Tiket dana: Poeni igrača

Večeras su na programu mečevi broj 2 u duelima čevrtfinala Evrolige, a snage će ponovo odmjeriti Panatinaikos i Makabi, te Real Madrid i Baskonija. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u PrimoBet

Može se reći da je glavni igrač Panatinaikosa poprilično podbacio u prvom meču i sigurno je to jedan od razloga neočekivanog poraza u prvom meču. Nan je zanimljivo uzeo svega 5 šuteva na prethodnom meču, od čega je samo jedan šut bio za 3 poena. Na terenu je proveo 20 minuta i sigurno je da večeras mora imati bar 5 minuta više, a njegov tim večeras nema prava na grešku. Njegova granica je manja za jedan poen u odnosu na prethodni meč i prosto ga vidimo kao jednog od glavnih aktera večerašnjeg meča. Uvijek je dodatno motivisan pred domaćin navijačima, pa prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Džoš Nibo (Makabi) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u PrimoBet

Makabi je napravio senzaciju u prvom meču i večeras će moći odigrati dosta rasterećenije. Njihov glavni igrač Vejd Boldvin je upitan za večeras i bez njega će prosto svi morati dati makar 20% više. Nibo je prošli meč odigrao sjajno i upisao 12 poena uz još 8 skokova. U toj utakmici mogli smo da vidimo o koliko snažnom igraču je riječ i njegova dominacija u reketu prosto mora da se iskoristi. U pretposlednjem meču protiv Panatinaikosa je postigao 14 poena, što nam još jednom pokazuje da mu prija igra protiv ovog tima. U prosijeku provodi preko 20 minuta na parketu, a uz par slobodnih bacanja bi večeras trebao biti dvocifren. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Fukundo Kampaco (Real Madrid) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u PrimoBet

Real je u prvom meču rutinski savladao Baskoniju, a na tom meču su se najviše istakli Džanan Musa i Fukundo Kampaco. Argentinac je postigao 10 poena, uz po jedno promašeno bacanje, jedan promašen šut za 2 i 2 promašena šuta za 3. I večeras će imati svojih 20 minuta na parketu, a pošto se očekuje nešto neizvjesnija utakmica mislimo da će uzeti i neki šut više. U pretposlednjem meču protiv Baskonije je postigao 12, a u meču prije toga čak 20 poena. Vjerujemo da će večeras biti na svom nivou, te da će pogurati svoju ekipu ka novom trijumfu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Markus Hauard (Baskonija) – Poeni + (granica 19.5) @ 1.85 u PrimoBet

I ovog puta ćemo pokušati sa sjajnim šuterom Baskonije, koji je u prethodnom meču bio najefikasniji u svom timu ali je ipak na kraju ostao ispod svoje granice sa 15 postignutih poena. Već sredinom druge četvrtine imao je 10 poena na svom kontu ali je u drugom poluvremenu postigao svega 5 poena, te se tako utopio u sveopšte sivilo njegove ekipe. Večeras imaju novu priliku za brejk i moraće svi dati veći doprinos a prije svega svakako Hauard. Granica mu je manja za jedan poen nego u prošlom meču i za očekivati je da večeras odigraju jednu rizičku partiju, pošto svakako nemaju šta izgubiti. U prethodnom meču je imao i nešto lošije procente, pa bi večeras i to trebalo da se promjeni. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u PrimoBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.