Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu dva veoma zanimljiva duela u četvrtfinalu Evrolige, a upravo smo sa ovih mečeva analizirali igrače za naš tiket. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Lorenco Braun (Makabi) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u SuperBet

U prethodna dva meča u Atini Lorenco Braun je pokazao da i pored toga što se nije naručito isticao u regularnom dijelu sezone, može da preuzme lidersku poziciju na parketu u bilo kom trenutku. To se najbolje vidjelo u plej-in utakmici protiv Baskonije, kada je prekaljeni šuter postigao 30 poena na meču. U prvom meču u Atini je na svom kontu imao 16 poena, 4 skoka i 3 asistencije, čime je znatno doprinijeo trijumfu svog tima. U drugom meču u sastavu Makabija nije bilo najboljeg strijelca ekipe – Vejda Boldvina – a Braun je samim tim imao koji šut više i na kraju 18 poena. Večeras igraju možda i najbitniju utakmicu u seriji, ekipa koja trijumfuje imaće psihološku prednost i mišljenja smo da će u ovakvoj situaciji Braun ponovo pokazati klasu. Granica mu je nešto veća nego na početku doigravanja, ali mišljenja smo da bi bez problema uz solidne procente šuta mogao ući u plus. Naš prijedlog je prema tome igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Matijas Lesor (Panatinaikos) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u SuperBet

Lesor danas dolazi u dobro poznatu dvoranu i mjesto gdje voli da igra. Tolike godine je proveo u Beogradu i naredna 2 meča će upravo u tom gradu pokušati da pogura svoju ekipu ka veoma važnim trijumfima. U prvom meču protiv Makabija bio je najbolji i najefikasniji igrač na parketu, sa čak 22 postignuta poena. U drugom meču je znatno bolje čuvan, ali je ipak dosta doprinijeo trijumfu svog tima sa 11 poena, 8 skokova i 3 asistencije. Dominirao je u reketu protiv skoro svih timova u Evroligi ove sezone i mišljenja smo da će ga večeras vrlo teško sačuvati, a ofanzivan stil igre koji forsira Makabi, itekako mu ide u prilog. Naš prijedlog je prema tome igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Alek Piters (Olimpijakos) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u SuperBet

Uspio je Olimpijakos već u prvom meču da uzme željeni brejk u Španiji, pa sada imaju sve u svojim rukama i prednost domaćeg terena je sada na njihovoj strani. U ambijentu koji prave navijači u Pireju je tokom sezone vrlo često znao da eksplodira upravo Alek Piters. Međutim sjajni Amerikanac je u potpunosti podbacio u prvom meču kada je njegov tim uzeo brejk, pošto je tada postigao svega 1 poen. Međutim u drugom meču je, moglo bi se reći, jedini vukao svoj tim i držao ih egal sa domaćinom. Taj meč je okončao sa 20 postignutih poena, a današnja granica bi mogla da se probije već početkom drugog poluvremena. U poslednjem meču protiv Barse prije početka četvrtfinala, takođe je imao partiju sa 22 postignuta poena, pa vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Niko Laprovitola (Barselona) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u SuperBet

Porazom u prvom meču Barsa je faktički izgubila prednost domaćeg parketa, a taj prvi meč je jasan pokazatelj koliko je ekipa iz Katalonije ranjiva. Niko Laprovitola je obično iskakao u prvi plan u mečevima kada je to potrebno, međutim prvi meč je okončao sa 9 poena. U drugom meču je ostao na svega 5 poena, pa mu je granica u ovom meču nešto manja, međutim mi vjerujemo u njegovo iskustvo igranja ovakvih mečeva. U prvom meču u Pireju tokom regularnog dijela sezone, bio je najefikasniji u svom timu sa 17 postignutih poena. Uvijek je dodatno motivisan u uzavrelim atmosferama, pa smo mišljenja da će i večeras dati svoj doprinos. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u SuperBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.