Liga šampiona kakvu volimo: Da li su “kraljevići” zaista nedodirljivi i da li će sudbina umešati prste u duel Borusije I PSŽ-a?

Liga šampiona u svom punom sjaju!

Početkom godine mislili smo da je kraj maja jako daleko i da ćemo dugo čekati na novo finale Lige šampiona, međutim – verovali ili ne, već smo stigli do same završnice i do polufinalnih duela i to – revanša!

U prvim polufinalnim susretima desile su se dve stvari: „pakao“ Vestfalena je prosto „progutao“ Parižane i Borusija je, za mnoge iznenađujuće, pobedila PSŽ rezultatom 1:0, čime je odbranila domaći teren; a u evropskom klasiku koji su odigrali Real Madrid i Bajern videli smo pravi fudbalski spektakl i čak četiri gola – po dva u svakoj mreži.

U međuvremenu desile su se još neke interesantne stvari: Bajern već „juri“ naslednika Tomasa Tuhela, a jedno je sigurno – to neće biti nekadašnji strateg „kraljevića“, Zinedin Zidan. Nekada je bilo jednostavno – na Bavarcima je bilo samo da pokažu prstom i trener kojeg su “pikirali” je već u Minhenu, ali sada su stvari drugačije.

I ne samo to – sada je već jasno kao dan da će važan šraf bavarske “mašinerije”, Rafael Gereiro propustiti revanš meč u Madridu.

Upravo iz tih razloga, a i zbog činjenice da Madriđani ove sezone zaista igraju neverovatan fudbal, Real je na svom terenu definitivno veliki favorit. Kvota na pobedu čete Karla Anćelotija je 1.86, dok je kvota na pobedu gostujućeg tima 3.90.

Naravno, na meridianbet.rs sajtu čeka vas i fantastičan SPECIJAL IGARA, pa se tako možete kladiti i na to da ćemo na utakmici videti crveni karton i penal (kvota 9.00), penal u poluvremenu (kvota 5.10),  penal na meču (kvota 2.80) i još druge brojne igre kojima možete “začiniti” vaš šampionski tiket.

Samo oko 600 kilometara dalje od Minhena, tačnije u Dortmundu, odjeknula je informacija koja je od velikog značaja za čitav fudbalski svet. Posle 12 godina provedenih na Vestfalenu – Marka Rojsa više nećemo gledati u prepoznatljivom žutom dresu. Dete “Žutog zida” napušta Dortmund na kraju sezone, a ako postoji fudbalska pravda – mnogi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu nadaju se da će se ova nestvarna priča okončati finalom Lige šampiona, pa ko zna – možda čak i osvajanjem pehara. Verujemo da njegovu priču svi znamo – rođen je u Dortmundu, prošao je školu popularnih “Milionera”, ali je pre derbija za seniorski tim (za koji je nastupao punih 12 godina), nosio dres Rot Vajs Alena i Borusije Menhegladbah. I sada je vreme za rastanak, jer na kraju sezone njegov ugovor neće biti produžen.

A, da li će sudbina posložiti sve kockice u korist legende sa Vestfalena? Možda baš on bude “dželat” Parižana, a kvote na to da će Rojs biti igrač golova su sledeće:

1+ kvota 5.60
2+ kvota 60
3+ kvota 100

Naravno, možete se kladiti i na to da će biti igrač asistencija:
1+ kvota 8.20
2+ kvota 45

Kompletan SPECIJAL IGARA za drugi polufinalni meč Lige šampiona pronađite OVDE, a još ćemo napomenuti da je kvota na pobedu francuskog tima 1.50, a kvota na trijumf nemačke ekipe 6.20.

Najveće kvote možete pronaći na dobro poznatom mestu – na meridianbet.rs sajtu, a ukoliko možda još uvek nemate kreiran nalog – pravo je vreme da to učinite, jer vas očekuje fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara, kao i prilika da osvojite vaučer na iznos od 10.000 evra za opremanje stana!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.