TIP DANA: Inter – Napoli: Primopredaja Skudeta na Đuzepe Meaci!

U nedelju je na programu nekoliko vrhunskih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Intera i Napolija, što će po svemu sudeći biti i duel između budućeg, ali i aktuelnog šampiona Italije.
Početak ovog meča je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Sigurno je da je svima u klubu teško pala eliminacija iz Lige šampiona!

Nažalost, Inter je pre samo nekoliko dana eliminsan iz osmine finala Lige šampiona i to pošto je italijanski predstavnik poražen od Atletiko Madrida nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca.
Sve se činilo da će tim iz Milana dosta lako doći do plasmana među osam najboljih evropskih ekipa, i sve je dobro i krenulo na Vanda Metropolitanu pošto su Neroazuri preko Dimarka sredinom prvog dela igre poveli sa 0:1. Međutim samo dva minuta kasnije je nakon neopreznosti gostujuće ekipe Grizman poravnao rezltat, da bi trijumf Jorgandžijama makar u regularnom delu susreta doneo rezervista Memfis Depaj. Produžeci su završeni bez pogodaka, pa smo pristupili izvođenju jedanaesteraca a tu se španski predstavnik bolje snašao i bilo je to sve što smo videli od Intera u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Pre svega, moramo napomenuti da je klub iz Milana već stigao do jednog trofeja ove sezone i to pošto je ova ekipa osvojila italijanski Superkup nakon trijumfa nad Napolijem, a upravo ova ekipa će i biti protivnik Neroazurima u derbi meču 29. kola italijanskog fudbala.
Što se tiče ovogodišnjeg prvenstva, treba reći da je Inter tim koji je ubedljivo najviše pokazao, pošto se trenutni milanski gigant nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak šesnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Milan, što će po svemu sudeći biti nenadoknadiva bodovna prednost na devet kola pre kraja šampionata.
Inače, na pet poslednjih mečeva u prvenstvu, Inter je ostvario isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu su Neroazuri ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Bolonje sa 0:1, uprkost tome što izabranici Tijaga Mote igraju na vrhunskom nivou ove sezone o čemu najbolje svedoči i trenutno četvrto mesto na tabeli, pa neće biti iznenađenje ukoliko ovu ekipu naredne sezone gledamo u Ligi šampiona.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada su izabranici Simonea Inzagija odigrali četrnaest mečeva na svom stadionu i ostvarili dvanaest trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz, i to poprilično šokantan od ekipe Sasuola, koja će se kako sada stvari stoje možda i do poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih.

Napoli: Mogu li Napolitanci do plasmana u neko od evropskih takmičenja?

Dosta puta smo u analizama Napolija pominjali da je prošla sezona bila savršena i da će sve to biti jako teško ponoviti i ovog puta, i zaista, nismo puno pogrešili.
Naime, u ovom trenutku se Napolitanci nalaze na sedmom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, ako osvajač italijanskog Kupa bude ekipa koja se u tom trenutku nalazi na jednoj od prvih sedam pozicija.
Ako se vratimo još jednom na prošlu sezonu doći ćemo do zaključka da je ona bila savršena za Napolitance, pošto je ova ekipa na jedan veoma ubedljiv način došla do naslova prvaka Italije.
Sve to je klubu sa “Maradone” donelo plasman u najkvalitetnije evropsko klupko takmičenje što je naravno primarni cilj godinama unazad, a isto tako će to biti glavni cilj i ove sezone.
Grupnu fazu je italijanski predstavnik završio na drugom mestu na tabeli, a s obzirom da su tu još bili i Real Madrid, Union Berlin i Braga, više se svakako nije ni očekivalo.
U nokaut fazi su Napolitanci naišli na u ovom trenutku objektivno bolju i kvalitetniju Barselonu, a prvi duel na “Maradoni” je završen bez pobednika, dok je pre nekoliko dana u revanšu Barsa ostvarila ubedljiv trijumf, uz konstataciju da se italijanski predstavnik dobrano ispromašivao na tom duelu.
Realno je da se timu sa juga Italije nema šta zameriti za partije u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju ali smo sigurno dosta više očekivali od aktuelnog šampiona Italije u Seriji A.
Pomenuli smo već da se ovaj tim trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, ali najmanje što smo od Napolitanaca očekivali nakon onakve prošle sezone je da ovog puta završe bez većih problema na nekoj od prve četiri pozicije.
Na poslednjih pet mečeva Kalconini puleni su ostvarili dva trijumfa uz čak tri remija, i to protiv ne previše jakih ekipa. U prošlom kolu je aktuelni šampion Italije samo remizirao na svom terenu protiv Torina, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
U gostima je do sada tim koji je ove sezone promenio čak tri trenera odigrao četrnaest mečeva i ostvario šest trijumfa, četiri remija i isto toliko poraza.
Inače, poslednji duel između Napolija i Intera u Seriji A je odigran početkom decembra prošle godine na “Maradoni” a na tom susretu su Neroazuri bez većih problema slavili sa 0:3.

Naš predlog

Inter u Seriji A igra na veoma visokom nivou poslednjih par meseci, i iako Napoli u poslednje vreme deluje nešto bolje, deluje zaista da ovaj tim u ovom trenutku nema šta da traži u gostima kod lidera na tabeli, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.62.

Po pravilu, mečevi milanskog giganta nam na Meaci donose dosta pogodaka, a zaista nema nikakvog razloga da tako ne bude i sada pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 4+ uz sjajnu kvotu 2.80 u Meridianu.

Za kraj, i više nego realno je da će Neroazuri na ovom duelu postići dva ili više pogotka, pa vam predlažemo da se fokusirate na igru D2+ uz kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.