Najava i analiza: Serija A, 35. kolo: Nastavlja se velika borba za opstanak, ali i za plasman u Ligu šampiona!

Od petka su na programu mečevi 35. kola italijanske Serije A. Očekuje nas pregršt veoma interesantnih mečeva, a derbi se svakako igra na Olimpiku gde će fudbaleri Rome ugostiti Juventus, što je veoma bitan duel za Vučicu u borbi za plasman u Ligu šampiona.
Od ostalih duela izdvajamo susrete između Sasuola i Intera, kao i Udinezea i Napolija, uz konstataciju da se Zebre nalaze u izuzetno teškoj situaciji i preti im selidba u niži rang, a isto važi i za Sasuolo koji će kestenje iz vatre pokušati da vadi protiv novog šampiona Intera.

Torino – Bolonja – 1X @ 1.46 u Primobet

Premijerni duel 35. kola italijanske Serije A se igra na Olimpijskom stadionu u Torinu, gde će istoimena ekipa ugostiti Bolonju. Torino nažalost nema više realnih šansi da se domogne plasmana u neko od evropskih takmičenja, pa će tako ova ekipa ponovo sezonu završiti na sredini tabele.
U prošlom kolu su Bikovi bili gosti na šampionskoj proslavi Intera, i taj duel su Neroazuri rešili u svoju korist rezultatom 2:0.
Što se tiče Bolonje, nestvarna sezona za sada, a puleni Tijaga Mote imaju realnu šansu da dođu do plasmana u Ligu šampiona, o čemu najbolje svedoči trenutno četvrto mesto na tabeli. Ipak, u prošlom kolu je Bolonja samo remizirala na svom stadionu protiv Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Poznato je da Torino zaista retko gubi na svom stadionu i deluje da to neće biti slučaj ni ovog puta, pa vam savetujemo da odigrate duplu šansu 1X uz kvotu 1.46 u Primobetu.

Monca – Lacio – 2 @ 1.85 u Mozzartbet

Monca će ponovo bez većih problema obezbediti opstanak u društvu najboljih, a sigurno je da to i jeste bio primarni cilj ovog tima, koji je podsećamo vas tek prošle sezone odigrao svoju debitantsku sezonu u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
U ovom trenutku se puleni Rafaela Paladina nalaze na jedanaestom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
Lacio od kako je Igor Tudor postao trener ovog kluba igra na veoma visokom nivou, a sa tri vezana trijumfa su Lacijali došli u situaciju da se čak bore i za plasman u Ligu šampiona, što je do pre nekoliko kola bilo praktično nezamislivo. U prošlom kolu je ova ekipa savladala Veronu na svom stadionu, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Laciju su daleko potrebniji bodovi pa savetujemo da se opredelite za dvojku uz kvotu 1.85 u Mozzartu.

Sasuolo – Inter – 1X @ 2.65 u Superbet

Sasuolo igra verovatno i svoju najslabiju sezonu u poslednjih desetak godina, a biće veliki uspeh ukoliko Neroverdi na kraju dođu do opstanka. Naime, u ovom trenutku se tim iz Ređo Emilije nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, a sve to je na četiri kola pre kraja ogroman bodovni zaostatak.
U prošlom kolu je Sasuolo doživeo ubedljiv poraz na gostovanju kod Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 5:1.
Inter je u prošlom kolu proslavio šampionsku titulu, i tom prilikom je ova ekipa savladala Torino na svom stadionu sa 2:0, i sigurno je da će Simone Inzagi na ovom duelu pružiti priliku nekim fudbalerima koji su do sada imali nešto manju minutažu.
Sve to bi mogao da iskoriti Sasuolo, koji je i u prvom delu sezone slavio protiv Intera, pa vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1X uz kvotu 2.65 u Superbetu.

Kaljari – Leće – 3+ @ 2.15 u Primobet

Kaljari se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, međutim popularni Sardi još uvek nisu obezbedili opstanak u društvu najboljih, pošto ova ekipa ima samo tri boda viška u odnosu na osamnaestoplasirani Udineze.
U prošlom kolu je tim sa Sardinije doživeo ubedljiv poraz na gostovanju kod Đenove, a taj susret na Marasiju je završen rezultatom 3:0.
Leće je praktično prebrinuo sve brige oko opstanka, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom stadionu remizirala protiv Monce, kada je bilo 1:1, uz podatak da su gosti u poslednjim sekundama susreta stigli do izjednačenja, iako je i Leće malo pre toga stigao do prednosti, nakon fantastičnog gola Krstovića.
Kaljari mora od prvog minuta da krene po sva tri boda, međutim, utisak je da im ni Leće neće ostati dužan pa vam savetujemo da okušate sreću sa igrom 3+ uz kvotu 2.15 u Primobetu.

Empoli – Frosinone – GG @ 1.70 u Maxbet

Empoli i pored toga što se trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli, će sasvim sigurno imati velikih problema da dođe do opstanka u ovogodišnjem izdanju Serije A, i to zbog činjenice da Plavi imaju samo dva boda viška u odnosu na Udineze koji zauzima osamnaestu poziciju, koja je ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva vodi u Seriju B. U prošlom kolu je Empoli poražen na gostovanju kod Atalante, a taj susret u Bergamu je završen rezultatom 2:0.
Frosinone je u prošlom kolu stigao do zlata vredna tri boda na svom stadionu protiv prežaljene Salernitane, a taj meč je završen rezultatom 2:0. Ipak, i dalje se ovaj tim nalazi u veoma opasnoj zoni, uz isti broj bodova kao i njegov protivnik na ovom duelu.
Oba tima će želeti da pobedom praktično prebrinu veći deo briga oko opstanka, pa je najrealnije da okušate sreću sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.70.

