Tiket dana tenis (petak, 29.03.2024)

Na drugom mastersu u sezoni igraju su mečevi polufinala. Sastaju se Medvedev i Siner u prvom, odnosno Dimitrov i Zverev u drugom. Kvote i granice su važile u momentu pisanja predloga.

Danil Medvedev – Janik Siner – S3 @ 2.25 u MaxBet

Medvedev uvek igra dobro na prva dva američka mastersa pa je i pre deseta dana igrao finale u Indijen Velsu. Tada je izgubio od Karlosa Alkaraza čime se ponovio ishod iz prošle sezone. Što se Majamija tiče Rus brani titulu, prošle godine je u finalu pobedio baš Janika Sinera koji mu je sada rival u polufinalu. Do polufinala ruski teniser nije izgubio ni set. Pobedio je Fučovića, Norija, Kepfera i Žarija, ali je u dva prethodna meča jedan set dobijao u taj brejku. Siner je prvi poraz u 2024. godini doživeo u Indijan Velsu, njega je u polufinalu prethodnog mastersa pobedio Karlos Alkazar, ali će Italijan, u slučaju da osvoji Majami prećeti Španca i biti drugi teniser sveta. Alkazar je ispao u četvrtfinalu i Sineru bi titula donela 400 bodova, s obzirom da brani 600 iz prošle godine. Do polufinala italijanski igrač uspeo je da pobedi zemljaka Vavasorija, Holanđanina Grikspora, Australijanca O'Konela i Čeha Mahača. Jedini set oduzeo mu je Grikspor u trećem kolu. Medvedev i Siner su do sada igrali deset puta, prvih šest duela pripala su Rusu a poslednja četiri Italijanu. Ove godine igrali su na Australijen openu u finalu, i to je njihov najznačajniji okršaj do sada. Pripao je Sineru koji je tada stigao do svoje prve grend slem titule. Bio je to sjajan meč i gledaoci su uživali u pet odličnih setova. I sada očekujemo maksimalan broj setova ali je na mastersu to samo tri. Za igru S3 kvota je 2.25 u kladionici MaxBet.

Grigor Dimitrov – Aleksander Zverev – TR 2:0 @ 3.70 u MaxBet

Bugarin je ponovo svom najboljem tenisu u karijeri. Iako već u ozbiljnim igračkim godinama Dimitrov se još ne da i to je pokazao u četvrtfinalu kada je prosto počistio sa terena drugog tenisera sveta Karlosa Alkaraza. Prepustio je momku iz Mursije samo 6 gemova i pokazao da je u odličnoj formi u prvom delu sezone. Već je osvojio jedan pehar u 2024. godini, bilo je to u Brizbejnu na startu, u Melburnu je podbacio i stao u 3. kolu, ali je onda u Marseju igrao finale i u Roterdamu polufinale. Posle toga je zbog povrede propustio par turnira i vratio se u Indijen Velsu gde ga je u osmini finala zaustavio Danil Medvedev. Što se Zvezreva tiče on se vratio na velika vrata u sam teniski vrh posle one teške povrede na Rolan Garosu pre skoro dve godine. Nemac je već na 5. mestu na listi iako je bez titule ove godine. Najbolji rezultat ostvario je na Australijen openu gde je stigao do polufinala u kome je izgubio takođe od Medvedeva, a u Indijen Velsu je stigao do četvrtfinala. U Majamiju je već pobedio Ože-Alijasima, Jubenksa, Hačanova i Marožana, dok se Dimitrov izbacio Tabila, Hanfmana, Hurkača i Alkaraza. Naš favorit za ovaj meč je Dimitrov i predviđamo njegovu pobedu u dva seta. Za tačan rezultat 2:0 za Dimitrova kvota je 3.70 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 8.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.