Tiket dana: Poeni NBA igrača

Bliži nam se početak plej-ina i plej-ofa u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i tada ćemo joj posvetiti mnogo više pažnje. Ovo neka bude samo kao zagrevanje. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja predlioga.

Luka Dončić (Dalas) – Poeni – (granica 31,5) @ 1.83 u MaxBet

Slovenac je bio najveći konkurent Nikoli Jokiću u borbi za MVP titulu regularnog dela, pošto su Embid, Adetokupmo a kasnije i Gildžus-Aleksander propustili dosta utakmica zbog povreda. Odigrao je Dončić još jednu odličnu sezonu i Dalas će igrati u plej-ofu ovog proleća, za razliku od prethodnog. Još uvek se u teksaškom timu nadaju da mogu biti četvrti na Zapadu, sada imaju dve pobede manje od Klipersa ali je ostalo još par utakmica i više ne smeju izgubiti nijednu. Luka je propustio duel sa Golden Stejtom zbog povrede kolena ali se očekuje da zauzme svoje mesto u timu u derbiju Teksasa protiv Hjuston Rokitsa. Dončić i dalje koketira sa tripl-dablom za celu sezonu, sada je na skoro 34 poena u proseku uz 9,2 uhvaćene lopte i 9,8 asistncija. Da bi ostvario ovo neverovatno dostignuće morao bi da ima baš dosta skokova u preostalim utakmicama. Što se meča sa Rokitsima tiče granica za poene je na 31,5 a smatramo da je neće prebaciti jer još sigurno nije potpuno fit i Džejson Kid neće rizikovati nov povredu svog super- stara pred plej-of. Za (-) poene kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Dilon Bruks (Hjuston) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.83 u MaxBet

Kanađanin je baš nestalan ove sezone. Startni krilni centar Hjustona je znao da ubaci preko 20 poena mnogo puta ali i da ostane na ”nuli” za ceo meč i pored toga što u igri provede 36 minuta, kao što je to bio slučaj protiv San Antonija pre mesec dana. Hjuston je u seriji od četiri uzastopna poraza čime je znatno umanjio šanse za plasman u plej-in. Trenutno su 11. na Zapadu a Golden Stejt, koji je ispred njih, ima četiri poraza manje. Čini se da je sve gotovo i da su Raketama presudili porazi od Dalasa, Minesote, Golden Stejta i Majamija u nizu. Da sve bude tragičnije pre te crne serije Hjuston je imao niz od 11 uzastopih pobeda. Bruks je Majamiju ubacio 18 poena za 37 minuta i očekujemo da bude na tom nivou i u Dalasu. Prosek u sezoni mu je 12,6 koševa po meču i verujemo da može biti dvocifren i sada. Granica je na 9,5 a kvota za (+) je 1.83 u kladionici MaxBet.

Ivica Zubac (L.A. Klipers) – Skokovi + (granica 11,5) @ 1.95 u MaxBet

Hrvatski centar radi ono što se od njega očekuje u ”gradu anđela”. Uglavno ima dabl-dabl učinak i pored činjenice da nije ni prva, ni druga, a retko i treća i četvrta opcija u napadu. Sam mora da se postara za priliku da uputi loptu ka košu i to čini posle ofanzivnih skokova, dok u napadu radi ”prljav” posao za tim. Klipersi su 4. na Zapadu, prvi cilj im je da odbiju napada Dalasa koji zaostaje dve pobede a teško je očekivati da oni mogu stići Oklahomu koja ima tri trijumfa više. Četvrto mesto donosi prednost domaćeg terena u prvoj rundi plej-ofa ali i, najverovatnije, sudar sa šampionom Denver Nagetsima u polufinalu. Zubac ove szeone ubacuje 11,6 poena po meču i ima 9,2 skoka i sve to za manje od 27 minuta u igri. U prethodna četiri meča ostvario je dabl-dabl, a zapažen je bio i u pobedi nad Denverom kada je u direktom okršaju sa Nikolom Jokićem imao 14 poena i čak 15 skokova. Granica za skokove u duelu sa Klivlednom je na 11,5 a za (+), što je naš predlog, kvota je 1.95 u kladionici MaxBet.

Džaret Alen (Klivlend) – Poeni + ( granica 15,5) @ 1.85 u MaxBet

Centar Kavalirsa igra najbolju sezonu u karijeri, bolju čak i od one pre dve godine kada je završio na Ol-staru. Prosek mu je 16,6 poena po meču, uz 10,6 skokova i 2,7 asistencija. Radi odličan posao pod oba koša i imati ovakav prosek poena u timu sa Donovanom Mičelom, Fredom VanVlitom i Džošom Smitom, vredno je pohvala. Alenu je ovo četvrta sezona u Klivlendu u koji je stigao iz Bruklin Netsa i u svakoj sezoni mu je minutaža bila preko 30 po utakmici. Kalvalirsima je svaki meč do kraja regularnog dela sezone jako bitan, oni se nalaze na deobi 3. mesta sa Njujorkom i Orlandom ali bi mogli da skliznu i u plej-in, što niko ne bi želeo. U poslednjih 10 utakmica izgubili su čak 7 puta i u tome treba tražiti razloge zašto nisu na drugom mestu, na kome su inače bili. Novi težak duel imaju protiv Klipersa, nisu favoriti i morali bi da nadmaše sebe da bi ostavrili pobedu. Od Džareta Alena očekujemo dobru partiju i veliku borbu sa Ivicom Zubcem. Granica za poene na centra Klivlenda je na 15,5 a za (+) kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 12.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.