TIKET ZA VEČE: (nedelja, 14.04.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi dosta veoma interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz francuskog, španskog, portugalskog i brazilskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama
.

Lion – Brest – 1X&2+ @ 1.65 u Mozzartbet

Lion je katastrofalno započeo ovogodišnje izdanje Lige 1, i u jednom trenutku je situacija bila zaista alarmantna, pošto se nekadašnji šampion Francuske nalazio na poziciji koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Ipak, Lavovi igraju fantastično u drugom delu šampionata i trenutno se Lion nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Lans, pa ova ekipa više nije tako daleko ni od plasmana u Evropu.
Sa druge strane, Brest je najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige 1, o čemu najbolje svedoči trenutno drugo mesto na tabeli, što je nešto što je malo ko mogao da pretpostavi. Ovaj tim trenutno sve drži u svojim rukama kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona, međutim, videćemo kako će se ovaj tim provesti na gostovanju kod silno motivisanog Liona.
Smatramo da domaćin neće izgubiti, a deluje da ćemo videti makar dva gola na ovom susretu, pa savetujemo da se oprobate sa igrom 1X&2+ uz kvotu 1.65 u Mozzartu.

Sosijedad – Almerija – 1 @ 1.27 u Mozzartbet

Sosijedad je igrao sjajno u prvom delu sezone, ali je onda ova ekipa koja je blistala u grupnoj fazi Lige šampiona doživela neobjašnjivi pad. Ipak, stvari polako ali sigurno idu na bolje, pa je tako tim sa Anoete vezao čak tri trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Alavesa, u mini derbiju Baskije, a taj duel je završen rezultatom 0:1, pa se Sosijedad učvstio na šestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Evrope, tačnije u kvalifikacije za drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Almerija je odavno prežaljena, pošto se trenutno ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo trinaest osvojenih bodova, što je čak za petnaest bodova manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom stadionu od Osasune, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Pobeda Sosijedada ne bi smela da se dovede u pitanje, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.27 u Mozzartu.

Benfika – Moreirense – I2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Kako sada stvari stoje, deluje da će svi u Benfici poželeti ovu sezonu što pre da zaborave, pošto se vrlo lako može desiti da ova sezona bude završena bez osvajanja trofeja.
Trenutno se popularni Orlovi nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sporting, pa je jasno da je šampionska trka u Primeiri gotova.
Nedavno je Benfika upravo i poražena od Sportinga u gostima, i to nakon pogotka primljenog u sudijskoj nadoknadi, što je sasvim sigurno veoma teško palo svima u klubu, pošto je na taj način ugašena i poslednja nada da bi ova ekipa mogla da dođe ponovo do naslova prvaka Portugala.
U goste im ovog puta stiže Moreirense koji se nalazi na šestom mestu na tabeli, i sigurno je da svi u klubu imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju. U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Estrelje, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Deluje da gosti nemaju šta da izgube na ovom duelu, a sigurno je i da Benfika želi da se iskupi svojim navijačima zbog poraza od gradskog rivala, pa predlažemo igru I2+ uz sjajnu kvotu 2.15 u Mozzartu.

Vitorija – Palmeiras – 2 @ 1.80 u Mozzartbet

Poslednji meč iz večernjeg tiketa za nedelju nam stiže iz brazilske Serije A. Sinoć je započeo brazilski šampionat uz nekoliko zanimljivih rezultata, a ovaj dan nam donosi duel između povratnika u elitni rang brazilskog fudbala, ekipe Vitorije i Palmeirasa koji je aktuelni šampion ove zemlje.
Nema apsolutno nikakve sumnje da će primarni cilj Vitorije biti opstanak u društvu najboljih, a na prvi pogled se čini da to neće biti nimalo lak zadatak, pošto se ne pamti kada je elitni rang brazilskog fudbala bio ovako kvalitetan.
Što se Palmeirasa tiče, sigurno da Zeleni i ovog puta imaju najviše moguće ciljeve, a podsećamo vas da je ovaj klub nakon dva uzastopna naslova prvaka Južne Amerike, prošle godine stigao i do titule šampiona Brazila, i to u veoma zanimljivom finišu, pošto je Botafogo imao ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale, ali je ova ekipa odigrala katastrofalno finiš prvenstva, što je Palmeiras znao da iskoristi.
Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da će aktuelni šampion Brazila dati sve od sebe da trijumfalno započne novo prvenstvo, pa savetujemo da odigrate 2 uz kvotu 1.80 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.