Tiket dana (ponedeljak, 18.03.2024)

Tiket dana

Od danas nastupaju ”teški” dani za pasionirane kladioce. Ponuda će biti slaba, neće se igrati najjača ligaška takmičenja, ali će biti utakmica reprezentacija i nižih liga. Sve se vraća na staro pred kraj meseca. Kvote iz današnjeg tiketa važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Viljefranš – Red Star – 2,0-2 @ 4.70 u Meridianbet

Domaćin je imao odličan start sezone li je u drugom delu odigrao znatno slabije i meč sa liderm prvenstva dočekuje u zoni ispadanja. Problem za ove slabije ekipe u francuskoj Nacionalnoj ligi je to što ispada čak 6 od 18 ekipa, dakle trećina lige, pa će u četvrtu ligu svi od 13. do 18. mesta. Sada je Viljefranš baš na tom 13. mestu a za takav položaj na tabeli ”zaslužan” je niz od četiri uzastopna poraza u prvenstvu i to bez postignutog gola Efikasnost je rak-rana za ovaj tim i ne piše im se dobro ako ne počnu da pogađaju mrežu svojih rivala U goste im dolazi tim Red Stara, lidera na tabeli i, najverovatnije, novi čaln Lige 2. Nije pariski tim još uvek matematički u drugoj ligi, ali od trećeplasiranog Martiga ima 8 bodova više i jedan meč manje odigran. Ipak, u opticaju je još 27 bodova i sigurno je da francuska ”Crvena zvezda” ne sme da se opušta. Red Star je bez poraza u poslednja četiri kola ali su u dva poslednja igrali nerešeno i to bez golova. I njima je efikasnost postala problem jer nisu pogađali mrežu ni Avranša na strani ni Šatorua na svom terenu. U prvom delu sezone Red Star je kao domaćin pobedio Viljefranš sa 2:0, a i sada očekujemo njihov trijumf uz mali broj golova. Za dvoku uz 0-2 gola dobija se kvota 4.70 u kladionici Meridianbet.

Krouli Taun – Stokport – 1x,0-2 @ 3.15 u Meridianbet

Jeste Stokport drugolasirani tim engleske Lige 2 i ima sasvim realne izglede da se od narednog leta nađe u trećoj ligi, ipak je Krouli trenutno u boljoj formi. Domaći tim je pobedio četiri puta na poslednjih pet utakmica u prvenstvu i sa takvim učinkom stigao je do 10. pozicije. Međutim, Kruli ima tri utakmice manje od poslednjeg tima u zoni doigravanja, sedmoplasiranog Vimbldona, i samo dva boda manje od njih. Jednostavno, već eventualnom pobedom nad Stokportom Krouli će se preseliti u zonu plej-ofa i imaće dobru šansu kada odigra dve zaostale utakmice da svoj plasman i popravi. Nije realno da napadnu treće mesto, poslednje koje direktno vodi u Ligu 1, ali šansa i kroz plej-of svakako postoji, posebno ako sačuvaju ovakvu formu. Stokport je i prošle sezone bio nadomak plasmana u viši rang, ligaški deo takmičenja završili su na 4. mestu i igrali u plej-ofu, ali nisu supeli da prođu dalje. Krouli se proše sezone jedva spasio ispadanja u amaterski rang, bili su prvi iznad crte, pa je ova sezona, već sada, mnogo uspešnija za njih. U prvom delu sezone videli smo pravu goleadu u meču između ova dva tima koji je na kraju završen rezultatom 3:3. Sada ovi timovi nisu toliko efikasni, i mi ne očekujemo mnogo golova ali ni poraz domaćina. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota je 3.15 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 14.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.