Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu četiri preostala meča 33. kola Evrolige, a pred nama su veoma zanimljivi mečevi. Upravo sa tih utakmica smo izdvojili igrače i analizirali ih u našem tiketu. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Najdžel Hejs-Dejvis (Fenerbahče) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MaxBet

Nevjerovatnu partiju je odigrao Hejs-Dejvis u prethodnom kolu i tako oborio rekord po broju postignutih poena u Evroligi. Naime 50 poena je spakovao slabašnoj Albi i time upisao sebe zlatnim slovima u knjigu najuspiješnijih igrača ikada. Večeras će ponovo igrati na domaćem terenu i to protiv velikog rivala kom je potrebna pobjeda. Sigurno je da će biti motivisan da upravo protiv bivšeg vlasnika rekorda (Larkin) upiše još jednu sjajnu partiju, a njegovi procenti šuta ove sezone govore nam da je riječ o fenomenalnom igraču. Na terenu prosiječno provodi preko 25 minuta, a u prethodnom duelu ove dvije ekipe u Evroligi, postigao je čak 24 poena. Današnja granica je veoma dostižna za njega i to čak u prvom poluvremenu, pa vam prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Šejn Larkin (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u MaxBet

Podigao je Larkin formu u prethodnom periodu i serija trijumfa u kojoj se nalaze je u neku ruku i zahvaljujući njegovim dobrim partijama. U prethodnom kolu protiv Baskonije je postigao 28 poena, za 28 minuta provedenih na terenu. Za vikend je odmarao u domaćem prvenstvu i u današnoj utakmici bi trebao da provede bar 30 minuta na terenu. Protiv Fenerbahčea uvijek igra veoma motivisano, a u poslednja dva duela postigao je 17 i 28 poena. Danas igraju meč sezone i ukoliko svi ne pruže svoj maksimum, loše im se piše. Ovo bi mogla da bude i njegova poslednja sezona u dresu Efesa, pa bi danas trebao biti veoma inspirisan. Prema tome predlažemo vam igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Nikola Mirotić (Olimpija Milano) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MaxBet

Još uvijek nije sve izgubljeno za ekipu Olimpije, iako se u jednom momentu činilo da su izgubili sve šanse za plasman u plej-in. Večerašnji meč je biti ili ne biti za njih, pa će ukoliko ne trijumfuju sezone biti nepovratno izgubljena. Mirotić je od povratka na parket u zaista sjajnoj formi i većinu prethodnih mečeva je on prelomio u korist svoje ekipe. U poslednje tri partije bilježi sledeće brojke: 21, 19, 18 i to je još jedna potvrda dobre forme. Kada je god imao priliku da ove sezone bude na parketu protiv ekipe Virtusa, igrao je veoma dobri i večeras bi trebao da bude jedan od glavnih igrača na parketu. Granica od 15 poena je za njega dostižna i uz lošije procente šuta, pa vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Markus Hauvard (Baskonija) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u MaxBet

Baskonija je sebe dovela u veoma nezgodnu situaciju, pa sada do kraja moraju da trijumfuju ili protiv Reala ili protiv Virtusa. Nijedan meč nije lak i oba tima su veoma kvalitetna, a Baskonija je u očiglednom padu forme. U poslednjem kolu su deklasirani od strane Anadolu Efesa na domaćem terenu, a na tom meču je postigao 15 poena uz nešto lošije procente šuta. Svima je jasno o kakvom igraču se radi i sposoban je da svakoj ekipi ubaci 20+ poena na meču. U poslednjem meču ove dvije ekipe postigao je 16 poena, a večeras bi morao da povuče svoju ekipu. Real nema rezultatskog motiva, ali daleko od toga da će pokloniti pobjedu velikom rivalu. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u MaxBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.