Tiket dana (ponedeljak, 22.04.2024)

Tiket dana

Mada je ponedeljak ponuda je sasvim zadovoljavajuća. Igra se i veliki milanski derbi između ostalog. Kvote su važile u vreme sastavljanja predloga.

Nordsjeland – Orhus – 1,2+ @ 1.97 u Meridinabet

Domaćin je odlično otvorio plej-of i pobedio u prva tri meča u doigravanju. Nordsjeland je bio bolji od Mitjilanda i Silkeborga na strani ali i od FC Kopenhagena na domaćem terenu. Sada u Farum stiže ekipe Orhusa koja je dva puta pobedila Nordsjeland u polufinalu kupa u poslednje tri sedmice. Orhus je veliki dužnik Nordsjelanda zbog tih utakmica, sprečili su ih da se bore za trofej, ali im se sada, mada mala, ukazala šansa u prvenstvu. Pred ovo kolo Nordsjeland je delio treće mesto sa FC Kopenhagenom, obe ekipe sakupile su po 46 bodova, što je 6 manje od vodećeg dvojca koji čine Brondbi i Mitjiland. Orhus je plasmanom u plej-of ispunio takmičarske ciljeve za ovo prvenstvo a finale kupa protiv Silkeborga biće za njih događaj godine. Ne samo da mogu do trofeja već će se na taj način izboriti i za učešće u Evropi naredne jeseni. Ovde je domaćin apsolutni favorit, ne bi smelo da se dogodi da Orhus i treći put uzastopno pobedi i u petom ovosezonskom duelu ove dve ekipe predlažemo jedinicu uz dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.97 u kladionici Meridianbet.

Sivaspor – Fenerbahče – 2,0-3 @ 2.21 u Meridianbet

Fener je na nesrećan način okončao svoj dugi put kroz Evropu. Ispali su posle slabijeg izvođenja penala protiv Olipijakosa iako su gol minusa iz Pireja nadokandili već na startu meča. Sada im ostaje bitka sa Galatasarajem za titulu šampiona, a to je i najbitnije za ovaj klub. Šampioni nisu bili tačno deset godina i to je već frustrirajući podatak za istanbulskog velikana. U finiš prvenstva ulaze sa dva boda minusa u odnosu na Galtasaraj ali ih čeka i međusobni duel sa najvećim rivalom u pretposlednjem kolu i to na strani. Verovatno će taj meč odlučiti šampiona, pogotovo ako i jedni i drugi nastave da pobeđuju u seriji. Fener ima sedam vezanih prvenstvenih pobeda ali je za to vreme ispao iz Kupa Turske i izgubio Super kup, ali su oni taj meč bojkotovali. Neće im lako biti protiv Sivaspora, ekipa koja je dobila dve prethodne utakmice u šampionatu i to minimalnim rezultatom. Pobedili su Karagumruk na svom terenu i Trabzon u gostima i na tabeli se pomerili u zlatnu sredinu, pred ovu rundu su bili na 9. mestu. Siva odavno nije pobedila Fener, više od tri godine, a i ta pobeda bila je u Istanbulu. Domaćin ne prima mnogo golova i ne očekujemo goleadu ni sada, ali je pobeda Feneru jednostavno obaveza. Naš predlog je kombinacija 2,0-3 sa koeficijentom koji u kladionici Meridianbet iznosi 2.21.

Šelburn – Šamrok – 2 @ 2.24 u Meridianbet

Šelburn je ”šampion” prve četvrtine prvenstva u Republici Irskoj ai nam se čini da je to bio sticaj okolnosti i da će ova ekipa uskoro napustiti lidersku poziciju. Imali su u jednom momentu veliku prednost pred pratiocima ali se ona ubrzano topi kako dani postaju topliji. I dalje je Šelburn prvi ali su već četiri kola bez pobede a imaju dva poraza iza sebe. Posle poraza na svom terenu od Bohemijansa prethodne sedmice u petak su izgubili i na gostovanju kod novajlije Galveja. Bohemijans je sada samo na dva boda zaostatka a aktuečni šampion Šamrok na tri, uz utakmicu manje za Roverse. Nema sumnja da je Šamrok ponovo prvi favorit za titulu i verujemo da će se to potvrditi već u ovom međusobnom duelu sa Šelburnom, već drugim ovosezonskim. Jeste Šelburn dobio prvi sa 2:1, a i taj je igran na njihovom terenu ošto je ovaj planiran tek za 24. kolo ali se igra ranije zbog obaveza u Evropi koje će oba tima imati ovog leta. Šamrok ima pet pobeda i jedan poraz u poslednjih 6 kola i očekujemo da uspešan niz nastavi i na ovoj utakmici. Predlog je dvojka a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 2.24.

Ukupna kvota kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 9.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.