Tiket dana (ponedeljak, 25.03.2024)

Tiket dana

Pred nama je još jedan dan sa lošom ponudom i tako će biti sve do petka. Predložene kvote važile su u trenutku pisanja teksta.

Švedska – Albanija – 1,0-3 @ 2.40 u SuperBet

U Solni, na stadionu AIK-a, igra se međunarodni prijateljski meč između selekcija Švedkse i Albanije. Kada bismo rekli da se sastaju reprezentacije od kojih će jedna igrati na EURU kroz tri meseca i jedna koja će to takmičenje gledati na televiziji, nepasionirani pratioci fudbala nikad ne bi pogodilo koja je koja selekcija. Da, Albanija ide u Nemačku a selekcija Tri krune ostaje kući. Albancima je ovo drugo učešće na kontinentalnom šampionatu, prvi put su pre osam godina igrači u Francukoj, ali su tada do završne smotre stigli uz neke nepredviđene okolnosti, da se ne sećamo toga. Sada su uspeli da osvoje prvo mesto u kvalifikacionoj grupi ispred Čeha, Poljaka, Moldavaca i Farana. Grupa je bila izjednačena i do poslednjeg kola četiri selekcije imale su šansu za prva dva mesta. U Nemačkoj će Albanija biti u teškoj grupi sa Španijom, Italijom i Hrvatskom i stvarno imaju minimalne šanse za prolaz u nokaut fazu. Švedska nije uspela da zapreti Belgiji i Austriji koje su otišle na EURO ali nisu imali dobar rezultat ni u Ligi nacija, pa će u narednom izdanju igrati čak u C diviziji. Očegledno je potreban restart a to se videlo i pre par dana kada su u Portugaliji primili pet golova. Albanci su poraženi od Čilea u kontrolnom meču i pokušaće da se pokažu u Skandinaviji u boljem svetlu. Naš predlog je pobeda domaćina ali uz mali broj golova. Za 1,0-3 kvota je 2.40 u kladionici SuperBet.

Crne Gora – Severna Makedonija – 1x,0-2 @ 2.20 u SuperBet

Dve selekcije iz regije nalaze se na mini pripremama u turskoj Antaliji. Tamo su već odigrali po jednu utakmicu, Crna Gora je pobedila Belorusiju sa 2:0 dok su Makedonci igrali 1:1 protiv Moldavije. Podsećamo da Sokolovi imaju novog selektora, to je hrvatski stručnjak Robert Prosinečki, nekadašnji as i trener Crvene zvezde ali i selektor Azerbejdžana. Crna Gora nije uspela da ode na EURO, oni su jedina selekcija z bivše Jugoslavije koja nije učestvovala na nekom velikom takmičenju, ali su u reprezentaciji ostali oni najiskusniji i pokušaće da urade nešto više u Ligi nacija ili kvalifikacijama za Mundijal. U Antaliju su otišli i Jovetić, Marušić, Krstović, Savić, Vešović i ostali, što dovoljno govori o ambicijama. Makedonci su prethodne kvalifikacije okončali remijem sa Englezima u Skoplju, a pre par dana su na isti način okončali duel sa Moldavijom, mada su vodili do pred sam kraj meča. Očekujemo dosta tvrd meč jer se ove dve selekcije nisu sastale više od osam godina. Crna Gora je blagi favorit i naš predlog za ovaj duelu u turskom letovališti je dupla šansa na Sokolove uz mali broj golova. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota je 2.20 u kladionici SuperBet.

Versaj – Nior – x2,0-2 @ 2.30 u SuperBet

Ekipa iz pariskog predgrađa poznatom po čuvenom dvorcu u kome je potpisan Mirovni sporazum nakon Prvog svetskog rata novajlija je u Nacionalnoj ligi Francuske. Posle solidnog starta zapali su u probleme i sada se, osam kolo pre kraja nalaze na 10. mestu na tabeli. To je samo prividno dobra pozicija pošto iz lige ispada čak šest timova, a oni su u ovom momentu samo dva boda udaljeni od 13. Marinjana, prve ekipe ispod crte. Dobra vest je da imaju meč manje od njih ali i to da su u dobroj formi u poslednje vreme Versaj je u prethodna tri kola osvojio 7 bodova, uz samo tri postignuta gola. Težak okršaj ih očekuje protiv Niora, ekipa koja je na drugom mestu i pokušava da zadrži tu poziciju jer će se tako vratiti u Ligu 2. Njih najviše ugrožava ekipa Marinjana koja ima samo bod manje ali i utakmicu više odigranu. Nior je izgubio samo jednom u poslednjih 9 kola ali se to dogodilo na prethodnom gostovanju u Dižonu. Verujemo da je Nior bolji od Versaja, u prvom delu sezone pobedio je sa 1:0, a sada predlažemo duplu šansu na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 2.30 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici SuperBet iznosi 12.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.