Tiket za veče (subota, 16.03.2024)

tiket dana

Još jedna uzbudljiva fudbalska subota je na izmaku, a kao i obično mečevi koji se igraju u večernjem terminu su se našli u našem tiketu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Anderleht – Kortrajk – 1&2-6 @ 1.55 u MeridianBet

Oformio je Anderleht sjajan tim i iz kola u kolo pokazuju kvalitet, što je rezultovalo sjajnom formom i nizom od čak 6 uzastopnih trijumfa u Župiler ligi. U prethodnom kolu su iskoristili kiks prvoplasiranog Rojal Uniona i sa nova 3 boda protiv RVDM-a uspijeli su da se približe na “-6”. Najbolji strijelci u ekipi su Drejer i Kasper Dolberg sa po 15 golova, a ne treba ni izostaviti Thorgana Azara koji igra sjajno u poslednje vrijeme. Kortrajk je na poslednjem mjestu na tabeli sa 21. osvojenim bodom i samo će ih čudo spasiti od eventualnog ispadanja u niži rang. Sa isto toliko postignutih golova imaju najlošiji napad u ligi, a u poslednjih 5 mečeva su upisali čak 4 poraza. Jednostavno ne vidimo kako mogu do bodova večeras u Briselu i prema tome predlažemo jedinici uz kombinaciju golova (1&2-6) po kvoti 1.55 u MeridianBet kladionici.

Atletik Bilbao – Alaveš – 1 @ 1.65 u MeridianBet

Fenomenalna sezona je iza Atletik Bilbaa koji je trenutno na 5. poziciji na tabeli sa 53 osvojena boda, što je 2 boda manje od četvrtoplasiranog Atletika. Ta pozicija im naredne sezone skoro sigurno garantuje učešće u Ligi šampiona u kojoj nisu igrali već dugi niz godina. Pored toga uspijeli su da se kvalifikuju u finale kupa i u tom meču će biti apsolutni favoriti protiv Majorke. Alaveš je trenutno sa 32 osvojena boda na 13. mjesto na tabeli, 10 bodova daleko od opasne zone i baš bi trebalo da se desi čudo, da budu ugroženi do kraja. Seriju mečeva bez pobjede su prekinuli u prošlom kolu kada su slavili protiv Rajo Valjekana rezultatom 1:0. Ipak mišljenja smo da će Atletik ovde maksimalno motivisan ući u meč, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.65 u MeridianBet kladionici.

Vojvodina – Novi Pazar – GG @ 1.85 u MeridianBet

Stara dama iz Novog Sada je nakon dosta neubjedljivih partija i očigledne krize u timu, uspijela da “pročepi” i da konačno bilježi pobjede. Nakon trijumfa nad Voždovcem na Karađorđu, u prethodnom kolu su savladali IMT na gostovanju rezultatom 1:2 i tako osvojili trideset i sedmi bod u ovoj sezoni. Trenutno se nalaze na 6. mjestu na tabeli i večeras bi eventualnim trijumfom značajno sebi povećali šanse u borbi za Evropu. Novi Pazar je dolaskom novog trenera još više produbio krizu, pa su tako na tek 8. mjestu sa 35 osvojenih bodova, što je svega 3 boda više od plej aut zone. U prethodnom kolu su na nevjerovatan način i u poslednjim sekundama ostali bez sva 3 boda u meču protiv Voždovca. U ovom meču jednostavno moraju osvojiti bodove, a pošto remi ne odgovara ni jednoj ni drugoj ekipi, mišljenja smo da ćemo vidjeti jedan zanimljiv meč sa dosta golova. Prema tome predlažemo GG po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Hanover – Kajzeslautern – GG3+ @ 1.95 u MeridianBet

Ne uspijeva Hanover nikako da nađe recept za povratak u elitni rang, gdje su nekada bili stalni učesnik. Ove sezone su dobro počeli, ali kako je vrijeme odmicalo počeli su da posustaju. Sa 39 osvojenih bodova nalaze se na 5. mjestu na tabeli i 3 meča bez trijumfa koštala su ih bolje pozicije. U poslednjem kolu su remizirali protiv Vehena, čime su vodećim timovima dozvolili da se odlijepe. Kajzeslautern je nakon 25 odigranih mečeva na poziciji broj 15. sa 28 osvojenih bodova, što je svega bod više od Braunšvajga i mjesta u opasnoj zoni. U poslednje vrijeme su značajno podigli formu, igraju ofanzivan fudbal, te se trenutno nalaze u seriji od 2 uzastopna trijumfa. Na ta 2 meča su postigli ukupno 6 golova, pa bi i u ovom meču trebalo da se očekuje dosta golova sa obje strane. Prema tome naš prijedlog je igra GG3+ po kvoti 1.95 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u MeridianBet kladionici iznosi 9.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.