Tiket dana tenis (ponedeljak, 29.04.2024)

Prethodne sedmice je otpočeo masters u Madridu, a ove sedmice nas očekuje rasplet i mnogo sjajnih mečeva. Danas je na programu par veoma zanimljivih duela u šesnaestini finala, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Rafael Nadal – Pedro Kačin – H1 (4.5) @ 1.90 u MeridianBet

Iako su mnogi sumnjali da bi prekaljeni Španac mogao odmah na startu da završi učešće na mastersu u Madridu, Rafa se potrudio da do toga ne dođe. U prvom kolu eliminisao je mladog Amerikanca Blanča sa 6:1, 6:0, da bi potom u prethodnom kolu posle sjajne partije trasirao sebi put u šesnaestinu finala preko 11. tenisera na svijetu! De Minor je poražen sa 7:6, 6:3 i tako je iskusni Nadal pokazao da još uvijek nije za staro gvožđe. Današnji protivnik mu je Argentinac Kačin, sa kojim se ranije nije sastajao. Argentinac je u prvom kolu eliminisao Ofnera sa 2:0, da bi potom u prethodnoj rundi eliminisao Tiafoa sa 7:6, 3:6, 6:4, čime je napravio svojevrsno iznenađenje. Svi znamo kako Rafa igra na šljaci i prosto mislimo da će nakon sjajnog meča protiv nezgodnog De Minora, sada zagristi još više. Naš prijedlog za ovaj meč je hendikep gemova, a kvota na igru H1 (4.5) po kvoti 1.90 u MeridianBet kladionici.

Jirži Lehečka – Tijago Monteiro – UG+ (granica 22.5) @ 1.75 u MeridianBet

Čeh je na prethodnom turniru u Majamiju eliminisan u drugom kolu, a na putu do šesnaestine finala Madrida slavio je protiv Hameda Međedovića sa 7:5, 6:4, a na ovom turniru je startovao od drugog kola. Monteiro je sa druge strane prvo bio bolji od Dušana Lajovića sa 2:0, dok je potom napravio senzaciju i eliminisao Cicipasa u dva seta sa 6:4, 6:4. Sjajni Brazilac je u toj partiji pokazao sav svoj kvalitet i vjerujemo da će i u današnjem meču odigrati maksimalno. Njih dvojica su se do sada sastajali dva puta, a poslednji put na turniru u Ouklendu prije nešto više od godinu dana. Lehečka je oba puta bio bolji, međutim danas očekujemo jedan veoma neizvjestan duel, pa vam shodno tome predlažemo igru UG+ (granica 22.5) po kvoti 1.75 u MeridianBet kladionici.

Kameron Nori – Kasper Rud – UG+ (granica 21.5) @ 1.75 u MeridianBet

Duel dva sjajna mlada tenisera nas očekuje u šesnaestini finala ovog turnira i prosto je šteta što će jedan od njih otpasti već sada. Nori je u drugom kolu, odakle je počeo, eliminisao Fonseku sa 2:0. Prethodno je eliminisan u četvrtfinalu turnira u Barseloni. Kasper Rud je na ovaj turnir došao pošto je šampionski pehar podigao upravo na tom turniru u Barseloni. Tu je u finalu savladao Cicipasa, a u drugom kolu u Madridu slavio je protiv Miomira Kecmanovića sa 2:0. Do sada su se sastajali četiri puta, a Norvežanin je bio bolji 3 puta. Njihov poslednji susret je bio na Australijan Openu, a u tom meču je trijumfovao Nori sa 3:1. Kao što smo rekli, riječ je dva veoma kvalitetna igrača i danas očekujemo ogromnu bitku na terenu. Naš prijedlog za današnji meč je igra UG+ (granica 21.5) po kvoti 1.75 u MeridianBet kladionici.

Flavio Koboli – Karen Hačanov – UG- (granica 23.5) @ 1.60 u MeridianBet

Sjajni Hačanov u ovaj duel ulazi kao veliki favorit, a do šesnaestine finala je stigao nakon trijumfa protiv Roberta Bautiste Aguta sa 6:3, 3:6, 5:7. Prethodno je svoje učešće u Barseloni završio u četvrtfinalu, pa će sada biti motivisan da u Madridu dogura što dalje. Koboli je u prvom kolu savladao Tabilja sa 2:1 u setovima, dok je u drugom kolu bio bolji od Žarija identičnim rezultatom. Ova dva tenisera se do sada nisu sastajali, a mišljenja smo da će iskusniji Karen danas odraditi posao u dva seta i to ubjedljivo. Koboli je na turniru u Barseloni eliminisan od Nadala u drugom kolu, sa svega 5 osvojenih gemova u tom meču. Naš prijedlog za današnji meč je igra UG- (granica 23.5) po kvoti 1.60 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u MeridianBet kladionici iznosi 9.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.