Verona – Fiorentina – 1 @ 3.20 u Mozzartbet

Poput Empolija i Frosinonea, i Verona se nalazi u gotovo identičnoj situaciji kada je u pitanju borba za opstanak, pošto se trenutno tim iz grada ljubavi nalazi na petnaestom mestu na tabeli i ima samo dva bova viška u odnosu na osamnaestoplasirani Udineze, koji je trenutno stacioniran na poziciji koja nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Verona poražena na gostovanju kod Lacija, a taj duel u prestonici je završen pobedom Rimljana od 1:0.
Fiorentina je u četvrtak ostvarila veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Klub Briža, čime je ova ekipa praktično zakoračila u veliko finale Lige konferencija, a to će kako sada stvari stoje biti i jedina prilika da Violu naredne sezone gledamo u Evropi, pošto se Italijanovi puleni trenutno nalaze tek na osmom mestu na tabeli Serije A, uz pet bodova manjka u odnosu na Lacio.
Verona je po našem mišljenju favorit na ovom duelu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 3.20 u Mozzartu.

Milan – Đenova – 3+ @ 1.72 u Primobet

Milan je gotovo izvesno obezbedio drugo mesto na tabeli, pošto trenutno Rosoneri imaju pet bodova viška u odnosu na trećeplasirani Juventus, a praktično da druga pozicija u odnosu na treću ništa osim prestiža i ne donosi.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Evrope upravo remizirao protiv Juventusa, u jednom razočaravajućem susretu koji je završen bez pogodaka.
U goste Milanu stiže Đenova, koja je sasvim sigurno odigrala sezonu iznad svih očekivanja, o čemu verovatno i najbolje govori podatak da se ova ekipa na četiri kola pre kraja nalazi na odličnom dvanaestom mestu na tabeli i da je opstanak već obezbeđen. U prošlom kolu su Grifoni slavili na svom stadionu protiv Kaljarija, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
I ovde se stiče utisak da je najrealnije da probate sa golovima, odnosno igrom 3+ za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.72.

Roma – Juventus – 1 @ 2.75 u Maxbet

Derbi kola igra se na Olimpiku, gde će fudbaleri Rome ugostiti Juventus. Roma je nažalost u četvrtak poražena na svom stadionu od Leverkuzena u okviru prvog polufinalnog meča ovogodišnjeg izdanja Liga Evrope, pa je jasno da Vučica ima male šanse da se domogne do finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Što se tiče Serije A, u prošlom kolu je Roma remizirala na veoma teškom gostovanju kod Napolija kada je bilo 2:2, pa se trenutno Rimljani nalaze na petom mestu na tabeli i imaju realne šanse da zaigraju sledeće sezone u Ligi šampiona.
Juve je stacioniran na trećoj poziciji i za razliku od Vučice, plasman Bjankonera u elitno takmičenje se naredne sezone ne dovodi u pitanje. U prošlom kolu je Juve remizirao protiv Milana, a taj duel dva najtrofejnija italijanska kluba je završen bez pogodaka, ali i bez previše šansi.
Romu su bodovi na ovom meču praktično neophodni, dok Juve svakako igra jako loše u poslednje vreme u Seriji A, pa savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 2.75 u Maxbetu.

Salernitana – Atalanta – 2 @ 1.38 u Mozzartbet

Salernitana je odavno izgubila sve šanse da se domogne opstanka u Seriji A, pa će tim iz Salerna do kraja igrati za ponos i čast. U prošlom kolu su Očoa i drugari poraženi na gostovanju kod Frosinonea sa 3:0, čime je ova ekipa i definitivno ispala iz lige.
Sa druge strane, u goste Salernitani stiže Atalanta, koja na više načina može da izbori plasman u Ligu šampiona, a od kako i peta pozicija donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, deluje zaista da je najrealnije da se to dogodi preko Serije A, pošto Boginja ima samo dva boda manjka u odnosu na petoplasiranu Romu, ali i meč manjka od Rimljana.
U prošlom kolu je Atalanta bez većih problema na svom stadionu slavila sa 2:0 protiv Intera, a u međuvremenu je italijanski predstavnik remizirao u prvom polufinalnom meču Liga Evrope, na gostovanju kod Marseja, kada je bilo 1:1, što je sjajan rezultat pred revanš u Bergamu.
I ovde se očekuje siguran trijumf pulena Đanpjera Gasperinija, pa savetujemo 2 uz kvotu 1.38 u Mozzartu.

Udineze – Napoli – 3+ @ 1.80 u Superbet

Poslednji duel 35. kola italijanske Serije A se igra u Udinama, gde će fudbaleri Udinezea ugostiti Napoli. Odavno se popularne Zebre nisu nalazile u ovako lošoj situaciji, pošto se crno-beli na četiri kola pre kraja nalaze na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang. Ipak, u prošlom kolu su izabranici Fabija Kanavara odigrali jedan dobar meč na gostovanju kod Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Protivnik Udinezeu na ovom meču je Napoli, koji takođe ima ogromnih problema ove sezone i trenutno se tim sa stadiona “Dijego Armando Maradona” nalazi na devetom mestu na tabeli, pa kako sada stvari stoje Napolitance nažalost sledeće sezone nećemo gledati ni u jednom evropskom klupskom takmičenju.
Oba tima žele bodove, potrebniji su domaćinu, pa je idealno da okušate sreću sa igrom 3+ koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.