Tiket dana (utorak, 16.04.2024)

Tiket dana

Sigurno je da će u centru pažnje biti dva revanš meča četvrfiala Lige šampiona ali se igra i u niđim engleskim ligama koje ulaze u finiš. Tu su i zaostali mečevi u još nekim šampionatima. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Barselona – Pari Sen Žermen – T22+ @ 2.06 u Meridianbet

Gledali smo atomski fudbal pre šest dana kada su na Parku Prinčeva igrali Pari Sen Žermen i Barselona. Možda je konačni ishod nekog iznenadio, veće šanse su se, barem u prvom meču, davale Parižanima, ali su Katalonci slavili sa 3:2, posle dva preokreta. Smatramo da ništa nije gotovo u ovom duelu i da Sveci itekako imaju šta da kažu u revanšu. Ne sme se Barselona opustiti jer gol prednosti nije kapital koji tako nešto dozvoljava, pogotovo od kada ne važi gol u gostima, pa je svejedno kad pobediti 1:0 ili 3:2. Na ruku timu iz ”grada svetlosti” ide i to što su odmarali za vikend dok je Barsa morala da skokne do Kadiza i pobedi istoimenog domaćina minimalnim rezultatom. Uz sve to Barsu čeka okrpaj sa Realom već narednog vikenda a zna se koliko El Klasiko znači navijačima i jednog i drugog kluba. Ipak, sada je prioritet plasman u polufinale Lige šampiona, pogotovo jer će tamo potencijalni rival biti Dortmund ili Atletiko, a protiv obe ekipe Barselona i Pari Sen Žermen će biti favoriti. Ovo je poslednja šansa za Kilijana Mbapea da donese evropski trofej Parizu pošto je gotovo izvesno da se na leto završava njegova misija u francuskoj prestonici. Pokuđaćemo hrabro s igrom gost daje dva gola, a d li će to biti dovoljno za polufinale, ostaje da vidimo. Za T22+ kvota je 2.06 u kladionici Meridianbet.

Sautempton – Preston – 1,3+ @ 1.90 u Meridianbet

Neverovatne stvari se dešavaju u finišu prvenstva engleskog Čempionšipa. Do pre mesec dana bilo je gotovo izvenso da će Lester nazad u Premijer ligu i da će mu društvo, najverovatnije, praviti LIds, mada je i Ipsvič bio u dobroj poziciji. Ali, Lisice su napravile katastrofalan niz rezultata i u poslednjih 10 kola izgubili su 6 mečeva. Pre toga su na 32 utakmice izgubili samo četiri. Međutim, ništa bolji nije bio ni Lids, i Jorkširci su prosipali bodove kao pijani milioner kovanice i sve je to, na neki način, iskoristio Ipsvič i zaseo na vrh. Daleko od toga da su i Traktor Bojsi bili sjajni, i oni su prečesto ostajali bez planiranih bodova. Sa dve vezane pobede Sautempton je uhvatio priključak sa vodećima mada je bio otpisan u jednom trenutku. Sada su osam bodova zaostatka za vodećim Ipsvičom ali i sa dve utakmice manje odigrane. Ako bi obe dobili izjednačili bi se sa Lidsom, bili na bod od Lestera i na dva od Ipsviča, s tim da i Lisice imaju meč manje. U poznatu luku dolazi Preston, a tim sa severa zemlje ima neke matematičke šanse da bude u plej-ofu ali sumnjamo u takav epilog. Zato je pobeda Sautemptona izvesna a i golova bi trebalo da bude. Za 1,3+ kvota je 1.90 u kladionici Meridianbet.

Al Ain – Al Hilal – x2,0-2 @ 2.60 u Meridianbet

U prvoj utakmici polufinala Azijske lige šampiona sastaju se Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i lider i budući šampiona Saudijske Arabije Al Hilal. U drugom polufinalu megdan će podeliti korejski Ulsan i japanska Jokohama. Al Hilal je rekorder po broju uzastopnih pobeda. Ova saudijska ekipa je vezala 34 utakmice na kojima je pobedila i tako odavno srušila svetski rekord koji je držao velški TNS sa 27 vezanih trijumfa. U međuvremenu je Al Hilal osvojio i Super kup Saudijske Arabije, prvo su pobedili Ronaldov Al Nasr a u finalu i Al Itihad i sve to bez najboljeg strelca i igrača Alaksandra Mitrovića. Al Ain je u četvrtfinalu izbacio baš Al Nasr, drugoplasirani tim Saudijske Arabije, što jeste bilo malo iznenađenje. Pobedili su minimalnim rezultatom u prvom meču da bi u revanšu bilo neverovatnih 4:4. Za to vreme Al Hilal je sa dve pobede izbacio ”zemljake”, ekipu Al Hilala. Igra se i revanš u Arabiji pa ne očekujemo goleadu u prvoj utakmici. Pored toga smatramo da Al Hilal neće izgubiti u Emiratima. Za kombinaciju x2,0-2 koeficijent u kladionici Meridiabet iznosi 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 10.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.