Tiket dana (sreda, 20.03.2024)

Tiket dana

Ništa bolja ponuda nije ni danas, ali ćemo bar od sutra imati na programu reprezentacije. Kvote iz tiketa su važile u vreme njegovog sastavljanja.

Berkane – Magreb Fez – 1x,0-2 @ 1.83 u Meridianbet

Marokanska Botola liga postala je jako popularna posle neverovatnog uspeha reprezentacije ove zemlje na Mundijalu u Kataru. Četvrta selekcija sveta zaslužuje i kvalitetno domaće takmičenje ali ono još uvek nije na nivou onih najboljih evropskih. Šest kola pre kraja prvenstva samo dve ekipe mogu da se nadaju tituli. To su aktuelni šampion FAR Rabat koji ima 4 boda vše od jedinog ozbiljnog pratioca Raja Kazablanke. Ekipa Berkanea igra dobro i ove sezone, prošle godine su završili na 6. mestu a sada su četvrti sa samo bodom manje od trećeplasiranog FUS Rabata. Ta pozicija donosi kvalifikacije za afričke kupove i to je krajnji cilj za tim iz Berkanea. Ekipa Magreba iz grada Fesa nalazi se na 10. mestu, na kome je završila i prethodnu sezonu. I ove je njihova jedina ambicija bila osptanak u eliti i nema sumnje da ćemo ih i naredne gledati u društvu najboljih. Kada se ove dve ekipe sastaju ima svega osim golova. PŠoslednjih pet međusobnih duela završeni su remijem a čak četiri puta je bilo 0:0 i jednom 1:1. Zato i sada predlažemo mali broj golova ali dodajemo i duplu šansu na domaćina koji je bolji tim. Za 1x,0-2 kvota je 1.83 u kladionici Meridianbet.

Halifaks – Česterfild – 1x,2+ @ 2.46 u Meridianbet

Halifaks je jedan od timova u engleskoj petoj ligi koji su kasno ”upalili”. Ipak, šanse da se domognu doigravanja su sasvim dobre i gotovo smo ubeđeni da će biti među prvih sedam na kraju ligaškog dela u Nacionalnoj ligi. Imaju utakmicu manje, to je ovaj meč sa liderom i sigurnim šampionom ovog ranga, ekipom Česterfilda. Za njih je dobro da se sa najboljim timom lige sastaju u momentu kada ovima bodovi ništa ne znače. Ipak, Česterfild igra dobro i kada je rasterećen i nemotivisan. U poslednjih pest kola izgubili su samo jednom ali je i to bilo ogromno iznenađenje jer ih je savladao slabašni Dorking. Halifaks ima veliku šansu da pobedom stigne do šeste pozicije a u narednih par kola pokuša da dođe i do trećeg mesta koje donosi igranje u plej-ofu u drugoj fazi. Oni su u poslednjih sedam kola zabeležili 6 pobeda i samo jedan poraz i ubeđeni smo da neće izgubiti od lidera na svom terenu. Pored duple šanse na Halifaks dodajemo i barem dva gola na ovom meču. Za 1x,2+ kvota je 2.46 u kladionici Meridianbet.

Viktorija Berlin – Cvikau – T22+ @ 2.55 u Meridianbet

Danas se igra i jedan zaostali meč u nemačkoj regionalnoj ligi Severoistok. Utakmica nema neki preveliki rezultatski značaj pošto je gotovo izvesno da će obe ekipe i naredne sezone igrati u ovom rangu. To za Cvikau nije uspeh, naprotiv, oni su do prošlog proleća igrali u trećoj ligi i posle ispdanja ne da nisu uspeli da se uključe u borbu za povratak, nego su jedno vreme bili i na samom dnu tabele. Sada je Cvikau u mnogo boljoj poziciji i formi, pa su u drugom delu sezone na osam odigranih utakmica zabeležili šest pobeda uz sao dva poraza. Dobili su dve prethodne utakmice, protiv Lajpciga na strani i Berlinera na svom terenu. Sada gostuju još jednom u prestonici a rival je tim Viktorije. Ekipa iz Berlina je bolje plasirana od Cvikaua, oni se nalaze na visokom 6. mestu ali sa čak 15 bodova manje od lidera Grajfsvalda. Ni oni nemaju neki poseban motiv a i forma im je u padu pa su izgubili dva prethodna meča primivši čak 9 golova za samo 180 minuta igre. Jedino opravdanje je to što su igrali sa prvoplasiranim timom lige i odličnom Jenom. Naš predlog je gost daje dva gola a za T22+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 12.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.