Tiket dana (nedelja, 24.03.2024)

Tiket dana

Ueska – Burgos – 1x,0-2 @ 1.80 u Meridianbet

Ne pamtimo da je neka liga bila ovako izjednačena kao što je to slučaj sa španskom Segundom ove sezone. Pola lige se bori za promociju a polovina za opstanak i čak je moguće da timovi iz vrha završe u bici za spas a da ”dabvljenici”, uz seriju pobeda, dođu do prilike za ulazak u viši rang. Što se tiče Ueske i Burgosa slučaj je baš takav. Gosti su na odličnom 6. mestu, poslednjem koje vodi u plej-of, ali dalkeo od toga da su u ovom meču favoriti. Ueska, iako tim na 14. mestu pred ovo kolo, nalazi se u seriji od osam utakmica bez poraza i to bez primljenog gola u poslednjih sedam rundi. Preko 650 minuta nije se zatresla mreža ovog tima i sigurno je da oni svoju snagu crpu iz granitne odbrane. U prethodnih 7 kola imaju tri pobede i 4 remija, a sva četiri bila su bez golova. I Burgos ima dobru odbranu, primili su jedan gol na poslednja četiri kola ali su zato pre nešto više od mesec dana ”popili petardu” u Ovijedu. Iako je bolje plasiran Burgos ne igra tako dobro na strani pa je naš predlo za ovaj meč dupla šansa na domaćina, a mali broj golova se podrazumeva. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota je 1.80 u kladionici Meridianbet.

Italija – Ekvador – GG @ 1.96 u Meridianbet

Azuri su skoknuli na mini turneju po Sjedinjenim Američkim Državama pre nego što u Nemačkoj budu branili evropsku krunu osvojenu pre tri godine u finalu protiv Engleza na Vembliju. U prvom meču su pobedili Venecuelu sa 2:1 i na turniru u Harisonu u finalu ih čeka još jedna latinoamerička selekcija, ali mnogo kvalitetnija, reprezentacija Ekvadora. Ova selekcija je igrala na Mundijalu u Kataru i sva je prilika da ćemo ih videti i na narednom koje se bude održavalo u tri američke države, SAD-u, Meksiku i Kanadi. Već nekoliko poslednjih godina Ekvador ima dobre rezultate, na početku novi kvalifikacija za Mundijal imaju samo poraz od svetskog šampiona Argentine u prvih šest kola. Već su pobedili Urugvaj, Boliviju i Čile, a bez golova su igrali sa Venecuelom i Kolumbijom. U prvom meču u SAD pobedili su Gvatemalu sa 2:0. Italija se sprema za EURO, u Nemačkoj će biti u grupi sa Španijom, Hrvatskom i Albanijom, a uskoro će i novo izdanje Lige nacija. Naravno da je najveći prioritet odlazak na naredni Mundijal pošto Azuri nisu igrali na prethodna dva, što je nezabeležen slučaj. Očekuje nas zanimljiv meč između evropskog prvaka i jedne od interesantnijih južnoameričkih selekcija a mi očekujemo da vidimo makar po gol na obe strane. Za GG kvota je 1.98 u kladionici Meridianbet.

Jamajka – Panama – 3+ @ 1.96 u Meridianbet

U borbi za treće mesto Lige nacija u KONKAKAF zoni sastaju se selekcije Jamajke i Paname. Jamajčani su u polufinalu izgubili od selekcije SAD i to tek posle produžetaka sa 3:1, dok je u regularnih 90 minuta rezultat glasio 1:1, a da tragedija Rege bojsa bude veća, Jenkiji su izjednačili autogolom u 96. minutu. Pitanje je sa koliko će motiva izaći na terenu protiv Paname koja je u polufinalu poražena od Meksika sa ubedljivih 3:0. Prethodno su Panamci u četvrtfinalu dva puta pobedili Kostariku, dok je Jamajka u dva meča bila uspešnija od Kanade i napravila malo iznenađenje. Zanimljivo je da su Kanađani slavili kao gosti u Jamajci ali su Rege bojsi uzvratili u Kanadi i zahvaljujući većem broju golova na strani prošli u polufinale. U finalu će, po očekivanju, igrati Somrerosi i Amerikanci, a što se ovog ”utešnog” finala tiče jedino je logično igrati na golove. Poslednji meč između ove dve selekcije završen je pobedom Paname od 3:2, ali je taj duel odigran još pre dve godine u kvalifikacija za Mundijal u Kataru. S obzirom da će tri selekcije iz KONKAKAF zone direktno na naredni Mundijal, to daje veliku šansu i ovim dvema reprezentacijama da se još jednom nađu na najvećoj svetskoj smotri fudbala. Naš predlog za ovaj meč je 3+ sa kvotom 1.96 u kladionici Meridianbet.

Danubio – Vonderers – 1 @ 1.82 u Meridianbet

Evo jednog meča i urugvajske elitne lige koji se igra, a gde bi drugo, nego u Montevideu. Sastaju se dve ekipe iz prestonice, Danubio koji je sakupio 7 bodova u prve četiri utakmice Aperture i ekipa Voderersa sa samo dva boda iz istog broja mečeva. U nedavno okončanoj Klausuri Vonderers je slavio ubedljivo protiv Danubija sa 3:0 na svom terenu, iako je na kraju zauzeo tek 15. mesto, pretposlednje na tabeli. Danubio je završio kao petoplasirani tim i to sa samo tri boda zaostatka za drugoplasiranim Penjarolom. Da kažemo da je Klausuru osvojio Liverpul iz Montevidea sa deset bodova prednosti u odnosu na slavni Penjarol. Vonderers je u prva četiri meča u Aperturi dao samo jedan gol, pa je i skor od dva osvojena boda dobar, s obzirom na njihovu efikasnost. Za Danubio važi nešto drugo, ovaj tim je primio samo jedan gol, i to u prošlom kolu kada su pobednika Klausure, Liverpul, pobedili kao gosti sa 2:1. Ovde bi jedinica morala da dođe, a za pobedu Danubija kvota je 1.82 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 12.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.