Tiket dana (sreda, 27.03.2024)

Tiket dana

Jedan od dana sa najslabijom ponudom od početka godine. Završene su obaveze koje su imali nacionalni timovi a tek u petak se nastavljaju prvenstva. Zato je dana tiket nešto kraći. Kvote su važile u vreme njegovog sastavljanja.

Progreso – Rampla Juniors – 1/1,2+ @ 3.10 u SuperBet

Urugvajska Apertura je tek krenula a u poslednjoj utakmici 5. kola odlični Progreso dočekuje poslednjeplasirani Rampla Juniors. Gosti su odigrali samo tri utakmice do sada, na kojima su osvojili jedan bod i dali samo jedan gol. Rampla Juniors je klub koji postoji više od jednog veka ali nije imao neke značajnije rezultate. U elitu su ušli krajem prošle godine kada su u plej-ofu, u njegovom finalu, bili bolji od Huventuda u dva meča. Prethodno su u polufinalu izbacili tim Urugvaj Montevideo. Kao i većina urugvajskih klubova i Rampla Juniorsi su iz Montevidea, za koji važi činjenica da je najfudbalskiji grad na svetu. nije ni čudo da je organizovao prvo Svetsko prvenstvo u fudbalu. Iz Montevidea je i domaćin ovog meča, ekipa Progreso, koja je takođe prošle godine igrala u drugoj ligi. Za razliku od Rampla Juniorsa Progreso je osvajanjem drugog mesta izbori direktan ulazak u prvu ligu, a da su spremni za ovo takmičenje pokazali su u prva četiri odigrana meča u eliti. U prva tri kola pobedili su Miramar i Čero kao gosti, te Rasing na svom terenu. Na ta tri meča dali su čak 10 golova. Napad se tada iskazao a odbrana je pokazala kvalitet u duelu sa Nacionalom u prošlom kolu. Taj meč je završen bez golova i sada Progreso zauzima 3. mesto sa 10 bodova. U vođstvu je slavni Penjarol sa maksimalnih 15 iz pšet utakmica. Pobeda bi Progreso dovela na drugo mesto i mi ne sumnjamo da će savladati slabe Rampla Juniorske, pogotovo na svom terenu. Očekujemo i dosta golova, kao i sigurnu pobedu domaćina. Za kombinaciju 1/1,2+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 3.10.

Bukaramanga – Agvilas – 1,2+ @ 2.90 u SuperBet

U Kolumbiji je u toku Apertura i čini se da će biti neizvesnija nego ikad. Posle 9 odigranih kola u vođstvu su Tolima i Pereira sa po 26 bodova, Santa Fe ima 24, a Atletiko iz Bukaramange je na 4. mestu sa 23 boda. Ako pobede Agvilas u odloženom meču eto ih na samom vrhu. Do kraja ovog dela prvenstva ostalo je još samo 6 kola i svašta je moguće. U Klausuri je trijumfovao Agvilas, što je bilo veliko iznenađenje a ovaj tim je sada tek na 13. mestu. Tim iz Rio Negra je u jako lošoj formi i ne zna za pobedu u poslednje četiri prvenstvene utakmice. Nakon tri vezana poraza u prošlom kolu su osvojili bod u duelu sa ekipom Santa Fea. Za razliku od Agvilasa Bukaramanga sada igra bolje nego u Klaususri koju su okončali tek na 11. mestu. Sada se bore za sam vrh i jedini praz u Aperturi su doživeli još 22. januara. U međuvremenu pobeđivali su i u Kupu Kolumbije, a u oba takmičenja bili su izuzetno efikasni. To pomalo čui jer je posednji duel između Bukaramange i Agvilasa završen rezultatom 1:1 a i tri pre toga došla su sa malo golova, u intervalu 0-2. Sada očekujemo efikasniji duel, gosti nisu mnogo motivisani jer već imaju titulu iz Klausure a za Atletiko Bukaramangu su bodovi mnogo značajniji jer im ostavljaju šansu da osvoje Aperturu. Radi se o meču 9. kola koji je bio odložen. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 2.90 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 8.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.