:5, pa je evidentno da Redsi neće imati probleme oko plasmana u četvrtfinale i sigurno je da se očekuje da Jirgen Klop koji će na kraju sezone napustiti ovaj klub malo promešati karte.
Sparta je mimo svih očekivanja u prethodnoj rundi eliminisala ekipu Galatasaraja, koje ne samo da je bila favorit u tom dvomeču, već i jedan od glavnih favorita za trofej u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju. Ipak, deluje da je Liverpul u ovom trenutku prejak za češkog predstavnika, međutim, kao što smo već napomenuli, vrlo je moguće da domaća ekipa na ovom duelu nastupi u nešto izmenjenom sastavu, pa deluje da bi Sparta mogla do makar jednog gola na Enfildu, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom G1+ uz kvotu 1.60 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.