Tiket dana (četvrtak, 25.04.2024)

Tiket dana

Dosta slabija ponuda je danas, ali je to tako četvrtkom kada nema evropskih kupova. Ipak, za sastavljanje tiketa dovoljno je materijala. Kvote koje smo predložili bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Antverp – Rojal Union – 0-2 @ 1.90 u Mozzartbet

Antverp neće odbraniti titulu šampiona u Župiler ligi ali daleko od toga da nemaju za šta da igraju u finišu sezone. U Belgiji je ponovo velika borba za naslov šampiona, a sada su u igri četiri tima, uz Anderleht, Genk i Klub Briž, tu je i tim Rojal Uniona koji je, sva je prilika, i treću sezonu uzastopno biti najveći gubitnik. Tim iz briselskog kvarta Sent Žiloaz je bio ubedljivo prvi tokom regularnog dela sezone, ali kada su bodovi podeljeni ta razlika je odmah bila manja. Na sve se nadovezala i njihova loša forma i Rojal Union je izgubio sve četiri dosadašnje utakmice u plej-ofu. Za navijače ovog kluba sve je to već viđeno u dve prethodne sezone kada im je prvo Klub Briž oteo titulu a onda i Antverp. Ekipa iz Antverpena je loše startovala u doigravanju ali je u prošlom kolu pobedila Serkl Briž na strani. Tim trijumfom su se poravnali sa Serkl Brižom po broju bodova i zapretili Genku koji je četvrti, a to je mesto koje vodi u Evropu. Uglavnom, oba tima su jako lša u doigravanju i ne očekujemo neki spektakularan međusobni duel. Naš predlog je mali broj golova a za 0-2 gola kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Go Ahed Igls – Fejnord – GG3+ @ 1.95 u Mozzartbet

Bliži se kraju takmičenje u holandskoj Erediviziji, samo se još četiri kola igra, a dobili smo i osvajača kupa. U finalu, zbog koga prolog vikenda nije bilo prvoligaškog fudbala, Fejnrd je pobedio NEC iz Nijmegena i tako ovu sezonu učinio uspešnom. Pored trofeja u Kupu Holandije tim iz Roterdama će završiti kao vicešampion iza neprikosnovenog PSV-a. Pitanje je koliko će Roterdamersi biti raspoloženi za borbu u Deventeru gde ih čekaju odlični Iglsi. Go Ahed igls je tim koji zauzima 8. mesto i gotovo izvesno će igrati u plejćofu za plasman u Ligu konferencija. Tu će konkurencija biti žestoka jer bi jedan od rivala mogao biti i slavni Ajaks, ali i finalista kupa NEC. Bodovi su važniji domaćem timu koji još nije obezbedio doigravanje ali Fejnord mora da vodi računa o svom ugledu. U prvom delu sezone Fejnord je pobedio sa 3:1 na ”De Kuipu” a dobio je i prethodnih šest mečeva protiv tima iz Deventera. Očekujemo igru na pobedu i sa jedne i sa druge strane, pa predlažemo igru na golove. Za GG3+ kvota je 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Halmštad – Hamarbi – 2 @ 1.90 u Mozzartbet

Nova sezona u Švedskoj je tek počela a aktuelni šampion Malme već je poslao poruku rivalima. Posle četiri kola Malme ima maksimalan broj bodova uz gol razliku 12:1. Dešavalo se i ranijih sezona da ovaj tim krene žestoko ali na kraju ne prođe prvi kroz cilj. Prošle godine su bili šampioni samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Elfsborg. Što se tiče Halmštada i Hamarbija ova dva tima su krenula polovićnim učinkom. Imaju po dve pobede i po dva poraza iz prve četiri utakmice, s tim da je Hamarbi bolje plasiran zbog mnogo bolje gol razlike. Halmštad je dao samo dva gola, oba puta je slavio minimalnim rezultatom, dok je gubio 3:0 od Sirijusa i 2:0 od Bromapojkarne. Hamarbi je imao teže rivale, pobedili su Kalmar i Elfsborg na svom terenu a izgubili kod Malmea i Hakena. I po imenima rivala vidi se da je Hamarbi kvalitetniji od Halštada i zato na ovom meču predlažemo dvojku. Za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.90.

Fredericija – Olborg – GG @ 1.55 u Mozzartbet

Mada je ostalo još 6 kola u plej-ofu danske druge lige čini nam se da je glavna dilema rešena. U elitu će dve prvoplasirane ekipe i ako se ne desi pravo čudo u finišu sezone, to će biti Sonderjisk i Olborg. Za Olborg se to i očekivalo, radi se o bivđem šampionu ove zemlje koji je potpun o nenadano prošle sezone skliznuo u niđi rang. Nije sve išlo glatko za Olborg, i sada su u lošoj formi i bez pobede na tri poslednje utakmice, ali je prednost u odnosu na trećeplasiranu Fredericiju razlika čak 15 bodova. Eventualnim triumfom u međusobnom duelu Gredericija bi tu razliku smanjila na 12 bodova ali je i to previše za preostalih 5 rundi. Igralo se dugo prvenstvo, možda je i umor razlog loše serije Olborga u aprilu, kada su izgubili od ekipe Hobro i remizirali sa Vendsiselom i Koldingom. U toku regularnog dela sezone Olborg je dobio oba prvenstvena meča protiv Fredericije ali su zato fudbaleri ovog kluba bili uspešniji u Kupu Danske i stigli čak do polufinala tog takmičenja. Ovde ćemo videti makar po gol na obe strane, a za GG kvota je 1.55 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.