TIP DANA: Lanus – Santa Fe: Domaćinu pobeda na ovom meču donosi prvo mesto na tabeli!

U sredu je veoma slaba ponuda za klađenje, pa smo ovog puta za vas ponovo analizirali jedan meč argentinskog Liga Kupa, u okviru kog će Lanus na svom stadionu ugostiti Santa Fe.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 01:30h.

Lanus: Pobeda donosi prvo mesto na tabeli!

Lanus je do sada dva puta u svojoj istoriji osvajao naslov prvaka Argentine, uz konstataciju da se to poslednji put dogodilo ne toliko davne 2016. godine.
Od drugih uspeha, trebamo napomenuti i trofej u Kopa Sudamerikani 2013. godine, nakon trijumfa nad brazilskom ekipom Ponte Prete.
Ako se osvrnemo na prošlu sezonu, treba biti iskren pa reći da je ona teško mogla da bude bolja, pošto je Lanus na kraju završio na četvrtom mestu na tabeli, što je ovom timu donelo plasman u Kopa Libertadores, najkvalitetnije klupsko takmičenje u Južnoj Americi.
Možda i najbolji primer za to kakva je konkurencija prošle sezone bila u argentinskom fudbalu, možemo videti i u tome da Boka Juniors posle dosta vremena nije uspela da dođe do plasmana u Kopa Libertadores. Zbog ranije obezbeđenog plasmana u ovo takmičenje, Lanus se nije previše fokusirao na prošlo izdanje Liga Kupa, pa je ova ekipa na kraju zauzela poslednje mesto na tabeli grupe B.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Liga Kupa, trenutno se nekadašnji šampion Argentine nalazi na drugom mestu na tabeli grupe B, uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Godoj Kruz, što znači, da će popularna Granata, ukoliko slavi na ovom duelu protiv Santa Fea doći do prve pozicije na tabeli, što bi svakako bila sjajna stvar.
Na poslednjih pet mečeva u drugom po važnosti klupskom takmičenju u Argentini, Lanus je ostvario tri trijumfa, jedan poraz i jedan remi i to na svom terenu protiv Banfilda, kada je bilo 1:1.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Rikarda Zelinskog odigrali dosta dobar meč na gostovanju kod Belgrana i slavili sa 0:1, dok je pre toga savladana ekipa Tigrea, takođe na gostovanju, a bio je to jedan sjajan duel na kom smo videli čak pet pogodaka i dosta preokreta, a na kraju je Lanus slavio sa 2:3.
Ono što je posebno upečatljivo je da drugoplasirani tim na tabeli grupe B u dosadašnjem toku Liga Kupa dosta bolje igra na strani nego na svom terenu.
Naime, ova ekipa je do sada na svom stadionu odigrala pet mečeva i ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza, ali i jedan remi. Što se tiče mečeva na strani, do sada je Lanus odigrao šest duela van svog stadiona i ostario čak pet trijumfa uz samo jedan poraz, i to baš u gostima kod prvoplasiranog Godoj Kruza kada je bilo 1:0.

Santa Fe: Primarni cilj je plasman u doigravanje!

Santa Fe je osnovan 1907. godine, a do sada ovaj tim nije dolazio do šampionske titule u Argentini. Prošlu sezonu je Santa Fe završio na katastrofalnom dvadesetom mestu na tabeli, ali je ova ekipa ipak uspela da dođe do svog primarnog cilja, a to je naravno opstanak u društvu najboljih.
Posebno dobro je ovaj tim odigrao u poslednjem delu šampionata, i na kraju imao skoro pa dvocifrenu bodovnu prednost u odnosu na timove koji su nažalost ispali u niži rang.
Kada je u pitanju prošlo izdanje Liga Kupa, na kraju je Santa Fe stigao do jedanaestog mesta na tabeli, što znači da ova ekipa nije izborila plasman u doigravanje.
Primarni cilj ovog tima će i ovog puta biti plasman u plej-of, uz napomenu da sve to neće biti nimalo lak zadatak, pošto se trenutno ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli grupe B, uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Njuels, a poznato je da će na kraju regularnog dela Liga Kupa po četiri najbolje prvoplasirane ekipe iz obe grupe doći do plasmana u četvrtfinale.
Do sada su izabranici legendarnog Kilija Gonzalesa odigrali jedanaest mečeva u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa i ostvarili četiri trijumfa uz isto toliko remija, ali i tri poraza.
Svoju najbolju partiju Santa Fe je odigrao početkom ovog meseca, kada je ovaj tim na svom terenu savladao favorizovanu Boku Juniors, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Inače, na pet poslednjih duela u drugom po važnosti klupskom takmičenju u Argentini, ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli grupe B u jednom sjajnom meču na svom stadionu na kom smo videil čak četiri pogotka, remizirao protiv Sentral Kordobe, kada je bilo 2:2, uz konstataciju da su gosti stigli do boda u sedmom minutu sudijske nadoknade.
Pre toga su puleni nekadašnjeg reprezentativca Argentine poraženi na gostovanju kod Defense i Hustisije, kada je bilo 2:1.
Na gostovanjima je do sada Santa Fe odigrao pet mečeva i ostvario dva trijumfa, isto toliko remija, uz taj pomenuti poraz kod Defense, pa deluje da za sada ovaj tim igra dosta dobro na strani.
Za kraj, poslednji međusobni duel između Lanusa i Santa Fea je odigran početkom novembra prošle godine kada nije bilo pobednika, ali ni pogodaka.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, trijumf Lanusa na ovom duelu znači i prvo mesto za ovu ekipu i mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.07.

Ne smemo zaboraviti da Santa Fe od početka sezone igra sjajno na gostovanjima, pa najmanje što ova ekipa može da uradi na ovom meču je da postigne makar jedan pogodak, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na igru GG uz fantastičnu kvotu 2.31.

Generalno, nema razloga da ne prisustvujemo jednom efikasnom duelu, pa vam za kraj predlažemo da se fokusirate na igru 3+ uz kvotu 2.65 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.