TIKET ZA VEČE (nedelja, 07.04.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih duela, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz srpskog, italijanskog, francuskog ali i portugalskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta kao i da su iste podložne promenama.

Partizan – Novi Pazar – 1&GG @ 2.75 u Mozzartbet

Prvi duel iz večernjeg tiketa za nedelju nam stiže iz srpskog šampionata, tačnije iz Beograda, gde će Partizan ugostiti Novi Pazar.
Dosta problema crno-beli imaju u drugom delu prvenstva, pa je tako četa Igora Duljaja izgubila prvo mesto na tabeli. Nakon remija na gostovanju kod Crvene zvezde, crno-beli su prvo poraženi na svom terenu protiv Napretka, a potom i samo remizirali u gostima kod Mladosti iz Lučana, pa u ovom trenutku večiti rival ima četiri boda manjka u odnosu na Zvezdu. U prošlom kolu je Partizan slavio na gostovanju kod Voždovca, a taj duel je završen rezultatom 2:3, uz konstataciju da je tim iz Humske do trijumfa stigao golom Stojkovića u završnici meča.
Novi Pazar se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli i Ademu Ljajiću i drugarima visi plasman u doigravanje, pošto trenutno osmoplasirani Napredak ima tri boda više i čini se nešto lakši raspored do kraja regularnog dela šampionata. Inače, u prošlom kolu je Novi Pazar poražen na svom terenu od TSC-a, u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak četiri pogodaka, a na kraju je bilo 3:4 za tim iz Bačke Topole.
Partizan je svakako veliki favorit na ovom duelu, i crno-beli prosto moraju da idu na sva tri boda jer im samo to garantuje nastavak borbe za naslov prvaka Srbije, ali smo mišljenja da najmanje što Novi Pazar može da uradi na ovom gostovanju je da postigne makar jedan pogodak, pogotovu što crno-beli imaju ogromnih problema u zadnjoj liniji tima, pa vam hrabro preporučujemo igru 1&GG uz kvotu 2.75 u Mozzartu.

Juventus – Fiorentina – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Italijanska Serija A polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Juventusa i Fiorentine.
Sjajno je Stara dama igrala u prvom delu šampionata, mada se već tada činilo da tim iz Torina neće uspeti da izdrži da u kontinuitetu igra na visokom nivou. U drugom delu prvenstva Dušan Vlahović i drugari imaju baš dosta problema, a na pet poslednjih mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, uz dva poraza i isto toliko remija. U prošlom kolu su Bjankoneri poraženi na svom stadionu od Lacija, a taj duel je završen rezultatom 1:0, nakon čega je Stara dama pala na treće mesto na tabeli, a kako sada stvari stoje i za to će ovaj tim morati da se bori do kraja sezone, pošto trenutno četvrtoplasirana Bolonja ima samo dva boda manjka.
Fiorentina ponovo igra odlično u Ligi konferencija, gde je ovaj tim i upao umesto Juventusa koji je izbačen iz evropskih takmičenja na godinu dana, pa su izabranici Vinčenca Italijana ponovo izborili plasman u četrtfinale trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Što se Serije A tiče, u ovom trenutku se Viola nalazi na desetom mestu na tabeli uz primera radi čak sedam bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Atalantu, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Milana kada je bilo 1:2.
Deluje da je vreme za jednu dobru partiju Juventusa i pobedu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.90.

Nant – Lion – G2+ @ 2.40 u Mozzartbet

Nant će kako sada stvari stoje imati baš dosta problema da sačuva prvoligaški status, pošto se u ovom trenutku popularni Kanarinci nalaze na petnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala.
Trenutno Nant ima samo dva boda viška u odnosu na šesnaestoplasirani Lorijen, a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan od najboljih mečeva u šampionatu, pošto je Nant mimo svih očekivanja slavio na gostovanju kod Nice, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Kanarinci su ostvarili dva trijumfa i tri poraza, a pre tog trijumf u prošlom kolu nad Nicom, Nant je poražen na svom terenu od Strazbura, rezultatom 1:3.
Lion je igrao katastrofalno u prvom delu sezone i u jednom trenutku je francuski velikan bio na poziciji koja vodi u niži rang, međutim, sve se promenilo od početka 2024. godine, kada su Lavovi vezali nekoliko vrhunskih partija i trenutno se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli i naravno nema nikakve dileme da ćemo Lion i naredne sezone gledati u društvu najboljih, iako je u jednom trenutku situacija bila krajnje alarmantna.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih francuskih timova remizirao na svom terenu protiv Remsa, a taj meč je završen rezultatom 1:1. Inače, u međuvremenu je ova ekipa izborila i plasman u finale francuskog Kupa, gde će Lion odmeriti snage protiv PSŽ-a, i sigurno je da nas očekuje pravi spektakl.
Što se ovog duela tiče, Nantu je pobeda potrebnija, ali Lion u poslednje vreme igra dosta dobro u gostima i deluje da bi ova ekipa vrlo lako mogla do dva postignuta pogotka, pa savetujemo igru G2+ uz kvotu 2.40 u Mozzartu.

Porto – Gimaraiš – 1 @ 1.37 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji meč iz večernjeg tiketa za nedelju nam stiže iz portugalske Primeire gde će snage odmeriti Porto i Gimaraiš.
Svakako da smo više očekivali od Porta koji se u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Benfiku, koja je sinoć poražena u velikom derbiju Lisabona od Sportinga, pa će to biti lepa prilika da se popularni Zmajevi malo primaknu drugom mestu na tabeli, ali svakako da Porto neće uspeti da ga ugrozi pošto do kraja prvenstva ima još samo šest kola.
U prošlom kolu su izabranici Serža Konseisaa poraženi na gostovanju kod Eštorila, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče Gimaraiša ova ekipa igra fantastično u poslednje vreme, a trenutno se ovaj tim nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Bragu koja je sinoć poražena na svom stadionu od Aruke, sa više nego ubedljivih 0:3, što je svakako bilo veliko iznenađenje.
Gimaraiš je na četiri poslednja meča u prvenstvu vezao isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Moreirensea, a taj meč je završen rezultatom 1:0. Pre toga je najprijatnije iznenađenje prvenstva slavilo i na gostovanju kod “fenjeraša” Čaveza, rezultatom 1:2, pa je sigurno da će fudbaleri Gimaraiša imati šta da poruče i na ovom meču na Dragau.
Ipak, kada se sve sabere i oduzme deluje zaista da je Porto veliki favorit na ovom duelu, pogotovu nakon neočekivanog poraza u prošlom kolu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.37.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 17.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.