Tiket za veče (subota, 11.05.2024)

tiket dana

Većina fudbalskih prvenstava ulazi u samu završnicu i većina klubova već sada nema nikakav rezultatski imperativ u narednim mečevima. Pred nama su mečevi koji počinju u nešto kasnijem terminu, a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kil – Fortuna Dizeldorf – GG @ 1.50 u PrimoBet

Na svega dva kola do kraja prvenstva i jedna i druga ekipa imaju sjajnu priliku da se dokopaju plasmana u Bundesligu. Domaći Kil je trenutno prvoplasirana ekipa Cvajte sa 64 osvojena boda, dok je Fortuna iz Dizeldorfa na trenćoj poziciji sa 59 osvojenih bodova, što im garantuje minimum doigravanje za plasman u elitu. I jedna i druga ekipa igra veoma ofanzivno tokom čitave sezone, pa i ne čudi što su upravo ove dvije ekipe najefikasnije u čitavoj ligi. Kil je u poslednjem kolu slavio protiv Vehena na gostovanju sa 0:1, dok je Fortuna seriju sjajnih rezultata nastavila protiv Ninberga savladavši ga sa 3:1. Mišljenja smo da će kvalitet i jedne i druge ekipe isplivati večeras, te da ćemo na kraju meč u obje mreže vidjeti makar jedan gol. Naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.50 u PrimoBet kladionici.

Milan – Kaljari – 1X&GG @ 1.95 u PrimoBet

Milan će ako se nešto drastično ne promjeni sezonu završiti na drugom mjestu na tabeli, a biće ovo druga uzastopna godina u kojoj Rosoneri nisu osvojili ništa. U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih evropskih klubova samo remizirao na svom stadionu protiv Đenove u jednom fenomenalnom meču na kom smo vidjeli čak šest pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:3. Trenutno Milan ima pet bodova viška u odnosu na trećeplasirani Juventus, što bi morala da bude dovoljna bodovna zaliha za vicešampionsku titulu. Kaljari je u prošlom kolu remizirao na svom stadionu protiv Lećea, kada je bilo 1:1, pa se trenutno puleni Klaudija Ranijerija nalaze na petnaestom mjestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli. Gosti će sigurno napasti Milan od prvog minuta, koji je objektivno daleko bolji rival, pa nam sve to može donijeti dosta pogodaka i zato preporučujemo da fokus usmjerite ka igri 1X&GG po kvoti 1.95 u PrimoBet kladionici.

Atletik Bilbao – Osasuna – 1 @ 1.55 u PrimoBet

Pamtiće navijači Atletik Bilbaa ovu sezonu samo po dobrom i čak ako ne obezbijede plasman u Ligu šampiona za narednu sezonu. Trenutno se nalaze na 5. mjestu na tabeli sa 61. osvojenim bodom, što je 5 bodova manje od četvrtoplasiranog Aletiko Madrida koji ih je nedavno porazio. Nakon serije veoma loših rezultata uspijeli su da trijumfuju na veoma teškom gostovanju protiv Heatafea sa 0:2. Osasuna je sa 39 bodova bezbijeda u borbi za opstanak a trenutno se nalaze u katastrofalnoj formi. U nizu su od 4 uzastopna poraza, od kojih je poslednji bio protiv Betsa rezultatom 0:2. Domaćoj ekipi su bodovi dosta potrebniji, pa smo mišljenja da će slaviti u ovom meču. Trijumf domaćina plaća se kvotom 1.55 u PrimoBet kladionici.

Viktorija Gimaraeš – Braga – GG3+ @ 1.91 u PrimoBet

Sjajna sezone je iza tima iz Gimaraeša ali su u ovoj utakmici na još jednom velikom ispitu. Trenutno se nalaze na 5. mjestu na tabeli sa 60 osvojenih bodova, što je za 5 bodova manje od direktnog rivala i konkurenta za poziciju broj 4 – Brage. Nakon eliminacije u polufinalu kupa, počeli su da pružaju nešto slabije partije, pa su tako na poslednja 3 meča upisali 2 poraza. Braga je sa druge strane u velikoj potjeri za trećeplasiranim Portom, koji za sada drži poziciju koja vodi direktno u grupnu fazu Lige Evrope. Nakon poraza od Benfike u pretposlednjem kolu sa 3:1, u poslednjem kolu su slavili u sjajnom meču protiv Kasa Pije rezultatom 4:3. Za očekivati je da na ovom meču vidimo veliki broj pogodaka, a naš prijedlog za ovaj meč je igra GG3+ po kvoti 1.91 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u PrimoBet kladionici iznosi 10.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.