Real Madrid je „preživeo“ Mančester siti, da li može i Bajern?

Kladi se na Ligu šampiona!

Fudbalski spektakl, kakav samo može Liga šampiona doneti, je pred nama!

Prethodnih nedelja imali smo priliku da uživamo u sjajnom fudbalu, kao i da vidimo neke maestralne poteze, pa i iznenađujuće rezultate.

Malo ko je mislio da Mančester siti može biti eliminisan pre finala, ali to je pošlo za rukom „kraljevskom klubu“, i to nakon penala. Kako drugačije – jer, Siti očigledno jedino tako i može da se izbaci. Njihov večerašnji rival srušio je sve snove i čitavu sezonu Arsenalu, koji, nakon što je posustao u Premijer ligi, izbačen je i iz Lige šampiona, tako da je jasno da Englezi ove sezone nisu imali sreće u elitnom takmičenju.

Shodno tome, u prvom polufinalnom duelu Bajern – Real Madrid nas čeka pravi fudbalski spektakl! S obzirom na to da se igra u Minhenu, Bavrci su blagi favorit, pa je kvota na njihovu pobedu 2.50, dok je kvota na trijumf Madriđana 2.75.

U drugom polufinalnom meču snage će odmeriti Borusija Dortmund i PSŽ, pa se postavlja pitanje da li će Parižani konačno uspeti da dođu do titule u Ligi šampiona? Nemački tim eliminisao je Atletiko Madrid, dok je PSŽ bi bolji od Barselone. Crveni karton koji je „zaradio“ Arauho „debelo“ je koštao Katalonce, a dok se uveliko spekuliše o tome da li će Ćavi ostati na klupi Barselone ili ne – Parižani se spremaju za polufinale i pohod na titulu.

Nemaju lak zadatak, kvota na njihovu pobedu je 2.45, a kvota na trijumf Borusije je 2.75. 

Osim toga, na meridianbet.rs sajtu vas čeka široka ponuda za klađenje, možete pronaći NAJVEĆE KVOTE i odigrati šampionski tiket, koji vam može doneti milione!

Registrujte se OVDE, verifikujte svoj nalog i automatski dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.