Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu tri preostala meča 32. kola Evrolige, a mi smo upravo sa ovih utakmica analizirali igrače i sastavili tiket. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Džanan Musa (Real Madrid) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MeridianBet

Real je obezbijedio prvu poziciju u regularnom dijelu sezone i tako će sa prednošću domaćeg terena ući u borbu za F4 i odbranu trofeja šampiona Evrope. Sjajno igra tim iz Madrida ove sezone a večeras im u goste dolazi tim koji nemam nikakve rezultatske ambicije. Musa igra u sjajnoj formi tokom čitave sezone, a među najboljim strijelcima je u ovoj odličnoj ekipi. Protiv Zvezde uvijek igra motivisano, a još u dresu Cedevite je imao prilike da igra protiv tima iz Beograda. Za vikend je u meču ACB lige postigao 21 poen i sigurno je da će posle kraće pauze u ovaj duel ući maksimalno motivisan. Prošle sezone je u meču protiv Zvezde na domaćem terenu postigao 13 poena, a ove sezone je u Beogradu postigao svega 4 poena. Prema tome predlažemo vam igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Adam Hanga (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 6.5) @ 1.85 u MeridianBet

Zvezda večeras u Madridu igra bez dosta igrača i prosto će biti teško pronaći motiv za igru protiv branioca titule. U prethodnom kolu su trijumfovali protiv Virtusa i to nakon 2 mjeseca u Evroligi, a Hanga je u tom meču bio jedan od boljih igrača. Svoju dobru formu je potvrdio za vikend, kada je u porazu svog tima od Mega Basketa postigao 17 poena. Sa Realom je prethodne sezone osvojio ovo takmičenje i mnogo lijepih emocija ga veže za ovu dvoranu, pa će večeras uz minutažu od 20+ minuta sigurno uzeti dovoljan broj šuteva za prelazak ove granice. U prvom meču je postigao 10 poena, pa prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Marko Belineli (Virtus) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Tim iz Bolonje je u velikoj krizi i trenutno su u velikom nizu poraza. Belineli je jedan od najboljih igrača u ovom timu, ako ne i najbolji. Riječ je o sjajnom šuteru koji je u stanju da pogađa iz nevjerovatnih pozicija na terenu. U prethodnom kolu je u porazu od Zvezde postigao 14 poena, a za vikend je u okviru domaćeg šampionata u meču Brešče postigao 17 poena za svega 13 minuta i tako bio najefikasniji igrač na terenu. Večeras igraju veoma važan meč na domaćem terenu i sigurno je da će u takvom ambijentu biti dodatno motivisan. U prvom meču protiv Panatinaikosa u Atini je postigao 20 poena, pa vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MeridianBet

Zeleni iz Atine su uspijeli da se dokopaju druge pozicije i sigurno je da će sada svim silama htjeti da tu poziciju i zadrže. Večeras ih očekuje gostovanje u Bolonji, a mišljenja smo da će najbolji igrač Panatinaikosa biti na svom nivou. Nan igra sjajno od svog dolaska u Atinu i zaista je pravo uživanje gledati ga na terenu. U prosijeku bilježi skoro 20 poena po meču, što je zaista nevjerovatan podatak. U poslednjem kolu protiv Barselone je postigao 22 poena i tako donio svom timu veoma bitan trijumf. U prvom meču ove dvije ekipe je postigao svega 11 poena, međutim u tom meču nije imao tako jak motiv kao večeras. Prema tome predlažemo vam igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.