Tiket dana (utorak, 07.05.2024)

Tiket dana

U naredna dva dana saznaćemo ko će igrati u finalu ovosezonskog izdanja Lige šampiona, poslednjeg po ovom grupnom sistemu u prvoj fazi. Večeras Pari Sen Žermen dočekuje Borusiju iz Dortmunda a već u sredu Real u Madridu igra sa Bajernom. Ovo su naši predloži za utorak. Kvote su bile važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Osnabrik – Šalke – 2,2+ @ 2.05 u MaxBet

Šanse Osnabrika da i naredne sezone igraju u Cvajti mere se promilima. Da bi se to dogodilo moraju Ljubičasti da doobiju sve tri preostale utakmice u sezoni a da Hanza i Vehen ne osvoje više od jednog boda u preostala dva svoja meča. To su računice koje niko ne uzima za ozbiljno, posebno posle tri vezana kola bez pobede za Osnabrik. Još jedna otežavajuća okolnost pred meč sa Šalkeom je i to što će Rudare dočekati na stadionu u Hamburgu, dakle na neutralnom terenu. Šalke neće po dobrom pamtiti sezonu u Cvajti i pored toga štio su blizu opstanka. Nema ništa od ekspresnog povratka u Bundelsigu i svi strahuju od scenarija koji se dogodio Hamburgeru posle ispadanja iz elite. Dodatni problem za tim iz Gelzenkirhena je to što su u velikim finansijskim problemima posle raskida saradnje sa ruskim Gazpromom i postojala je opasnost da skliznu još jedan rang niže jer nisu obezbedili bankarske garancije za drugu ligu. Sada je to stavljeno Ad Akta a i Šalke je bez poraza već pet kola. Pobeda nad Osnabrikom i definitivno bi rešila sve njihove brige a uz dvojku dodajemo i dva gola na goste. Za 2,2+ kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Bešiktaš – Ankaraguču – 1,2+ @ 2.10 u MaxBet

Sezone Bešiktaša biće ocenjena lošom ili solidnom, isključivo u odnosu kako se završi njihov pohod na Kup Turske. Blizu su plasmana u finale i ako osvoje trofej ispuniće svoj prevashodni cilj, plasman u Evropu ali i jedan pehar u vlasništvu. U Super ligi se crno-beli nalaze na 5. mestu na tri kola pre kraja sezone. Mogu na kraju da budu čak i treći, ali to ne umanjuje nezadovoljstvo sezonom u kojoj se nisu borili za titulu od samog starta. Naime, Galata i Fener su igrali neko svoje prvenstvo, ove dve ekipe su pobeđivale sve rivale i na 270 minuta pre spuštanja prvenstvene zavese, sva je prilika, da pehar šampiona ostaje u vitrinama Galatasaraja. U prvom meču polufinala kupa u Ankari nije bilo golova. Takav ishod daje veće šanse Bešiktašu u revanšu koji će igrati pred svojim navijačima, ali ne treba zaboraviti da je Ankaraguču u četvrtfinalu izbacio Fenerbahče. Ovaj klub je na tabeli tek na 14. mestu sa samo 4 boda više od prvog tima u zoni ispadanja. Moraće i o tome da povedu računa u preostala tri kola, pogotovo jer će dva puta gostovati i samo jednom igrati na svom terenu. Zato verujemo u uspeh Bešiktaša i plasman u finale u kome će pobednik ovog para igrati sa boljim iz duela Karagumruka i Trabzona. Prvi meč u Trabzonu završen je pobedom domaćeg tima od 3:2. Ovde uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za 1,2+ kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

Bolton – Barnsli – 1,3+ @ 2.35 u MaxBet

Vonderersi su jednom nogom u finalu plej-ofa za plasman u engleski Čempionšip. Bolton je u prvoj utakmici pokazao da je bolji od Barnslija i slavio kao gost na Oakvelu sa 3:1. Za Barnsli je ostala tanka nada da mogu nadoknaditi dva gola minusa na Komjunitiju u Boltonu, ali verujemo da su se i oni pomirili sa sudbinom. Videlo se i u finišu sezone da tim iz južnog Jorkšira nema neke preterane ambicije oko plasmana u najjaču drugu ligu na svetu. Barnsli je bez pobde na poslednjih šest utakmica u ligaškom delu prvenstva Lige 1 a za to vreme su samo dva puta remizirali i četiri puta izgubili. Jasno je da im je forma daleko od one koja ih je krasila tokom većeg dela sezone i u Boltonu će se samo ozvaničiti prolaz Vonderersa u finale. Portsmut i Derbi Kaunti su već u Čempionšipu a Bolton će, ako sve bude kako smo predvideli, u finalu igrati protiv boljeg iz dvomeča Piterboroa i Oksforda. U prvom meču Oksford je iskoristio prednost domaćeg terena i slavio minimalnu pobedu. Što se tiče meča u Boltonu pobeda domaćina ne bi smela da izostane, a igraće se otvoreno i dodajemo i barem tri gola ukupno. Za 1,3+ koeficijent u MaxBet kladionici Iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 10.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.