TIKET ZA VEČE (nedelja, 31.03.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih duela, a ovog puta smo za vas pripremili po jedan meč iz francuskog, američkog i brazilskog šampionata, ali i jedan duel argentinskog Liga Kupa.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta kao i da su iste podložne promenama.

Marsej – PSŽ – GG4+ @ 2.90 u Mozzartbet

Najzvučniji duel iz večernjeg tiketa nam stiže sa Velodroma gde će fudbaleri Marseja ugostiti PSŽ. Marsej u poslednje vreme igra dosta dobro i pored toga što je ova ekipa u prošlom kolu poražena na gostovanju kod Rena, kada je bilo 2:0. Međutim, pred ovim timom je teška borba za izlazak u Evropu, pošto se trenutno Obamejang i drugari nalaze na osmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Lans, koji ima i meč viška.
PSŽ će sa druge strane po svemu sudeći doći do novog naslova prvaka Francuske, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli Lige 1 uz devet bodova viška od drugoplasiranog Bresta, a na sve to Brest ima i meč viška. U prošlom kolu su Parižani ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Monpeljea kada je bilo 2:6, a bio je to prvi trijumf za Svece posle tri vezana remija.
Ako posmatramo poslednje rezultate i jedne i druge ekipe, utisak je da nas na Velodromu očekuje prava goleada pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa igrom GG4+ uz kvotu 2.90 u Mozzartu.

Atlanta – Čikago – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

MLS se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atlante i Čikaga.
Atlanta je trenutno stacionirana na jedanaestom mestu na tabeli istočne konferencije, a ako smo nešto do sada imali prilike da vidimo od ove ekipe to su fantastične partije na domaćem terenu i dosta loše na strani. Primera radi, Atlanta je do sada ostvarila dva trijumfa u prvenstvu i to oba na svom stadionu, ali i dva poraza, i oba na strani. U prošlom kolu je nekadašnji šampion Amerike poražen na gostovanju kod Toronta, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Čikago je do sada odigrao pet mečeva i ostvario samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza, a sve to je trenutno dovoljno za dvanaesto mesto na tabeli istočne konferencije. Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod “fenjeraša” Nju Inglanda, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kao što smo već konstatovali, Atlanta igra fenomenalno na domaćem terenu pa zato ovom timu i dajemo prednost i savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.80 u Mozzartu.

Independijente – Tukuman – 1X&2+ @ 1.72 u Mozzartbet

Mali broj ljudi zna da je Independijente čak sedam puta osvajao Kopa Libertadores, i po broju osvojenih trofeja u najkvalitetnijem klupskom takmičenju u Južnoj Americi, ovaj tim je na prvom mestu u Argentini.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Liga Kupa, argentinski velikan se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli grupe A, i sigurno je da će primarni cilj biti plasman u doigravanje, uz konstataciju da sve to neće biti nimalo lak zadatak. U prošlom kolu je Independijente poražen na gostovanju kod Riestre, a taj susret je završen rezultatom 1:0.
Tukuman je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih timova iz grupe A, o čemu najbolje svedoči i trenutno poslednje mesto na tabeli sa šest osvojenih bodova. Zanimljivo je da ova ekipa do sada nije ostvarila niti jedan trijumf u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa, a sva je prilika da se to neće desiti ni ovog puta, pa vam savetujemo da probate sa igrom 1X&2+ uz kvotu 1.72 u Mozzartu.

Botafogo – Boavista – 1 @ 1.32 u Mozzartbet

Poslednji meč nam stiže iz Brazila, gde se večeras igra revanš duel finala Kupa Rio de Žaneira u kom će snage odmeriti Botafogo i Boavista. Prvi duel između ova dva tima je završen rezultatom 4:0, pa Botafogu ostaje samo da pred svojim navijačima podigne pehar.
Inače, pamtimo svi blistave partije ove ekipe u brazilskom šampionatu, i dosta dugo su crno-beli bili na prvom mestu na tabeli, međutim, kada je to bilo najmanje potrebno Botafogo je odigrao nekoliko katastrofalnih mečeva u nizu što je Palmeiras znao da iskoristi i na kraju dođe do novog naslova prvaka.
Što se tiče Boaviste, sigurno je da je veliki uspeh za ovaj tim i sam plasman u finale državnog prvenstva, ali smo očekivali veći otpor, makar u prvom duelu. Pomenimo još i da je ova ekipa u polufinalu Kupa Rio de Žaneira savladala Portugezu, ukupnim rezultatom 4:3, dok se trenutno ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli državnog prvenstva Gubanara.
Botafogo želi novom pobedom da sa svojim navijačima proslavi trofej u Kupu Rio de Žaneira, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.32 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 11.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.