TIKET ZA VEČE (nedelja, 05.05.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih susreta širom Evrope i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz holandskog, španskog i brazilskog šampionata, a tu je i veliko finale argentinskog Liga Kupa.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Fejnord – Cvole – 3+ @ 1.33 u Mozzartbet

Danas je PSV i definitivno stigao do naslova prvaka Holandije, pa ovaj duel neće nešto previše odlučivati, ni za jedne ni za druge.
Fejnord je stacioniran na drugom mestu i ima veliku bodovnu prednost u odnosu na trećeplasirani Tvente, pa ćemo ovu ekipu ponovo naredne sezone gledati u Ligi šampiona, što i jeste bio primarni cilj.
Moramo napomenuti da je Fejnord vezao tri trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kod Iglsa, kada je bilo 1:3.
Cvole je u bezbednoj zoni, konkretno na dvanaestom mestu na tabeli, i utisak je da ovu ekipu do kraja očekuje nekoliko mečeva bez pritiska. U prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala sjajan duel na svom stadionu i savladala Herakles, a taj meč je završen rezultatom 3:1.
Sva je prilika da nas očekuje prava goleda na ovom duelu između Fejnorda i Cvolea, pa toplo preporučujemo igru 3+ uz kvotu 1.33 u Mozzartu.

Sevilja – Granada – 1&2+ @ 1.90 u Mozzartbet

Sevilja u poslednje vreme pruža solidne partije, a setimo se svi koliko problema su Andalužani imali u prvom delu šampionata, kada je ova ekipa bila čak i u zoni ispadanja.
Na sreću, Andalužani igraju daleko bolje u drugom delu šampionata, pa se u ovom trenutku još uvek aktuelni osvajač Liga Evrope nalazi na trinaestom mestu na tabeli. Na poslednja četiri susreta je Sevilja bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa uz jedan remi, i to u prošlom kolu u velikom derbiju protiv Betisa kada je bilo 1:1.
U goste im ovog puta stiže Granada, koju ćemo sledeće sezone nažalost gledati u Segundi. Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na pretposldenjem mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na timove koji su u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je ova ekipa slavila protiv Osasune sa 3:0.
Smatramo da Sevilja neće imati većih problema da produži seriju nepobedivosti, a očekuju se i makar dva gola domaćina pa predlažemo igru 1&D2+ uz kvotu 1.90 u Mozzartu.

Kujaba – Palmeiras – G2+ @ 2.10 u Mozzartbet

Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a do sada je bilo nekoliko poprilično neočekivanih rezultata.
Kujaba treću godinu zaredom igra u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, a nakon tri odigrana kola se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli i to bez osvojenih bodova, što znači da je Kujaba sva tri duela izgubila, a sve to znači da je ova ekipa kako sada stvari stoje najozbiljniji kandidat za selidbu u niži rang. U prošlom kolu je Kujaba poražena na svom stadionu od Atletiko Mineira (0:3).
Palmeiras je aktuelni šampion Brazila i svakako da Zeleni i ovog puta imaju najviše moguće ambicije, međutim, moramo reći da smo više očekivali za sada. Trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je brazilski velikan samo remizirao u gostima protiv Sao Paula, kada nije bilo pogodaka.
Ipak, vreme je da se stvari poprave po Palmeiras, a smatramo da će to biti slučaj već od večeras, i u velikoj meri smo ubeđeni da će gosti dati makar dva gola “fenjerašu” uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Estudijantes – Velez – 0-2 @ 1.55 u Mozzartbet

Za kraj, nedelja veče nam donosi i veliko finale argentinskog Liga Kupa, u kom će snage odmeriti Estudijantes i Velez.
Ekipa Estudijantesa je do plasmana u veliko finale stigla nakon što je u polufinalu eliminisala favorizovanu Boku Juniors i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je regularni tok susreta završen rezultatom 1:1.
Sa druge strane, Velez je do plasmana u samu završnicu drugog po važnosti klupskog takmičenja u Argentini stigao nakon što je u polufinalu eliminisao Argentinos Juniors, takođe nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da će ovo i biti meč između dva tima koja su najviše pokazala u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa.
Poznato je da eliminacioni mečevi u Argentini ne donose puno pogodaka, a kada uzmemo u obzir da se radi o velikom finalu, najbolje je da okušate sreću sa igrom 0-2 gola uz kvotu 1.55 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 8.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.