Tiket dana: Poeni NBA igrača

Serija između Denvera i Lejkera seli se u Los Anđeles. Prva dva meča bila su sjajna a aktuelni šmpioni vode sa 2:0 u pobedama. Ovo je naš predlog za učinak košarkaša u ovom meču. Kvote i granice važile su u momentu pisanja predloga.

Entoni Dejvis (L.A. Lejkers) – Poeni + (granica 25,5) @ 1.92 u Meridianbet

Iako je Entoni Dejvis odigrao dve fantastične utakmice u Bol areni to nije bilo dovoljno da se Lejkersi u ”grad anđela” vrate makar sa jednom pobedom. U oba meča sjajni centar je ubacio po 32 poena i imao dvocifren broj skokova. U drugom meču je gotovo sve poene ubacio u prvom poluvemenu, da bi ga u drugom sustigao umor, ali mu na ruku nije išla ni odluka trenera Denvera da umesto Jokića na Dejvisa pazi Aron Gordon. Bilo je i nekoliko odluka sudija na štetu Jezerdžija i Denver je poveo 2:0. U regularnom delu sezone Dejvis je ubacivao 24,8 poena po meču, a ovo je bila sezona u kojoj je odigrao veliki broj mečeva i prvi put nije imao ozbiljnijih povreda. Biće posebno motivisan pred svojim navijačima i verujemo da će bez problema preći granicu od 25,5 poena koliko mu je predloženo u kladionici Meridianbet. Kvota za (+) poene na Entonija Dejvisa iznosi 1.92.

Ostin Rivs (L.A. Lejkers) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.82 u Meridianbet

Jedan od košarkaša koji je podbacio u prva dva meča kod Lejkersa je svakako plejmejker Ostin Rivs. Od njega se očekivalo mnogo više, a on je u prvoj utakmici bio daleko od svog nivoa, mada ni u drugoj nije popravio utisak. Sve je to nedovoljno za košarkaša koji je bio deo nacionalnog tima SAD na prethodnom Mundijalu. Rivs je u prvoj utakmici ubacio 13 koševa ali u vreme kada se pobednik već nazirao, dok je u drugoj dao manje koševa, samo 9, ali je manje i igrao. U toku regularnog dela sezone ubacivao je skoro 16 poena po meču, a u plej-ofu je nekako rganizaciju igre preuzeo LeBron Džejms i lopta je više bila u njegovom posedu, nego u Rivsovom, što bi bilo logično. Za treći meč predloženo je 13,5 poena na Ostina Rivsa i verujemo da on može preskočiti tu granicu. Za (+) koševe na Rivsa kvota je 1.82 u kladionici Meridianbet.

Majkl Porter (Denver) – Poeni + (granica 17,5) @ 1.93 u Meridianbet

U dobrom delu meča, kada Nagetsima ništa nije polazilo za rukom, tim je u životu održavao Majkl Porter Džunior šutevima za tri poena. Govorimo o drugom meču kada je pogodio 6 puta za tri poena iz 10 pokušaja. Ponovo je bio aktivan i na skoku i uhvatio je 9 lopti pod oba obruča. Porter je bio odličan i u prvoj utakmici koju je jako loše otvorio. Majkl Meloun ga je zato rano povukao na klupu a kada se vratio, bio je to sasvim drugi igrač. Tada je meč završio sa 19 koševa i 8 skokova. Ukupno je u dva meča ubacio 41 poen i uhvatio 17 lopti i na njegov račun ide dosta zasluga za vođstvo Nagetsa od 2:0 u seriji. U toku sezone ubacivao je 16,7 poena po meču ali je igrao skoro 7 minuta manje u proseku nego u prva dva meča plej-ofa. Opet očekujemo njegov dobar učinak i verujemo da će prebaciti granicu od 17,5 poena koliko mu je predloženo u kladionici Meridianbet. Koeficijent za (+) koševe na Portera je 1.93.

Redži Džekson (Denver) – Poeni + (granica 2,5) @ 1.75 u Meridianbet

Kada smo videli granicu na Redžija Džeksona nismo mogli da odlolimo da ga ne stavimo u tiket za plus koševe. Granica je samo na 2,5 poena, pa i pored činjenice da se u drugom meču iskusni košarkaš nije upisao u strelce, a u prvom ubacio samo 3 poena, verujemo da je to granica koju će lako preskočiti. On je bio jedan od boljih igrača Denvera na početku sezone, isključivo zbog tog perioda je regularni deo sezone završio sa 10,2 poena po meču i to za 22 minuta na terenu. Sada je igrao mnogo manje, u prvoj utakmici 9 minuta, a u drugoj pola minuta manje. Ipak, ako rezultat bude nešto ubedljiviji za domaćina, ili ako glavni spoljni igrači Denvera uđu u problem sa faulovima, treba očekivati veću minutažu i za Pejtona Votsona i za Redžija Džeksona. Džekson je bivši košarkaš Klipersa i sigurno je da će imati dodatni motiv u Los Anđelesu. Granica je 2,5 koševa a za (+) poene na Redžija Džeksona kvota je 1.75 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između četvrtka i petka u kladionici Meridianbet iznosi 11.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.