TIP DANA: Udineze – Inter: Zebrama gori pod nogama, Udine tradicionalno teško gostovanje za Inter!

U ponedeljak je naravno slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Udinama, gde će fudbaleri Udinezea ugostiti Inter.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Udineze: Poraz bi ozbiljno zakomplikovao situaciju!

Udineze je osnovan davne 1896. godine, i nikada do sada u svojoj istoriji crno-beli nisu osvajali naslov prvaka Italije, uz tri trofeja prvaka Serije B.
Prošlu sezonu su popularne Zebre završile na dvanaaestom mestu na tabeli i godinama unazad se dešava da ova ekipa relativno mirno privede sezonu kraju, ali ostaje da se vidi da li će to biti slučaj i ovog puta.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Gabrijelea Ćofija nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, a na sve to moramo napomenuti da tim sa Friulija ima dosta težak raspored, pošto ova ekipa tek treba da odigra mečeve protiv Intera, Rome, Napolija ali ove sezone sjajne Bolonje.
Na poslednjih pet susreta u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala Ćofijevi puleni su ostvarili samo jedan trijumf, uz dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu su popularne Zebre remizirale na gostovanju kod Sasuola, kome su takođe bodovi preko potrebni u borbi za opstanak, a taj meč je završen rezultatom 1:1. Inače, pre toga je Udineze doživeo neprijatan poraz na svom stadionu od Torina, pošto je taj susret na Friuliju završen rezultatom 2:0.
Poslednju pobedu u prvenstvu nekadašnji predstavnik Italije u Ligi šampiona je ostvario pre nešto manje od mesec dana na gostovanju kod Lacija, što je sasvim sigurno bilo veliko iznenađenje, a ne smemo zaboraviti ni pobedu nad Juventusom u sred Torina, pre nešto manje od dva meseca.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je tim iz Udina odigrao petnaest mečeva na svom stadionu i veoma zanimljivo ostvario samo jedan trijumf, uz čak devet remija, ali i pet poraza i sve to Udineze čini drugom najslabijom ekipom na domaćem terenu, a gora za sada je jedino Salernitana, koja je već viđena u Seriji B.
Za kraj, poslednji međusobni duel između Udinezea i Intera je odigran početkom decembra prošle godine kada su Neroazuri slavili sa više nego ubedljivih 4:0.

Inter: Neroazuri tradicionalno teško u Udinama!

Prošla sezona je bila uspešna za Neroazure i pored toga što ova ekipa nije uspela da dođe do Skudeta, ali je zato osvojen italijanski Kup, i tim iz Milana je stigao do finala Lige šampiona, gde je italijanski predstavnik poražen od Mančester sitija.
Ovog puta je primarni cilj bio Skudeto i kako sada stvari stoje, deluje da samo čudo može da se dogodi pa da Neroazuri na kraju ostanu bez trofeja namenjenom pobedniku Serije A.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Simonea Inzagija nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak jedanaesta bodova viška u odnosu na drugoplasirani Milan koji ima i meč viška pošto su Rosoneri u ovom kolu slavili na teškom gostovanju kod Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Kako je do kraja prvenstva ostalo još samo sedam duela da se odigra, deluje zaista nerealno da bilo ko stigne ogromnu prednost Intera u odnosu na svoje najbliže rivale.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Inter je ostvario četiri trijumfa uz samo jedan remi i to na svom stadionu protiv aktuelnog šampiona Napolija, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je lider na tabeli Serije A ostvario trijumf na svom terenu protiv Empolija, a taj meč je završen rezultatom 2:0, čime se tim iz Milana učvrstio na tabeli.
Nažalost Inter ovog puta nije uspeo da dođe do same završnice Lige šampiona, pošto je italijanski predstavnik eliminisan u osmini od Atletiko Madrida, koji je bio bolji nakon izvođenja jedanaesteraca, a na sve to milanski gigant je eliminisa i iz Kupa, i to od Bolonje još u osmini finala, ali kao što smo već napomenuli, dobro je da Neroazuri igraju najbolje u prioritetnom takmičenju, a ono je naravno Serija A.
Ako se osvrnemo na partije na strani, do sada je lider na tabeli i najverovatnije budući šampion Italije odigrao četrnaest mečeva na strani i ostvario čak dvanaaest trijumfa uz samo dva remija, što Inzagijeve pulene čini najboljom gostujućom ekipom u Seriji A.
Inače, dosta puta je Udineze znalo da bude kobno po Neroazure, a poslednji trijumf u prvenstvu popularne Zebre su ostvarile pre dve godine kada je na Friuliju bilo 3:1, i deluje da tim sa Đuzepe Meace očekuje dosta težak zadatak.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Udineze ne bi smelo da izgubi ovaj duel jer bi sebi ozbiljno zakomplikovalo život u završnici šampionata, a na sve to Inter u poslednje vreme ima dosta problema u Udinama, pa vam hrabro preporučujemo da se fokusirate na duplu šansu 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.95.

Vrlo lako se može dogoditi da se domaćin opredeli za izuzetno defanzivnu varijantu, pa neće biti iznenađenje ako na ovom duelu ne bude previše pogodaka zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola uz kvotu 2.11 u Meridianu.

Za kraj, savetujemo vam da kombinujete prvu i drugu prognozu za ovaj duel, i oprobate se sa kombinacijom igara 1X&0-3 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.